DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku EDGUY - Age Of The Joker


- Rainmaker

koho zajímá setlist z prvního koncertu nového turné... http://www.setlist.fm/setlist/edguy/2011/kb-malmo-sweden-7bd01664.html

25. 09. 2011 20:43

- lukáš

to GNT: Tak s tinnitem to máme úplně stejné. Celou deskou se co se týče muziky, neděje skoro vubec nic. Otázka dalšiho směřování vidím v mixu -journey,magnum,bon jovi,whitesnake.S dávkou edguy muziky. Náznaky jsou cítit i na Jokerovi.

8. 09. 2011 10:54

- GNT

Ale je možné, že komerčně to má Tobiáš dobře ošetřeno - první krok k větší masovasti je zbavit se speedových rytmů, druhý - zjednodušit o omezit melodie, třetí - méně sól, čtvrtý - žádné extrémy ve zpěvu, průměrný posluchač nesnáší velké výšky, ječení (to spíš snese občasný growling), atd.

8. 09. 2011 10:16

- GNT

Lukáš: máme to podobné, Edguy jsou pro mě především Theatre of Salvation a Mendrake, pak už hoši jeli jinou cestou, ale furt se to dalo poslouchat a něco si najít, na T. Sanctus jsem si ovšem nenašel dodnes skoro nic, novinka, byť slabá, je přece jen o něco lepší než "ušní výtok".

8. 09. 2011 10:12

- GNT

Ještě ke Kiskemu: dobrých zpěváků je více, celkem nechápu proč právě on, jediný, je kladen na piedestal, proč právě jeho chtějí všichni jako hosta na desce (pokud to ovšem není charitní záležitost, kdy mu chtějí dopřát výdělku). Já bych zmizení Kiskeho ze scény lehce přežil, čo bolo, bolo, bylo to krásné a bylo toho dost.

8. 09. 2011 10:09

Co se týče Edguy - b.wolf

tak poslední skutečně dobrá placka byl Hellfire club, a špičky Vain glory opera a Theater of salvation; Rocket ride jsem jakžtakž vydýchal, Tinnitus kromě Dragonfly o ničem a tohle?!? Naprosto zbytečná deska, totální odpad-reprezentativní produkt konzumu-jeden poslech a zahodit... i 3/10 je moc...

8. 09. 2011 10:08

- Pagan

Ne ne, Heavy Rain :-)

8. 09. 2011 8:22

- Hermes

Ze by Metro 2033? :D

7. 09. 2011 23:00

- Pagan

Zabýváme se tím tady, protože to je web k tomu určený! :-) Neznamená to proto, že je to naše životní téma! :-) Já třeba mám dnes na práci daleko důležitější věci, např. musím vyřešit jeden level ve hře na Playstationu!! :-)))

7. 09. 2011 17:24

- Fanda

Já miluju Kiskeho hlas, ale musím souhlasit. Bylo mi Tobiho strašně líto, když v Lichtenfelsu křičel ...MICHAEL KISKE ON LICHTENFELS!!! a Kiske na něj čuměl a odešel dozadu pít vodu a nic! Pak si to zase odzpíval a zase zmizel dozadu. Tohle mě zklamalo, ale zabývat se tímhle? To bychom se museli trápit už kvůli každé kravince. Je to ale škoda.

7. 09. 2011 17:13

- Pagan

Nejhorší je pocit, kterej z něj přímo sálá, když ho vidím v akci, jakoby fanouškům v duchu říkal: "Vy jste ale pěkný debilové, když se vám líbí TAHLE MUZIKA!" :-)

7. 09. 2011 14:45

- Venca Votruba

Tak Kiske v první řadě vypadá, že ho nebaví vůbec nic :-)))) Nezapomenu na jeho koncert ve Vizovicích, kdy hrál sice dobře, ale vypadal, jako by zpíval karaoke v nějakým zaplivaným klubu, kde o nic nejde :-)

