PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku EXODUS - Shovel Headed Kill Machine


- htaedas

Tomu rozumím. Ze stejného důvodu jsem se nevyjadřoval k ostatním albům Exodus a např. tolik vychvalované Fabulous Disaster mě nijak neohromilo.

4. 11. 2023 10:54

- P. Štěpnička

Díky za komenty. Pokud se žádaných kapel týká, možná se jeden z kolegů časem chopí DEATH ANGEL. OVERKILL a FLOTSAM AND JETSAM zatím zůstávají bez odezvy, včetně mé osoby, jelikož jsem na daných skupinách nevyrůstal, což je pro mě podmínka pro psaní seriálu.

3. 11. 2023 21:41

- Jenda

Parádní fošna. Já s Exodus začínal "Tempem zatracených" a tohle je skvělé pokračování. Jestli se můžu přimluvit, tak jsem pro, aby byly v budoucnu recenze i na alba od Flotsam and Jetsam.

3. 11. 2023 13:03

Zpěvák - Domy

Díky za seriál. S Exodus jsem začínal albem Fabulous Disaster a už jsem tenkrát začátkem devadesátek na nic dalšího nenarazil. Časem jsem přesedlal na trochu měkčí muziku, takže jsem nic jiného dlouho neznal. Teď se snažím dohnat všechny resty a pořizuju si CD - tedy hlavně pokud na ně narazím někde v bazaru, na netu nebo na burze, protože mě zajímají tehdejší vydání. Nové reedice si většinou nepořizuju. Seriály na tomhle webu jsou pro mě často inspirací pro hledání. Už jsem stačil sehnat Force Of Habit a Pleasure Of The Flash. To že Zetro Souza není jejich jediný zpěvák jsem třeba vůbec nevěděl. Ještě jednou díky.

2. 11. 2023 21:37

- HonzaFuentes

Touhle deskou jsem se kdysi "prokousával" s námahou, ale s odstupem času bych jí těch 8/10 dal. Robův death wall při Strike of the beast musel být zážitek. Exodus jsem podruhé viděl naživo na MoR 2022 a pořád majít dost energie a nadšení, tak snad jim to vydrží. Už se těším na nový materiál, který bude doufejme příští rok. Díky za seriál!

2. 11. 2023 15:16

- htaedas

Jelikož nemám ke kapele nostalgický vztah, tak až předchozí a toto album perfektně splňuje moje představy thrashe. V novodobé historii se to všechno konečně sedlo, od zvuku, sekaných riffů až po odpovídající skvělý zpěv. Mám před sebou ještě následující čtyři alba, ale pokud kapela stále drhne to stejné, tak super. Určitě mohu říct, že je mi Exodus bližší než Testament. U Testament mě totiž byly proti srsti jejich zasekávané, houpavé a jiné moderní rytmy. Pokud šlo o rychlovky, tak žádný problém. U Exodus se žádné novoty nevedou a když už, tak fakt v malém měřítku. Takže díky za seriál a budu se těšit někdy v budoucnu na Overkill a Death Angel, ať je to tu komplet.

2. 11. 2023 12:56

Skvělá deska - David Svoboda

Když tahle deska vyšla, byl jsem z ní trochu zklamaný. Postupem let jsem se do ní dostal a mám ji rád. Robův hlas je dobrá kombinace Zetra a Paula, riffy řežou, bicí sviští. Thrash Metal jak víno. 8/10

2. 11. 2023 6:42

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08409 sekund.