CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...

ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku TITANIC - Double Time


- Savapip

To Ivan: Aha, takže musím léta dělat muziku, abych věděl, že se mi poslední Titanic nelíbí? Ty máš názor a můžeš psát, Pepsi má názor a psát nemůže? Lidi jako Pepsi by neměli psát recenze (když si to tam – kde vlastně? - myslíte…) ? V tom případě lidi jako kdo by měli dle Tebe psát recenze? Z jakýho důvodu je u Tebe Kolík blb a Pepsi jeliman? Kolik recenzí jsi na tomhle serveru přečetl, že většina z nich je přímo ostudná? To, že se Ti Pepsiho články (či kohokoliv jiného) nelíbí, to je ok, to Ti nikdo nebere, stejně tak Ti nikdo nebere právo se k tomu vyjádřit, ale tak buď konkrétní, zatím kromě toho, že Pepsi neumí zpívat jsem si nevšiml žádnýho argumentu…, takhle je to jen výkřik do tmy a debata o ničem… :-)

19. 01. 2014 16:00

:) - Ivan

Aha, takže musím být kuchař na to, abych poznal jestli je to jídlo dobrý? Chlapče, na to muziku dělám hodně dlouho, abych ještě mohl napsat na internet pod článek nějakýho jelimánka jako jsi ty, že se mi tvoje recenze prostě nelíbí. Smiř se s tím Pepsi Stone. Mě se tvoje recenze, tak jak je píšeš, prostě nelíbí, stejně jako Tvůj zpěv, kterej jsem si na internetu taky našel. Prostě si myslím a mám ten názor, že člověk jako Ty by neměl recenze vůbec psát. To je celý. (a nemá s tím vůbec co dělat fakt, že zpívat neumíš, aby jsi zase nevytahoval nějakej pseudo-argument)

19. 01. 2014 15:26

- Pepsi Stone

Já tady nebudu svoje recenze obhajovat, to nemám za potřebí, ale rád bych se seznámil (jen tak pro zajímavost)s nějakou tvou prací...

19. 01. 2014 14:05

argument - Ivan Rajhl

Kolíku, já zase neberu jako žádné měřítko Tvúj názor jako anonymního blba, co píše na diskuze a neumí se ani podepsat. A je jedno jestli se mi to líbí a nebo nelíbí. Stejně tak si tady myslíme, že lidi jako Pepsi Stone by neměli psát recenze. Na cokoliv. Úroveň většiny recenzí je velmi nízká, ba přímo ostudná. Holt dnes píše na internet kde kdo.

19. 01. 2014 14:02

Zdeňkovi černému - dodatek. - lukáš

To Zdeněk černý : Na stránkách je od Pepsi stoneho, i jeho best of roku 2013 a v diskuzi najdeš i moje nej z roku 2013 a Double time jsem dal jako objev roku 2013. Vím, že jste na tom s klukama z Titanicu dlouho dělali , tak se prosím za tu " .račku " nezlob. Text Simulanta je právě hodně nad věcí - vtipnej , je o pivu aniž by v textu byly napsané věci, co se říkaj u píva, má příběh. Za Simulanta by se nestyděl , ani v dobách nej slávy Kabát. V chlapi sobě žádnej příběh není, text je o tom že když se chlapi sejdou , daj si párek ... Zkus si Simulanta vícekrát přečíst . Vím, že s Titanicem ho hrajete " do zblbnutí ", ale je to prostě hit, jednoduchá píseň, výbornej text nad věcí , člověk se u něho zasměje , ale zároveň ocení , že není ze 4. cenové skupiny. Pokud by nějaká značka kvalitního českého piva chtěla reklamu, tak Simunalnt by to reklamy na pivo seděl , jako zadek na hrnec .

