CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...

ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku TITANIC - Double Time


- Hellhammer

Ale Vrbková právě hodnotí dost svojsky a nečekaně,kolikrát setře nějaký black/death metal(naposled Hypocrisy a Watain oba 3 body),a umí i ocenit dobrou melodiku..Tu bych nechal bejt,ta píše hodně podle toho jak to slyší,připomíná mi skvělého Martina Čermáka,který je ve Sparku už jen občas,a ne podle toho co žádá promo a reklama,což také mnoho redaktorů dělá(Havlena,Balčirák,Kozák..).. Jinak CYKLO je protipól Marka,zase hodně tendenčně nadržuje tvrdým žánrům ,ale řekl bych,že je alespoň,narozdíl od Marka pochopil všechny žánry.. Jinak ano,Marek je ten "právník",který ještě,krom toho zmíněného, tak hezky splácal článek o vině a nevině R.Blytheovi z Lamb of God,toho času za katrem..Takovou snůšku blábolů a právnických nesmyslů(mám právnickou školu bakaláře,takže mám trochu pojem..),by nepředvedl snad ani prvák na PF.. Nevím,proč takový člověk nedělá to co ho baví (rock,pop,AOR,melody) a píše do rock/metlového periodika..Vždyť ta jeho tabulka,to je samá kritika a špatné desky,vždy´t ho to ani nemůže bavit,být takhle imo žánr a přesto ho hodnotit..Balčirák by si měl udělat ve Sparku pořádek,dobří redaktoři(Čermák,Blackmoon,Jeřábková atd..) jsou v háji a z těch ,co tam hodnotí dnes je to bída..Marek je toho korunou. Jinak Topi,je mi jedno zda se můj příspěvek podobá nějakému Ivanovi :)..Prostě mám takový ostřejší názor na Marka,podle mě nemá co dělat v rock/metalovém periodiku..Jenom pomáhá Sparku na stále klesající kvalitě.. Pepsi Stone tady píše dobré recenze,Marek tendeční bláboly člověka v 75% nezasaženého daným žánrem..Tomu říkáš dobrý recenzent?

20. 01. 2014 9:26

Spark - Anonim

K tomu Sparku: Asi tam mají Marka k tomu, aby vyvažoval Vrbkovou. Ta zase dává naopak všemu melodickému metalu maximálně 2,5. To mi přijde taky těžce neprofesionální. Její bodování se v tabulce taky výrazně odlišuje od ostatních. Jinak pan Marek je údajně právník a do dějin Sparku se nesmazatelně zapsal svým "odborným" článkem o autorských právech, kde pomotal všechno, co se dalo.

20. 01. 2014 9:02

Debata vtipná ... - DEJV

To lukáš: Souhlasím, pro radost z hraní se rozhodně hraje u táboráku a konkurence je dnes daleko těžší a tvrdší, wo tem žádná... Ta radost z hraní byla myšlena ale trochu jinak: Kluci se sešli po X letech a měl jsem tu čest slyšet, jak album postupně vznikalo - různé ukázky, pracovní verse, finální verse... a ta radost z hraní (nahrávání), nadhled, pohodička a chuť hrát - byla *urevsky cítit a je obrovská ! Asi tak... To, jestli album uspěje v dnešní tvrdé konkurenci, ukáže až čas. Za sebe (nejen) můžu říct, že rozhodně ano.

20. 01. 2014 0:29

- ToPi

to Hellhammer: Jinak, trochu si mně předchozím příspěvkem připomněl Ivana :-) :-) :-)

19. 01. 2014 22:12

to Hellhammer - ToPi

Marek má smůlu, že je v tom sám. Ono stačí přeskočit na předchozí stranu a sledovat hodnocení redaktorů Zelenky, Cykla a Vrbkové. Ale že bych říkal, že zabírají v časopisu místo? V posledním čísle jsem četl i nějakou zmínku, kde si dělali srandu, že stačí, aby Cyklo jednou chyběl, a TOP 5 vypadá úplně jinak. Já bych zase uvítal více článků od Marka a o kapelách, na které se zaměřuje. Jinak, vzhledem k tomu, jaký typ kapel pravidelně v TOP 5 je, bych neřekl, že má to široké spektrum hodnocení Tomáše Marka nějaký rozpoznatelný vliv.

