ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku TITANIC - Double Time


- Guns

Škoda.Myslím si že je to o dost povedenější.Jestli tahle dostala pět a půl,tak Soumrak bych viděl tak za osm.Hodně v tom slyším nový Judasi :)

27. 02. 2019 20:07

- Pepsi Stone

Asi nebude, deska vyšla už před půl rokem a teď už je na to dost pozdě. Každopádně můj názor je takový, že se jedná o nahrávku povedenější než byla Double Time. Modernější a skladatelsky více dotaženou.

27. 02. 2019 7:20

- Guns

Bude recenze i na Soumrak Titánů?

26. 02. 2019 22:58

Chybicka... - duri7

...se vloudi... :) ... samozrejme doska sa vola Soumrak titanu

24. 02. 2019 19:54

Konecne... - duri7

...sme sa dockali TITANIC-u v Kosiciach...a kedy sa dockame recenzie na Souboj titanu???...inak chlapci z TITANIC-u dakujem za super zazitok boli ste skveli...snad dalsia prilezitost vas vidiet bude skor ako za 30 rokov... :))))))))...pre vsetkych co to zmeskali mame spomienky na youtub-e https://www.youtube.com/watch?v=Nubsn5G2Dy4

24. 02. 2019 11:38

Nejlepší deska roku - Rockline

Pan "recenzent" opět nezklamal. Pro mě jednoznačně nejlepší česká deska roku a skladby Zrcadlo a Guy Babylon největší pecky alba.

25. 01. 2014 12:17

- Kamil

Novej Titanic bomba! Fakt chlapi, povedlo se vám to. Zakoupil jsem, zařadil do sbírky a pravidelně poslouchám, díky!

24. 01. 2014 16:49

Vynikající píseň... - Kolík

...interpretace i perfektní zvuk. Titanic hudebně strčí celou tuzemskou scénu do kapsy! (http://www.youtube.com/watch?v=7zIKqFv0njs).

23. 01. 2014 18:46

- - -

Jo je to na Titanicband.cz

23. 01. 2014 5:50

klip - pepe

Mrkněte na klip Titanicu k desce na You Tube.

23. 01. 2014 5:33

- Pepsi Stone

Zdeněk Černý: Psát recenzi nebo natočit desky... Obojí je prostě práce a každá je jiná, ovšem shodná je v tom, že jak muzikant, tak poté recenzent nese se svým výtvorem kůží na trh a musí počítat se zpětnou reakcí. V tom je ta práce nevděčná... Btw. Na společné zabékání se těším...

21. 01. 2014 21:38

to Pepsi - zdeněk

Nemám problém s žádným názorem a vím, že to máš určitě složitý napsat recenzi. Pochopil jsem z diskuse, že zpíváš tak si někdy jak říkáme my moraváci zabékáme. Zdravím všechny. Z.Černý

20. 01. 2014 21:57

- Pepsi Stone

Btw. Zdeněk Černý: Já to nikdy nebral, že by deska Titanicu vznikla jako konkurence nějakým jiným kapelám. Je to Titanic a dost. že mi vždycky přišel o něco níž než Kreyson, Arakain nebo Citron, to je můlj názor. Pokud si posluchače najde, je to dobře, pokud ne, tak bohužel. Jak říká Dodo: Jsme tady všichni po krk ve sračkách, tak si nebudeme házet klacky pod nohy. Já doplním je to, že ve sračkách jsou všichni od popeláře po doktory. Ale prostě v recenzích se nějakýmu srovnávání neubráníš...

20. 01. 2014 16:21

- Pepsi Stone

Tím zlehčováním myslíš, že si do něj rýpnu, ale myslíš, že zlehčuju ten žánr? :-D No...

20. 01. 2014 16:13

- Avram

Pepsi: Termín "někdy rýpnu" je docela dobrý eufemismus :-) Hellhammer: To samozřejmě není dobře, ale co se dá dělat. Ono mezi lidmi schopnými psát o AOR bude asi docela málo byť okrajových posluchačů hardcore nebo blackmetalu.

20. 01. 2014 16:02

- Pepsi Stone

Já si taky někdy s chutí rýpnu do powermetalu, který mi fakt nesedí, ale tohle ostré odsouzení je trochu přes čáru. Ale je to jeho názor a já oceňuju, že si za ním stojí. Jak napsal Nikki Sixx ve své nové knize Tohle bude bolet: Když někomu slíbím, že mu nakopu prdel, tak si může být jistý, že to skutečně udělám. Problém podle mě je v tom, že ve Sparku bodujou různí redaktoři desky, který nerozumí. To je jako kdyby po mě někdo chtěl, abych napsal recenzi na nějaký acid jazz house. Tohle mohlo fungovat v roce 1988 v Metal Hammeru, když nebyla scéna neobsahovala destitisíce kapel. Nedovedu si představit, že bych během měsíce poslechl a detailně zkoumal 50 novinek. To bych nedělal pak nic jiného a brzy by mi asi zavolali Chocholouška. A kdybych měl pak hodnotit třeba nové Darkthrone (z pozice totální odpírače takovéhle hudby), tak bych po pěti minutách poslechu vypálil taky 1,5 a dál bych se v tom nebabral, jestli dobré momenty vylezou po pátém nebo desátém poslechu. Btw. Víš proč je tady Spark největší rock/metalové periodikum?