7. 09. 2011 14:39

- Pagan

To je vlastně fakt...Kiske je profík, takže z desek ta "bezsrdečnost" není nikdy znát...ale co se týká živáků nebo i klipů z dřívější doby...nikdy jsem vlastně neměl pocit, že by ho to nějak zvlášť bavilo...podle mě power/speed nebyla nikdy hudba, který by věřil

7. 09. 2011 14:09

- vn

Jsem zvedavy na Kiskeho po boku Hansena,jestli do toho da srdce,nebo ne!!U avantasie si nejsem moc jisty.. preci jenom skladby,ktera nazpival se prave kryli s jeho odmitavym postojem k melodickemu metalu.. tak tam asi neco bude!!:-)

7. 09. 2011 14:06

- lukáš

to GNT: Tohle mě hodně mrzí jako fandu edguy , to je bohužel velký fakt.Já vyrostl na theatre a manrake.Mám i z tohoto období tŕi bootlegy dvd pro svou potřebu. a musím říct super koncerty.

7. 09. 2011 14:04

- lukáš

to Pagan: jak si poznal , že to je bez srdce.Mám doma dva bootlegy helloween z období desky pink bubbles go ape . A už tam hodně šetří svuj hlas ve výškách.proto se muže zdát , že do toho nedává srdce.

7. 09. 2011 14:02

- GNT

vn: muzikanti si především musí ujasnit, co chtějí. Mohou si dělat "skvělé muzikantské desky", ale bude to pro pár lidí, i to je možné a já to nezatracuji. Na T. of. Salv. je podle Tobiho přepálená produkce, zpívá tu stašně vysoko a hrají tu moc rychle (tohle vztahuje i k znovunatočení Savage Poetry, kde Edguy znechuceně přirovnává k bezduchým Dragonforce), je tu přesborováno atd.: nu k tomu podotýkám asi tohle - věci, které si Sammett sebekriticky vytýká, jsou naopak pro mě tím nejvyšším pozitivem, kvůli tomu jsem vlastně začal Edguy poslouchat (jako první jsem od nich slyšel právě ono prokleté album). Tady se publikum a umělcem diametrálně rozcházejí.

7. 09. 2011 14:01

- Pagan

GNT: napsal jsi velice správně, možná by Kiske dnes už byl bezdomovcem, kdyby se občas opět nevrátil k metalu...proto mu to nevěřím, dělá to podle mě jen kvůli prachům a je to třeba i na těch pódiích hodně znát...jeho výkon je bez srdce

7. 09. 2011 13:58

- lukáš

to GNT: Daleko huř by na tom byl dnes Edguy, kdyby nebylo desek avantasie . A právě tyto desky mají být druhými theatre a jinými deskami.U metallicy ten vývoj, byl taky divný.Po mega úspěśném black albu, natočili Load a mnoho lidí si tím znechutili.A poslední hřebík do rakve byl ST.anger, to fanoušky totálně nasralo, přesto díky jménu metallicy, se toto album stalo prvním v žebříčku nejprodávanějších kapel ve dvaceti zemí.A teď si metallica vrátila fanoušky albem death magnetic, přestože žádný thrash se nekoná.

7. 09. 2011 13:58

- GNT

Kiske i ve svých 40 a něco letech není v určitém směru dospělým jedincem. Kdyby určití lidé neodivovali jeho hlas, bude už zřejmě dávno bezdomovcem a možná by už byl mrtvý. Jeho osobnost zřejmě zničila náhlá popularita, s kterou se dodnes nevyrovnal (nevyrovnal se náhlou a rychlou slávou a stejně tak se nevyrovnal s opačnou situací). Ale tak už s talenty dopadá, někde Panbůh nadělí hodně a jinde zase ubere, aby se to vyrovnalo, všechno se musí jednou zaplatit.

7. 09. 2011 13:54

1 2 3 4 5 6 7 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09424 sekund.