ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ARAKAIN - Black Jack


- xyz

Pre mna najlepsi album od Alkeholu asi Johoho. A najlepsie piesne Balada o Johnovi, Az ja budu v Mexiku XD

13. 09. 2019 20:35

- Majk

Jasně, že Alkehol má plno hitovek a ne jen o chlastu (viz. "Víc než dokážu vám říct", "Až se vrátím", "Den už končí", "Svět patří těm, co se neposerou" apod). Jasně, že od roku 1997 defakto vaří jen z vody, ale na každé desce mají hned několik koncertních fláků a i to cením. Ale chápu, že zarytí metalisté od nich dávají ruce pryč.

12. 09. 2019 13:21

- Avram

Já když poprvé slyšel Alkehol, tak jsem si říkal, že si Hereš vzal to nejodpadovější z toho, co se dá na zábavách slyšet (každá kapela měla nějakou chlastací píseň pro ožraly) a postavil na tom největším hnoji celou kapelu. Tím neříkám, že si po dvanácti pivech nezazpívám o tom, jak je super se vožrat. A k tomu Davidovi, když jedu na kolotoči, tak bych ho třeba za Megadeth nevyměnil, ale s tou chválou bych to zase nepřeháněl. :-))))))))))))))

12. 09. 2019 7:59

- xyz

Alkehol ma aj dost dobrych skladieb, ktore nie su o chlastani, asi tak 2-3 na album.

11. 09. 2019 22:04

Kolíkovi - Alkehol jako Michal - rumcajs

českého bigbítu? Bral bych to spíš jako lichotku. David (Štancl) je všeobecně uznávaný popový interpret se státním vyznamenáním, s masovou posluchačskou základnou a několika nepopiratelně kvalitními hity, jako např. songy z Lásky z pasáže, Třetí galaxie aj (a spoustou sraček, ale kdo je nemá, že). Navíc je nepopiratelným faktem, že je velmi nadaným instrumentalistou. Ten příměr je zcestný. Asi vím, jak to Kolík myslí, ale příměr k Davidovi je mylný, navíc do Kolíkem zmíněné škatulky spadají spíše agrobandy jako Traktor, Sjetý Gumy, Argema, Trautenberk apod. Alkehol jsou kvalitativně výš, zhusta používá tu více tu méně povedenou nadsázku, ale především své místo na české rockové scéně zaslouženě mají. I kdyby jen pro skvělé první album, textovou nadsázkou srovnatelným s tím nejlepším od Fanánka. Jen pro upřesnění, nejsem jejich fanda a s chutí si poslechnu opravdu jen to první album. Ale zase fakt s chutí.

11. 09. 2019 21:25

- mr.deadhead

Ten lehkej stylovej odklon není vůbec na škodu. Ať už to byla "odpověď" na jakýkoliv západní vliv nebo ne, hlavní je, že to kluci podali s kvalitou odpovídající jejich tehdejší formě. U mě za parádních 9.

11. 09. 2019 20:29

- The Keeper XIV.

Michal David bigbitu je spíš Walda Gang, ne?

11. 09. 2019 15:05

Prosba - Jiri87

Zpět k muzice, bando! ;)

11. 09. 2019 9:54

To JonathanGray - Kolík

Ano, to jsi vystihl přesně. Problém ovšem je, že Majk zde píše, že označuji fanoušky Arakainu za idioty, což je hrubá lež. U Arakainu i přes veškerou mou kritiku si dovedu představit přesně to, co jsi psal o cigárku a lahvince, u Alkeholu nikoliv. To je u mě "Michal David" českého bigbítu.

11. 09. 2019 8:09

To Majk - Kolík

Zdá se, že máš problém se čtením. Arakain není Alkehol. Pokud ti ty kapely splynuly do jednoho pojmu, je to jenom tvůj problém, ale laskavě zde nepiš, že fanoušky Arakainu označuji za idioty. Takže jediný, kdo tu lže, jsi ty.

11. 09. 2019 8:02

JonathanGray - Majk

Ale o tom právě mluvím. Já respektuji, že si někdo Alkehol doma jen tak nepustí - že to není hudba pro něho. To já chápu. Kolík ale automaticky posluchače Alkeholu uráží a nazývá je idioty či imbecily. Proto mě to štve. S ním se nedá najít logická řeč. Vím, že bych ho měl ignorovat, ale nesnáším, když někdo někoho uráží a ponižuje. Já zase nemám rád death/black metal, ale nenapadlo by mě kvůli tomu urážet posluchače tohoto stylu. Chápeš?