19. 01. 2014 13:55

Vizáž i Zrcadlo jsou výborné Z - lukáš

Neřekl jsem , že by mi vadily Vizáž, či Zrcadlo. Jen mě text Chlapi sobě prostě neoslovil a vzpomněl jsem si na Brutus, hudebně je píseň kvalitní, ale jako hudebník musím souhlasit , že refrén není stejný , ale z 80 % podobný Eagle fly free. Chápu, že jako kapelník Titanicu si Zdeňku , asi na mě asi právem naštvanej. Na druhou stranu Kreysonu mnoho lidí Návrat krále vyčetl úplně celej a "Vám " - Jen Chlapi sobě.

19. 01. 2014 13:31

Argument s... - Kolík

...Masterplan neberu, protože to není žádné měřítko. Kdo má uši, tak rozezná českou agroprodukci na míle daleko. Místo té hrůzy mohl být na albu klidně Simulant v pořádné studiové verzi, když už napsání nové pořádné písně bylo tak těžké. Na Metal Celebration jde totiž o celkem nepovedený mix napodobující Helloween - Heavy Metal is the Law. Ale jinak nic ve zlém. Příště to snad bude ještě lepší! :-)

19. 01. 2014 10:52

to Luk - Zdeněk

Luku Vizáš i Zrcadlo si zasloužily dát na desku/ už kvůli českýmu textu u Zrcadla/ Kdysi jsme zvažovali Simulanta text je taky lidovej. Dnes to hrají kapely na zábavách. Uvidíme co Chlapi sobě. Martin ji pouštěl klukům z Masterplanu a písnička se moc líbila jako i celá deska.Těch skladeb tam ale asi mohlo být víc. Zdeněk Č.

18. 01. 2014 22:37

Debata vtipná ... - lukáš

debata je opravdu vtipná ...Ano, Chlapi sobě je opravdu nebetyčný sračka. Pardon Titanici, ale i text který má být "nad věcí", tak se dá udělat kvalitně. Double time aspoň z mého pohledu chybí to čeho má dostatek deska Abel !! Fantasticky pojatá hudba, krásné melodie, Georgi na této desce předvádí , že byl opravdu fantastickým kytaristou i skladatelem. Dnes Titanic mnoho lidí vnímá , že legenda znovu ožila -díky příchodu Zdeňka černého... Já Titanicu i nadále budu přát štěstí, ale neuznávám když si člověk ani nemůže udělat svuj názor , aby ho "fanatičtí fanoušci " neukamenovali !! N ajednu stranu dám Double time deskou měsíce, na druhou stranu je podle prostě důležité i " poradit " Titanicu, čeho se popřípadě na dalším albu vyvarovat a že skutečně je 7 nových věcí málo !! Třebaže Titanici už i na svých stránkách mnohokrát uvedli, že lepší je 7 kvalitních písních , neˇž 10 blbejch .... To Dejv : Pro radost hraní můžeš hrát u táboráku, ale dnes je konkurence o dost těžší než dříve, když byl Titanic na vrcholu !!! To je prostě fakt !!

18. 01. 2014 13:21

- Pepsi Stone

Nerozvážné hříchy mládí :-D

18. 01. 2014 11:23

to Pepsi Stone: - Anonim

Cože??? Největší odpůrce power metalu na světě kdysi miloval Helloween? To není možný. -:)

18. 01. 2014 11:03

Shrnutí - Kolík

Takže z toho máme agrodebatu, a to ještě ve svahilštině. Zkusím to tedy shrnout česky. Nové album Titanicu je lepší, než se dalo čekat. Oproti posledním počinům žánrově spřátelených kapel tuzemské provenience je nadprůměrné. Recenzent ho tedy poněkud podhodnotil. Za mě 7 bodů. Dal bych i více, ale s..čka nazvaná Chlapi sobě mi v tom brání. Pokud se Titanic nechce zařadit do alke-škworo-kreysonovské agroprodukce, pak se jistě poučí a příště nás takových songů ušetří. Double Time tak beru jako nadějný příslib do budoucna.

