IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HELLOWEEN - Straight Ouf Of Hell


Jakou chcete hudbu H , nebo S - lukáš

Otázka je co chce fanoušek obou kapelk slyšet. Jestli kořeny , které obě kapely mít nemůžou , protože odešli " hlavní skladatelé " - Weikath, Tolkki, Kusch, Grapow ??!! A co vnímáte pojmem speed metal !! Pokud si skutečně pozorně poslechnete kult Keeper 2 , tak tam už oproti 1 dničce , jsou opravdu hodně sladké melodie, které teď na novém cd helloween nemáte rádi ?? Chápu to v případě pokud jste příznivec Walls. V případě Stratovarius odešel hlavní mozek, který měl zjevný rukopis skladeb který každý poznal. Pro někoho to není progres, pro někoho líbivá sračka. To ale dělalo Stratovarius Stratovariem, jednou z jeho podstatných částí !! Dnes 70 % hudby tvoří progres a 30 % líbívé refrény , atd. Mám rád staré stratovarius !!! Přesto musím konstatovat, že 4 první písně alba unbreakable jsou opravdu od alba Infinity , to nej co nahráli !!

17. 02. 2013 16:21

, - dzuzo

no ja urcite nesuhlasim.Novy Stratovarius minimalne 9/10 a Heloween 8/10

15. 02. 2013 6:47

- vn

Taky vzpomimam kdyz jsem poprve slysel to intro k BTR to byla extaze jak do toho vlitlo PUSH s pak FALLING HIGHER,bylo mi tak 12let a desku jsem slysel alespon 100x :)

14. 02. 2013 22:33

- ephippiger

Souhlasím s Pagabem na 100% :)

14. 02. 2013 22:26

- Bubák

Pagan to rozhráb :-D

14. 02. 2013 22:05

- Pagan

HELLOWEEN 9/10 /// STRATOVARIUS 6/10

14. 02. 2013 20:51

SETLIST/ALBUM - František Šafr

Je fakt, že tímhle mě štve jak Helloween, tak i třeba Stratovarius. Strašně rád bych si poslechl skladby jako Mr.Ego, Secrets Alibi, Salvation, Silent Rain, Final Fortune či A Million One a slyšet pořád dokola Keeperovské hity už mě také nebaví. Co se nové desky týká, tak je to problém všude. V době, když internet nebyl a člověk se těšil na to, až CD vyjde a pak ho hltal v přehrávači - ty časy se už nikdy nevrátí. :-( Pamatuji si, jak jsem dostal k narozeninám Better Than Raw a když mi ho rodiče pustili, tak jsem byl úplně poblázněný z úvodního intra a thrashové PUSH. Je škoda, že v dnešní době si to mnozí jen stáhnou a nemají z toho tu pravou radost.

14. 02. 2013 20:44

- Malinois

Zdárek, strašně jsem se těšil na recenzi nových Helloween a upřimně jsem čekal tak 6. V čem je to jinak...asi prostě v tom, že netrpělivost mě nenechá si v klidu vychutnat každou skladbu zvlášť a hlavně celou. Prostě honem nějakou pecku a ....najednou je konec a ono nic. A v tom je asi problém a jak zde bylo niže psáno skladba začne nádherně melodicky a po chvíli spadne do takové nudné hudební sekačky, no a v tu chvíli prásk a hurá na další. A to je právě asi ten problém, protože pak začnou právě ty věci pro které Helloween poslouchám a to melodičnost, vysoké vokály, prostě hudební emoce.... o speed tu asi jde jen okrajově, na to si dám Pathfinder, nebo Theocracy. Takže díky za každej názor a recenzi, protože ta mě donutí si svoje oblíbené kapely opravdu pořádně poslechnout. U mě 8,5/10

14. 02. 2013 20:08

Setlist? Tipnete si? - vn

Setlist bude letos strasne sledovany a urcite je ceho se bat.Na druhou stranu se Andi vyjadril v tom smyslu,ze klasika proste zaznit musi a znoveho alba + - 5 skladeb.Tak to mame dohromady 8.Co vyplni dalsich zhruba 5 pisnicek??Dovolim si tipnout - Hey Lord! , How Many Tears , Sole Survivor , Mirror Mirror , Mr. Torture , If I Could Fly.. Jsem zvedavy jak budu daleko od pravdy.. Z Kiskeho ery si myslim urcite krome zminovanych proflaknutych kousku nebude nic,jelikoz se i Sascha vyjadril ze je nemusi.. Nacez zase Dani vyzdvihoval BTR tak uvidime.