10. 09. 2019 17:11

- JonathanGray

Hudební vkus a jiný pohled a mně se to líbí. To jsou takový otřepaný fráze. Ja nikomu Alkehol neberu, na párty k chlastáni nebo na parket si zatancovat je to dobrý. Ale neumím si představit, že si večer sednu do křesla, otevřu lahvinku, zapálím cigáro a k tomu si pustim Alkehol. To bys měl Majku zase pochopit ty, že po zeměkouli chodí lidi, kteří hledají v hudbě o něco víc, než si zaskákat a zahulákat v kotli s pivem v ruce. Kolík to podává zbytečně expresivně, stylem na hrubý pytel hrubá záplata, ale v meritu věcí má pravdu.

10. 09. 2019 16:39

TO: Kolík - Majk

Nelži. Přečti si Tvé výplody k recenzím Alkeholu například. Hned jsi tam urážel recenzenty tohoto webzinu, protože absolutně neumíš pochopit, že ostatní lidé zkrátka mohou mít jiný pohled a hudební vkus.

10. 09. 2019 13:06

To Majk, to Lukáš - Kolík

Tak ještě jednou: Já jsem někde napsal o někom, komu se líbí Balck Jack, že je idiot? KDE? Odpovím si sám. NIKDE. Tak si laskavě nevymýšlej... To Lukáš Všechny tři skladby jsou velmi dobré, beru je jako součást Schizofrenie, i když jsou na CD jen jako bonusy. Na desku určitě patří, i když z technických důvodů byl asi problém je na ni zařadit.

10. 09. 2019 10:53

TO: Deny - Majk

Velmi se pleteš. Já plně respektuji názor každého. Pokud se někomu "Black Jack" nelíbí, tak to beru. Bylo by něco špatně, kdyby se něco líbilo každému. Jen mi nejde do hlavy, proč, když se Kolíkovi nelíbí, tak automaticky je pro něho ten, komu se to líbí, idiot. Nemám rád zapšklé lidi, kteří si tímhle něco kompenzují. Neříkám, že v mnoha věcech nemá pravdu. V něčem s ním i souhlasím. Ale ty urážky už přesahují meze.

10. 09. 2019 0:12

Iluzorium, Zlá, Hi ..Jak se Vá - lukáš

To All : Rád bych se tady opět zabýval muzikou. Vím, že na lp- desce tyto věci nevyšly, ale vyšly na cd . Mám na mysli Iluzorium, Hibernatus a Zlá křídla osamnění .. Jak se Vám tyto věci líbí ? Měli by kvalitu bejt na lp ? Pro mě Zlá ..určitě ano. Hibernatus též !

9. 09. 2019 22:09

Dva "spravedliví" - Deny

Majku a metálisto, zdá se, že jediní dva, kdo mají právo zde sdělovat své názory, jste vy dva, že jo?

9. 09. 2019 18:52

- Majk

Já také nechápu, proč má Kolík pořád tu touhu všem vykládat, že je tohle špatné a tohle ne. Ať si každý poslouchá to, co chce sám...

9. 09. 2019 12:00

- Starej metálista

Kolíče, upřímně řečeno, já tuzemskou metalovou tvorbu dobrých 20 let prakticky nesleduji(až na čestné výjimky), ale jen kvůli tomuto faktu ji nehodlám programově ostouzet. Dle tvého slovníku soudím, že jde o typický pauzácký komplex. Ambulantní léčba se míjí účinkem, doporučuji lůžkové oddělení, nejlépe v Kroměříži. Věz, bude lépe. S benzodiazepiny to nepřeháněj. Bůh s tebou!

9. 09. 2019 9:39

Přesně tak... - Kolík

...když nemám dost vlastních nápadů, tak vyprodukuju sajrajt jako Princess, napíšu pod něj svoje jméno, hluchých metálistům navykládám, že v tom není jediná původní nota a že u toho UDO radostně křepčil. Jasně, že se na koncertech chytí, proto to taky dělám. Každej českej pepík, co má sobě dvě tři pivka, si v kotli radostně zabejká na 20 let známý motiv. No, co vole, dyť jde jen o rytmus! :-) :-) :-)

9. 09. 2019 7:51

1 2 3 4 5 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09772 sekund.