RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku IRON MAIDEN - The Final Frontier


Super album - David Svoboda

Alba Iron Maiden od roku 90 prostě nemají chybu a hotovo šlus.

13. 03. 2020 10:11

- Adbar

Mimochodem jeste k predeslemu prispevku, radeji jsem si to jeste overil jestli se nemylim, ale mel jsem pravdu - Dance of death je jedno z nejlepe hodnocenych alb svetovymi kritiky...zde se jen potvrzuje muj predesli nazor na nesmysl psany v recenzi

31. 07. 2012 20:24

- Adbar

Jak nekdo muze napsat ze bylo album Dance of Death nevydarene ? Podle me je to naprosto vyborne album a zaverecnou pisen Journeyman povazuji za jednu z vubec nejlepsich od Maidnu.

31. 07. 2012 14:42

- adrian

Tak ja si Maiden taky kupuji zasadne jen original a mel jsem ho v den vydani :-) Ale jo, v pohode, tvuj naroz beru - v pripade teto kapely jsem mozna trosku moc haklivy na kritiku a "lehce" neobjektivni :-))

2. 04. 2011 18:23

- Venca Votruba

Tak jelikož si kupuji jen originály, tak nemám všechno den před vydáním jako někteří jedinci :-)) A nevím, proč taková reakce na naprosto normální názor. Iron Maiden mám zmapovaný důkladně, poslouchám je celý život. A jejich novinka je dle mě opravdu nejhorší ironovskou deskou...

2. 04. 2011 13:07

- adrian

Ach ... no radsi nic. Ale ostatne co jineho se da cekat od cloveka, ktery si nove album od Maidenu poslechne s osmimesnicnim zpozdenim - oslavne ody asi tezko. Takze v poradku.

1. 04. 2011 20:13

- Venca Votruba

Tak s velikým zpožděním konečně naposloucháno :-) A verdikt? Nejhorší deska Maiden za posledních 20 let. První tři poslechy - hrůza a děs. Pak se to naštěstí začalo trošku dostávat pod kůži a nakonec to tak veliký provar není. Maiden by si už měli uvedomit, že je na čase vyhodit producenta z okna. Strašný zvuk. Hlavně nechápu naprosto suše ozvučeného Dickinsona, kterého tak nic nejistí. Celkově si mi zdá jeho výkon doposud nejslabší... Nejlepší skladba: Coming Home. Maiden potřebují záchranu od Roye Z. Ten by to z nich vytáhnul :-)

1. 04. 2011 10:27

- peter

Nové cd IM je to nejlepší co vydali.Pravdou je ,že cd je třeba si pustit několikrát za sebou,nebo si ho poslechnout častěji.Opravdu se Vám dostane pod kůži,a to nejsem zapálený fanoušek,ale některe starší cd mám.

24. 09. 2010 19:38

- Martin

No budem sa k nim musieť konečne dopracovať :-)

10. 09. 2010 20:54

- Venca Votruba

Tassader: No já nevím, vždycky mi přišlo, že jsem snad jediný, komu se X-Factor líbí. A líbí se mi i Virtual XI. A co se týká Bruce. Jeho vrcholem jsou jednoznačně jeho poslední tři solovky. Na ty Ironi nemají :-)

10. 09. 2010 9:57

- Pepsi Stone

Tassader: Tak s tímhle nezbývá než bez výhrad souhlasit.

10. 09. 2010 9:44

- Tassadar

Venca: To jsou trochu silná slova, ne? Mě je Blazeho docela líto, třeba zrovna X-factor je geniální deska, osobně ji řadím k naprostém vrcholu od IM a jeho hlas tam perfektně sedne, snaží se, nechce to odfláknout.. a navíc je třeba si uvědomit, že ho harris v kapele opravdu chtěl a značný posun od běžné tvorby je znát. Bohužel, zaslepení fanoušci si stále neuvědomují, že rovnice IM = Bruce vážně neplatí.. achjo, smutním, když si uvědomuji, o kolik úchvatných temných desek typu x-factor jsme přišli..

10. 09. 2010 9:09

- Bubák

To Venca Votruba: já jo. :DDDD mnohem víc se mi jeho poslední 3 počiny líbí, než poslední 3desky mejdnů ;-) nove IM sem slyšel již třikrát, ale názor zůstává nezměněn, poslechnout si to dvakrát za sebou, na to nemám sílu :)))))) musím to proložit třeba novým Acceptem, který je výbornej

9. 09. 2010 21:04

- Venca Votruba

Bayley byl zlostnej, že ho nikdo nemá rád :-)))

6. 09. 2010 11:34

- Martin

Venco: zlovestná? Mne príde skôr ponurá, melancholická, možno taká introvertná, zlovestnosť tam nevidím.

6. 09. 2010 11:21

- Martin

To znižovanie tempa skladieb mi príde tak nejak samozrejmé kvôli tej dĺžke, 9 minútové veci nepôjde naživo v 50+ rokoch zahrať na úrovni "Aces High", "Moonchild" a pod. To si uvedomujú. Mne sa páči, že sa dlhších vecí neboja, je pravda, že by nemuseli prevažovať, ale mne to k nim v novej ére sedí. Nejde teraz o to, či sú nudné alebo zaujímavé. Formu akceptujem. Považujem za to za druh prirodzeného vývoja.

6. 09. 2010 11:18

- Venca Votruba

Jojo, x factor je pecka. Krásně zlověstná atmosféra :-)

6. 09. 2010 10:50

- Pepsi Stone

Jasně, čím jsou starší tím se snižuje tempo skladeb. Nicméně když jsi narazil na X-Factor, možná jsem jeden z mála, ale mě se ta deska líbí. V hodnocení bych jí dal devítku. Zní pro mě líp než No Prayer i Fear Of The Dark. Virutal byl o něco horší, kde dobrý skladby jako Clansman nebo When Two Worlds Collide totálně pohřbil zvuk. Od návratu Dickiho mám s Maideny trochu problém. Jak s délkou skladeb, tak s Dickinsonovým projevem a zvukem, což je ovšem problém Maidenů dlouhodbě. Je jasný, že Number Of The Beast, Powerslave nebo Somewhere In Time už nikdy nenahrají. To bylo jiný kafe.

6. 09. 2010 10:41

to pepsi. - michael

kapela Iron Maiden v 80.rokoch nikdy neharla podla takeho vzorca.vzdy bol na kazdom albume nejaky dlhsi opus,ktory bol vsak co sa tyka kvality o dva svety pred tym co predvadza kapela teraz.vsetko sa to zacalo na albume X factor,ale to bolo sposobene aj tym ze kapela bola vtedy naozaj v problemoch.od albumu Brave new world my vsak tieto dlhe dlhe skladby s pomalymi rozjazdmi nic nehovoria,ale kludne maj iny nazor.od AC DC by som naozaj nikdy nic ine necakal,ale Maiden boli niekde inde.to pozna kazdy.uderne skladby s priamym tahom na branku.to my teraz u nich chyba,ale je to moj nazor...idem si dat Deja-vu

5. 09. 2010 23:47

- Pepsi Stone

2 michael: To, že kapela jede podle zažitého vzorečku je jasné, už řadu let, to bych nevyčítal téhle desce. Je to jako kdyby jsi chtěl novince AC/DC, Motörhead nebo ZZ Top vyčítat, že už hrajou čtyřicet let to samý.

5. 09. 2010 7:23

1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08068 sekund.