14. 02. 2013 17:08

- Ray

Přesně jak říkáš... jestli zas bude polovina setu třicet let stará, tak z toho koncertu asi uteču :D. Nevim kolikrát ještě zvládnu slyšet třeba takovou Future World :D

14. 02. 2013 15:56

- Soichiro Honda

Jo jasne, Deris tie tóny strieľa ako partizán, niekedy sa trafí, niekedy ani náhodou, ale techniku speed metalového spevu zvláda už celkom obstojne na to, že je to typický hardrockový hlas.. ale nepochopím prečo stále dokola hrajú piesne ktoré mu nejdu (Eagle Fly Free, Im Alive alebo Ride The Sky(!) spieva velmi slušne, zato Future World a I Want Out sú stále nedostačujúce).. síce vravia, že ich hrajú kvoli fanúšikom, ale štyridsiatnici čo im chodia na koncerty isto nepotrebujú po X-tý raz počut tie isté hity a mladší fanúšikovia si na vecy z Keeprov nepotrpia už vôbec.. myslím, že keby urobili alternatívu jeden koncert s klasickými hitmi a druhý koncert so skladbami ako Mr Ego, Open Your Life, Revelation a podobne, tak určite volím druhú možnost a myslím, že by som nebol sám.. a keby Weikatha náhodou osvietilo a zahrali by aj vecy z Chameleona, tak stojím v prvom rade už rok dopredu :))

14. 02. 2013 15:52

- Ray

Soichiro Honda: Na čtyřech z pěti koncertů z turné měl opravdu docela ucházející formu. Jenže já si prostě potrpím na kvalitní zpěváky a Deris občas naživo zní, jako by u toho umíral na něco strašně bolestivého (a je jedno, jestli je to vysoko nebo nízko, jde mi o to, že ty tóny prostě netrefí). Mluvilo se tady o přirozené poloze - no tak ať se jí drží, ať jde klidně ještě níž, já budu jenom šťastná ;)

14. 02. 2013 15:28

- Soichiro Honda

to Ray: ale Andi vážne spieva lepšie ako cca pred 10 a viac rokmi :) http://www.youtube.com/watch?v=BEH36JldaPY&feature=endscreen&NR=1 aj počas turné k Hriešnikom som bol milo prekvapený jeho spevom

14. 02. 2013 10:13

- vn

Konecne jsem si nasel cas se k tomu vyjadrit.Uplne me tady z te kritiky neni nejlip..Kdo ma Helloween nastudovane do posledniho detailu a je jemin fanouskem,tak si myslim,ze jine album a formu skladani snad ani nemohl cekat?!Jelikoz po 7 Sinners bylo jasne,ze dalsi deska bude vesela,hitova a zase trochu jina nez predchozi tvorba. Takze hnedka po singlu Burning Sun jsem si dokazal predstavit kam asi SOOH povedou.. vice k progresu a rozmachlosti jako na Gamblingu, a to se mi potvrdilo.Deska se mi velmi libi je videt,ze Hells zkratka budou stale hledat nove a nove cesticky.Nikoho uz nemuze snad ani prekvapit,ze se snazi znit moderne kdyz Andi i Sascha se netaji velkou libustkou v modernim a az nu-metalovem zvuku.K jednotlivym skladbam se vyjadrovat az tak netreba,protoze jako celek to drzi skvele.Hodnotit budu klidne az za pul roku az budu vedet jak moc mi bude ci nebude deska v mem prehravaci chybet.. Zatim si ji poustim tak 1x tydne a to mi staci... Heheh Hells Forever :¨)

14. 02. 2013 0:07

Straight Ouf Of Hell - Anonim

Docela mě překvapuje jak rozdílný názory na tuhle desku se tu dočítám. A už vůbec nechápu takový ty hodně záporný (jako třeba Tass). Přitom Straight Ouf Of Hell je podle mě další standartní deska v diskografii Helloweenu, která snad žádnýho fanouška neurazí a každej si na ní najde to svoje. Osobně mě baví víc než 7 Sinners. Dal bych tak 8/10, tedy stejně jako většině desek z Derisovi éry.