20. 01. 2014 14:48

- Hellhammer

Jedna poznámka .Marek napsal,cituji"Death metal mi v 95% přijde jako chroptění do odpadní roury,doprovázené mlácením tyče do kovu"..Opravdu tohle svědčí o jeho kvalitách,soudnosti a pochopení pro jiné žánry..Je to asi jako kdybych napsal:"power metal je kytarová onanie,doprovázená ječením zpěváka bez koulí"..Obojí jsou kraviny a tendeční nepravdivé věci,ovšem Marek tu svoji pravdu prezentuje do největšího rock/metal peridoika...To prostě není profesionální redaktor.Člověk,který píše o muzice a nedokáže zkousnout žánr, který tvoří nezanedbatlenou část té muziky toho zaměření,ve kterém píše,tak nemá v takovém periodiku co dělat!!..

20. 01. 2014 14:05

- Pepsi Stone

Pokud se tedy budeme bavit o Sparku, tak můj názor je ten, že do něj píší kvalitní redaktoři včetně zde pranýřovaných Marka, Vrbkové a Cykla. Jestli Marek zvládl kauzu Lamb Of God dobře po právnické stránce, to posoudit nedokážu, ale stylovým zamřením je mi nejbližší, stejně jako byl svého času Nikolas Krofta. Co se týče bodování, tak nad některými známkami se tam člověk skutečně podiví, ať už je to dvojka, max. 2,5 jakémukoliv hairmetalu (pokud to nejsou Kiss, že jo...) od Cykla, Třískaly nebo Zelenky, ale tak třeba velice nízké hodnocení Rotting Christ od Marka. Ovšem myslím si, že všichni jsou natolik zkušení redaktoři a jejich názory jsou natolik známé, že je třeba to brát s nadhledem. Ono říkat, že hair metal na jedné straně nebo black či death na straně druhé jsou paušálně špatné styly, je v dnešní době jen anachronismus a tmářství! V každém stylu se rodí dobrá i špatná alba. Pokud by moji milovaní Mötley Crüe natočili sračku (což se doufám nestane), tak jim dám nízkou známku. Pokud by třeba Freedom Call nebo Gorgoroth přišli se skutečnou bombou, tak jim klidně plný počet bodů dám. Stejně tak se vedle sebe nestydím v hodnocení nejlepších alb loňského roku postavit vedle sebe Reckless Love a Satyricon.

20. 01. 2014 13:46

WOW - duri7

no clovek tu par dni nie je...a uz sa tahaju noziky... :o) ...pridam aj ja este jeden nazor, pre hlavne internetových dopisovatelov...tato hudba je hlavne o zivych koncertoch...to CD ma ludi presvedcit aby zdvihli svoje zadky a prisli na koncert...po vypocuti nového TITANICU budem cakat kedy chlapci dojdu nielkam "pobliz" a pojdem si zaskakat o5 po 26 rokoch na ich koncert a budem chciet pocut nove pecky nazivo, aj Chlapi sobe...v pripade Kreyson uz porozmyslam, ale nakolko mam Laca rad, pojdem podporit aj jeho, hoci nove CD ma nejako neoslovilo...a o tom to je, bez ziveho hrania a publika tato hudba zanikne... a k tym recenziam, moj nazor, chlapci nevzdavajte to...jeden hlupak nas nemoze odradit...a rezenzia je predsa len osobny nazor recenzenta a diskusia pod nou je priestor pre ostatných aby sa vyjadrili

20. 01. 2014 10:16

2 Hellhammer - Avram

Vida, co všechno se v diskusi o Titanicu probere. Já jsem za Marka ve Sparku rád, a jestli si dobře všímám, tak píše skoro výhradně o těch svých oblíbených žánrech. A je dobře, že je to ve Sparku a ne v jiném periodiku, protože Rock&Pop bych si kvůli těm pár jeho recenzím nekupoval. Souhlasím s ToPim, v tabulce je převaha opačně orientovaných redaktorů a nikdo jim nenadává. A představ si, kdyby bodovací tabulka byla v tomto powermetalově zaměřeném Metalforeveru, jak by se vyjímalo Pepsiho hodnocení (jehož články ale čtu rád). Jsem rád za všechny lidi píšící o dobré hudbě, i když s nimi třeba nesouhlasím.

20. 01. 2014 10:00

1 2 3 4 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09034 sekund.