18. 01. 2014 10:08

- Bubák

Tý voe, a teď česky prosím :-DDDD

17. 01. 2014 21:27

vec se ma tak - Jukki pomstitel

ze pepsi a jeho kumpani jsou klasicky koreni burany bez koc, co doma hrnou dlachnu. jinac by nikdy nemohli hrnout alkeholi a motley crui. chlapi sobe sami nalhavajou ze najtwis hrno prvni ligu s la gunz ale sami vi hovno co je muzika! la gunz uz davno nehrno prni lajnu a ani arakainovci uz neso tam kde byli protoze brichta je ted solo. hosi serte na recense a hrnte hercnu. kazde pasek si tam pak najde to svoje takze recense nesjso potreba. vic honte koc na koncikach a hrnte ego, to mate furt malo. cusik

17. 01. 2014 20:55

- ToPi

duri7: Nevím, jak u ostatních, ale na mě festivalová vystoupení Alkeholu a podobných spolků působí spíše depresivně a vždy prchám co nejdál. Smutné, čemu se u nás masově tleská. A pokud jde o Titanic, jsem deskou hodně příjemně překvapený, ostatní texty drží standard kultovních nahrávek a hudba, ač je trochu unavenější, není jenom oprašování a naopak je i v současnosti více než životaschopná.

17. 01. 2014 19:43

- Savapip

to duri7: zjevně to máme každá nastavený úplně jinak - nevím, jak to má Pepsi, za sebe Ti můžu říct, že určitě skákat nezačnu :-), když jsem se naposledy srazil s alkeholem, tak jsem jejich set zčásti protrpěl a zčásti radši zabalil, pro mě to byla neskutečná nuda a Chlapi sobě je přesně ta samá kategorie. Holt každej chceme od muziky něco jinýho, to je asi normální :-)

17. 01. 2014 16:37

to PEPSI - duri7

Pepsi...verim ze ked budes na koncerte TITANICU a spustia Chlapi sobe...a ty budes mat pod capicou 4-5 piv...budes prvy, ktory zacne skakat a ziapat refren odusu...este raz vravim rockove/metalove publikum sa chce bavit a nie filozofovat...melodia by mala byt chytlava a rozpunpovat publikum a text jasny, zrozumitelny a uderny...v dnesnej dobe su podla môjho nazoru kapely rady ak im na albume vytrca jedna dve skladby s ambíciami zaujat (plati vseobecne v heavy metale)...je uz asi ilúziou snivat o nadupanych albumoch typu Andel na uteku, ktory "tahnul" od zaciatku do konca...je to fakt par peciek a ostatok vypchavky...horsie ak sa to preklopi na 2-3 vypchavky a ostatok odpad

17. 01. 2014 16:06

Chlapi sobě... - DEJV

to duri7: Máte perfektní názory, posledním komentem jste to vystihnul naprosto přesně. Speedovka jak "sviňa"... úlet... pohodička... nadhled... O tom tenhle vál skutečně je ! Také si to myslím, že zrovna tahle skladba ( za sebe bych přidal ještě i Babylon ) mají obrovský potenciál stát se dalšími hitovkami. Co se týká textů, tak někomu se samozřejmě líbit nemusí - to je také v pořádku. Přesto si dovolím říci svůj skromný názor - hnidopichové mě nejspíše rovnou ukamenují :-) ... Ale Standovy texty jsou naopak nadčasové a lepšího textaře momentálně v CZ / SK metalu není.

17. 01. 2014 12:16

Zrovna jsem - b.wolf

desku poněkolikáté doposlouchal a hodnocení recenze rozhodně nesdílím. Na debutní Metal Celebration potažmo Abela to sice nedosahuje, ale pořád je to dobrá fošna. A srovnávat tohle s komerční mrdkou Ládíkem damiens Křížečkem je mimo mísu... 7,5/10

17. 01. 2014 9:47

- Pepsi Stone

PREČO? Protože originál od Helloween jsem před 20 lety miloval, dneska si ho poslechnu tak za 5 let zase z nostalgie, ale tohle skutečně nE!E

16. 01. 2014 21:20

<< 1 2 3 4 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08581 sekund.