19. 01. 2014 22:10

- Hellhammer

Jen poznámka:Tomáš Marek ze Sparku za ty léta není schopen pochopit akceptovat a přijmout podstatu tvrdšího metalu a vše tvrdé je pro něj odpad za 1,5-3 hvězdičky ze šesti,bez vyjímek!!..Nikdy více..Naopak melodickému metalu,rocku,AOR dává téměř vždy minimálně 4...Marek nedokázal ve svém věku doteď pochopit podstatu death/blacku metalu,z jeho článků je to naprosto jasné, a to píše do největšího periodika u nás...Pepsiho bych neurážel srovnáním s Markem,Marek je pseudoitelektuální škrábal co zabírá ve Sparku akorát místo..A když mu slušně,s úctou a inteligentně napíšete mail,jestli by mi nějak vysvětlit 1,5/6 pro Rotting Christ(kteří dostali od všech ostatních redaktorů minimálně 4,tudiž tendečnost je nasnadě),opravdu mě to zajímalo,tak odpoví,:že si za tím stojí a,že to nebude se mnou po mailu řešit,že si mám přečíst recenzi od zaměřených redaktorů..To že nepochopením žánru kurví průměr v tabulce ,která vyhlašuje desku měsíce,ho asi nezajímá...Takže pozor Pepsi je pan recenzet,Marek je škarabal!!

19. 01. 2014 21:42

to Ivan - ToPi

Pokud se tu objevil názor, že by Pepsi neměl psát recenze, tak bych jej s dovolením vyvážil. Já Pepsiho články považuji za velký přínos, a to zejména proto, že se většinou věnuje žánrům, které jsou v jiných médiích opomíjeny (napadá mě paralela s Tomášem Markem ze Sparku, který to mimochodem taky od některých "chytrých" čtenářů schytává). Jsem rád, že v hairmetalových a melodicrockových recenzích citlivě věnuje širší prostor historii kapel a dokáže tak čtenáře vtáhnout do děje, protože se o těchto kapelách často nepíše a jsou trochu pozapomenuty. Pokud by Pepsi dal na Tvé cenné rady a přestal psát, připravil by nejednoho čtenáře o cenný zdroj informací. A to píšu jako někdo, kdo s ním má velmi zřídka na nějakou nahrávku či kapelu stejný či podobný názor.

19. 01. 2014 19:42

- Bubák

Dobrý Ivánku, už asi potřetí opakuješ to samý, asi si se zasekl. Průměrně inteligentním lidem, když si to jednou přečtou a rozumí textu to stačí. Tak buď se odmlč a čekej až tě zase něco smysluplnýho napadne, nebo zkus něco jinýho ;-) Sava je tvůj strejda? Sem netušil :-D

19. 01. 2014 19:30

Kolík - Ivan

to se ale strejdo pleteš, tvoje citace: "Pepsi si může psát recenze na "svůj" redakční web, stejně jako já můžu psát pod svým nickname poznámky do diskuse" No a já jenom píšu svůj názor; Pepsi Stone neumí psát a neměl by psát recenze na žádné huďební alba. To je vše - nevím komu tímto nadávám a nebo jsem vůči komu vulgární. To co píše Pepsi Stone je ve velké většině odpad a nemá s recenzemi nic společného. Teď se vůbec nebavím o Titanicu. Pouze postřeh a názor.

19. 01. 2014 18:33

- Savapip

to Bubák: víš jak by to dopadlo? za chvíli bysme vedli debatu o tom, proč jsem to smazal a já bych furt mazal a mazal..., necháme to tak jak to je, já předpokládám (a doufám), že tahle debata skončila...

