22.10.2021
MANOWAR
Fanoušci amerických truemetalistů se možná dočkají ..více

22.10.2021
DEATH ANGEL
Thrasheři ze zátoky Bay Area si na konto připíší ..více

22.10.2021
RISE AGAINST
Po červnovém album "Nowhere Generation" přijde tato ..více

22.10.2021
STEEL PANTHER
Američtí hairmetalisté představili právoplatnou ..více

22.10.2021
BAD BUTLER
Německá heavymetalová formace představí 5. listopadu ..více

22.10.2021
BE`LAKOR
Melodický death metal plný pohanských motivů se znovu ..více






YES - The Quest
Mě naopak překvapilo, jak fajn mi to přijde. Sl ..

YES - The Quest
Máš pravdu, Anderson ne Anderson. To je překlep ..

YES - The Quest
Judas Priest nikdy nepřekoná Painkiller tak tito ..

SWALLOW THE SUN - Emerald Forest And The Blackbird
Skvělé hodnocení. Subjektivně ještě dosazuji ..

YES - The Quest
aby sme zistili, že to nie je až také dobré, m ..

SKELETOON - The 1.21 Gigawatts Club
Třetí rok v řadě taková kvalitní power speed ..

DEATH - Human
Sean tenkrát vytasil naprosto šokující bicí! ..

DEATH - Human
Deska nejen roku 1991. Absolutní skvost, dokonalo ..

TRIVIUM - In the Court of the Dragon
Ako veľký fanúšik Trivium som úplne spokojný ..

DEATH - Human
Album je zvukově nabušenější , hlavně bicími ..




Za poslední měsíc:
RAGE - Ressurection Day
1267x

K.K.`S PRIEST - Sermons Of The Sinner
1146x

DEATH - Scream Bloody Gore
979x

DEATH - Leprosy
950x

SKELETOON - The 1.21 Gigawatts Club
917x

CARCASS - Torn Arteries
901x





článků celkem: 8679
recenzí: 7162
reportů: 574
rozhovorů: 522













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


GOTTHARD - Need To Believe

Gotthard vydali novou desku. A co. Přesně tady by recenze mohla skončit. Protože "Need To Believe" není počin, který bude přepisovat rockové dějiny, ani dokonce dějiny samotných Gotthard. Ovšem deska je to nadmíru zdařilá a přináší pár momentů, které byste na předchozích albech těchto Švýcarů hledali marně.

Hned úvodní "Shangri-La" jede sice ve starých kolejích, které před mnoha lety prošlapali Whitesnake, ovšem nahlédne ještě dál, do vod orientální hudby. Tam, kam se kapela Davida Coverdalea vždycky bála vstoupit. Překvapení přinese i čtvrtá "Unconditional Faith". Ať už projevem zpěváka Stevea Lee, tak kytarami, které věrně citují hravější skladby Aerosmith z přelomu osmdesátých a devadesátých let.

Tady veškerá překvapení končí. Ucho posluchače ale rozhodně potěší titulní skladba, což je jasná hitovka, se kterou se Gotthard ohlížejí za svým popovým obdobím ohraničeným alby "Open" a "Homerun".

Zbytek je víceméně kapelový standard, který mohl být na debutu z roku 1992 nebo i na poslední desce "Domino Effect". Čili tvrdé riffy, ze kterých se vyloupne melodický refrén a účelná (i avšak nikterak objevná) kytarová sóla, podbarvená klávesami. Přesně podle tohoto receptu, který se (možná bohužel) celá léta nemění, jsou napsány skladby jako "Unspoken Words", "Break Away" nebo "Tears To Cry".

Gotthard tedy opět vydali desku vhodnou na jízdu autem po dálnici, na práci na zahrádce nebo válení na gauči. Nejsou Dream Theater, abyste museli zkoumat každou notu, nejsou to ale ani žádní loseři, které by za to nestálo slyšet. A tahle deska se skutečně pěkně poslouchá.

Pepsi Stone             


www.gotthard.com

Seznam skladeb:
1. Shangi-La
2. Unspoken Words
3. Need To Believe
4. Unconditional Faith
5. I Don´t Mind
6. Break Away
7. Don´t Let Me Down
8. Right From Wrong
9. I Know, You Know
10. Rebel Soul
11. Tears To Cry
12. Ain´t Enough

Sestava:
Steve Lee - zpěv
Leo Leoni - kytara
Freddy Scherer - kytara
Marc Lynn - baskytara
Hena Habeger - bicí

Rok vydání: 2009
Čas:
Label: Nuclear Blast
Země: Švýcarsko

Diskografie:
1992 - Gotthard
1994 - Dial Hard
1996 - G
1999 - Open
2001 - Homerun
2003 - Human Zoo
2005 - Lipservice
2007 - Domino Effect
2009 - Need To Believe


Vydáno: 30.09.2009
Přečteno: 3706x




počet příspěvků: 7

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Spíš jsem myslel...11. 10. 2010 7:16 Pepsi Stone
redakceZTRÁTA!!!...10. 10. 2010 19:43 fuca
Odišiel skvelý...8. 10. 2010 19:14 Rias
Ztráta Steva mě...7. 10. 2010 10:16 Ray
To snad ne!!! Tuhle...6. 10. 2010 22:47 Pepsi Stone


 
Metalforever.info © 2006 - 2021     RSS - články

stránka byla načtena za 0.61423 sekund.