13. 02. 2013 23:14

Téma - skládání u helloween. - lukáš

To Téma skládání u helloween : Někdo tu psal , že skkladby nejsou už co bývaly , atd. No, přeci ani nemůžou být - Odešlo výrazné skladatelské osobnosti - Hansen, Grapow, Kusch. A ty výrazně přispěli k typickému zvuku helloween !!! Proto porovnávejme helloween, jeho aktuální sestavu !!! Myslím, že i bez výrazných skladatelských obohacení muziky, stále dokáže helloween napsat dobrou, i hodně nadprůměrnou skladbu. !! CHápu , že každý máme jiný vkus , ale prosím - hodnoťme sestavu roku 2013, ne 1987 , atd.

13. 02. 2013 22:38

Andi zpívá níže, hlas zní lépe - lukáš

To Ray: Možná si nepochopil dvě věci . Mít dobrý hlas a hlas mít " přirozený " , aby si člověk nepřipadal jako u eunuchů je věc druhá. Dám příklad - Blaze Bayley zpíval s iron maiden. Jeho hlas mnoho fanoušků maidenů považovalo za špatný, případě falešný. On ale právě musel zpívat pro něj nepřirozených polohách, kdy hlas spíše vydával zvuk eunuchů. Paradox je , že ten samý zpěvák se dal na solovou dráhu, písně si dal o oktávu níže . Na solovkách opravdu zpívá snad o oktávu níže než v maiden, ale dnes je právě tímto považován za jednoho z nejvýraznějších zpěváků , v metalu. A s Andim to je stejné - Po peripetiích s hlasem u Kiskeho písních na posledních dvou albech helloween zpívá svým přirozeným hlasem. A opět podoknout , že se neškrtí jako v Kiskeho mnoha věcech a tím pádem jeho hlas zní opravdu jako za jeho mladých let. to all : Jinak desku Straight ... stále poslouchám a v mých " uších " stále roste . Takže 9 z 10 možných p.s.

13. 02. 2013 22:33

- Tass

Pff, zpětně musím uznat, že "hříšníky" jsem hodnotil moc přísně. Bylo to výtečné, moderně znějící album. Poklad oproti.. tomuhle. Bože. Vás to fakt baví? Vážně? Je to nejvydojenější blbost od dob Rabbit don`t come easy. Ze skladeb mě zaujala pouze úvodní Nabatea, je totiž jediná, která má jakýs takýs nápad, ačkoliv je jasně vykradenou Are you metal z předchozí placky. Jinak nic. Sloky nudné, refrény bez nápadu, melodie.. no, možná trošku zaujme burning sun a world of war. Zbytek desky mi připadá jako odpad z Time for the oath a Rabbit dont come easy. Jedno z nejhorších, možná nejhorší album hells vůbec.. a propó, má to zvuk jako z PRDELE. Fakt nechápu, co se s nimi stalo. 7 sinners byla placka hodna roku 2010. Tohle zní jako tuctovka z devadesátek..

13. 02. 2013 21:01

-. - Jorns

Pro mě jedna z nejslabších desek Helloween, naprosté zklamání. Na albu jsem našel pár skladeb, u kterých je to nářez, ale zbytek mě ničím nevzal. :/ Pro mne jsou roky dětství, pro mě nejlepších desek H "Better than Raw" a "The Dark Ride" pryč. Za mne 7/10. A k novému Stratovarius? Od ukázky skladby "Unbreakable" jsem čekal pecku album. Pro mě jsou S zpět! 9.5/10!

13. 02. 2013 19:51

- Ray

František: "Andi vážně zpívá lépe než před nějakými deseti lety" - člověče, slyšel jsi ho někdy poslední dobou naživo? :D :D Už teď mi vstávají vlasy hrůzou, když si představím koncertní podání Nabatea :D

13. 02. 2013 16:13

<< 1 2 3 4 5 6 7 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08832 sekund.