19. 01. 2014 18:10

- Bubák

Hele Vy blbouni, nechcete si výměny svých názorů psát na email? Myslíte si, že ty Vaše kecy a urážky druhých ostatní lidi zajímají? Trošku se ta diskuze od téma nová deska Titanic zvrhla, nemyslíte? Myslím Savo, že bys měl všecky příspěvky, co se bezprostředně netýkají novinky Titanicu zkrátka smazat.

19. 01. 2014 18:04

To Ivan - Kolík

Pepsi si může psát recenze na "svůj" redakční web, stejně jako já můžu psát pod svým nickname poznámky do diskuse. Takto jsou nastaveny podmínky vydavatele. Přitom ani jeden z nás tu nikomu nenadáváme, stejně jako to nedělá většina diskutujících na tomto webu. Nevím, proč zrovna vy si myslíte, že se můžete pod vlastním jménem chovat jako hulvát a bez argumentů kohokoliv urážet. Přeji pokoj Vaší duši.

19. 01. 2014 17:38

díky - Ivan Rajhl

rozumný krok

19. 01. 2014 17:06

- Pepsi Stone

No tahle debata nemá smysl a končím s ní.

19. 01. 2014 16:54

dodatek - Ivan

Tak ještě jednou junáci: mě se nelíbí většina recenzí pana Pepsi Stone. To je celý. PS: Pepsíku, po tom kde já hraju je ti stejný hovno jako mě po tom, v kterým internet café zrovna píšeš odpověď a nebo u které Josefíny si zrovna necháváš vyleštit klobás. Jinak řečeno = je to úplně jedno. Můj názor na to, že neumíš psát, to nic nemění.

19. 01. 2014 16:46

- Pepsi Stone

Cituji: na to muziku dělám hodně dlouho, abych ještě mohl napsat na internet pod článek nějakýho jelimánka jako jsi ty, že se mi tvoje recenze prostě nelíbí. Konec citátu. Tak by mě zajímalo pod jakým názvem tu muziku děláš. Otázka naprosto jasná... Jinak moje občanský jméno je tady v sekci info. Takže nic anonymního. Nazdar!

19. 01. 2014 16:35

- Savapip

zvykat si? ale na to jsme si, hochu, už dávno zvykli. Škoda jen - že tak jak jsem v takovýhle debatách taky zvyklý - jsem se konkrétní odpovědi - teda kromě toho, že na to máš právo - zase nedočkal... :-). Měj se fajn, víc nemám co k tomu dodat...

19. 01. 2014 16:31

dodatek - Ivan

Savapíp: jo a nezapomeň pak dodat alespoň čtyři smajlíky, jako že jsi nad věcí. :) pane redaktor.

19. 01. 2014 16:26

debata - Ivan

Debata je vcelku jasná: Mě se nelíbí články autora pod pseudonymem Pepsi Stone. A je jedno, jestli je to Titanic a nebo Aurora. Takže jsme u toho stejnýho problému Máňo. Musím být muzikant na to, abych poznal, že se mi ta muzika nelíbí? Hm? Vyjadřuji svůj názor stejně (ale ne tak anonymně, jako zde pan autor Pepsi Stone, který se bojí uvést své pravé jméno a spousta dalších, jelikož já jsem uvedl svůj email a ano, samozřejmě, že email Pepsi Stone(a) se dá dohledat v kontaktech). Mám stejné právo si myslet o Pepsíkovi, že je jeliman, stejně jako on si myslí cokoliv o komkoliv v jeho recenzích a nebo o hudbě těchto lidí. Zvykněte si na to. Čau.

19. 01. 2014 16:22

- Pepsi Stone

Jen tak pro pořádek, zkus mi napsat, s jakouže kapelou to léta hraješ, abych si udělal obrázek, protože tvoje jméno mi nic neříká...

19. 01. 2014 16:08

<< 1 2 3 4 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08913 sekund.