CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...

ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...

ACCEPT - Humanoid
Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Já si jen dovolím vyjádřit se k Palu Drapákovi....

ACCEPT - Humanoid
Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku TITANIC - Double Time


- Bubák

Já myslím, že problém týhle skladby je jinde. Sice text není nic extra, ale zase nějakej magaprůser to taky není. Problém je v refrénu, protože je to úplně jasná citace konkrétní skladby od Hells. Takže kdo ji nezná, tomu musí zákonitě připadat parádní. A kdo ji zná tak jen nevěřícně kroutí hlavou, proč to má Titanic zapotřebí. Jinak zbytek desky je parádní, celkově se celkem povedla. Jediný zlamání je, že novejch skladeb je žalostně málo. Neříkám, že je špatně dát znovu Vizáž, Set mne Free s českým textem... ale jako bonus. Po tak dlouhý době tam měly být ještě alespoň dvě tři další úplně nový skladby. Ale tak třeba příště. :-)

16. 01. 2014 14:38

- Savapip

to duri7: k tvojí závěrečné otázce - protože kravina v angličtině netluče domorodce přes uši tak, jako když to je v rodném jazyce. :-)

16. 01. 2014 14:17

Chlapi sobe - duri7

cital som na viacerých forach negativne reakcie na tuto skladbu a vôbec nechapem PRECO???...resp kritici asi vôbec nepochopili WOCOGO...podla môjho nazoru je to speedovka ako ma byt s "hospodskym" textom, jednoznacne napisana s nadhladom a textom ala Alkehol, a s potenciálom sa zaradit po bok takej hymne akou je skladba VLAJKY od Hattricku...lutujem tych "hnidopichov" , ktori sa neustale snazia nachadzat nejake tazke posolstva v tejto hudbe (na to je urcite lepsi Navrat kralika :o) ), uz to bolo milion krat omielane a analyzovane, ze cestina/slovencina nie je upne idealny jazyk na hudobne texty, a uplne inak to vyznie v nasich jazykoch nez v anglictine...ale asi sa tomu nevyhneme aby kazda nova doska ci uz Arakain, Kreyson, Titanic atd. nebola hodena na pranier z hladiska textov...preco som nikdy nepocul ponosy na texty zahranicnych kapiel??? hm

16. 01. 2014 12:47

- DEJV

Jak se říká 100 lidí, 100 názorů. To je naprosto zcela v pořádku. Pokud se bavíme např. o Chlapi sobě - tak tohle je ( dle mě ) geniální vál, který má ukázat právě onen nadhled... Prostě perfektní "úlet" - nebrat vše zase tak vážně... Zkrátka kluci se po letech sešli, jednoznačně všem dokázali, že i po těch letech jsou schopní natočit novou placku (ať už se líbí nebo nelíbí) a že mají opět chuť hrát. A o tom ta nová fošna právě je... Titanic je zpět a se vší parádou !

16. 01. 2014 0:52

Sorry... - Kolík

...aby to nevyznělo blbě - slovo "převzatý" jsem zapomněl dát do uvozovek. :-) viz níže.

15. 01. 2014 19:04

Vůbec mi nevadí... - Kolík

...stará Vizáž ani převzatý Hráč. Ovšem dílko Chlapi sobě, to je skutečně něco příšerného. Naštěstí je tento kousek na albu ojedinělý, na rozdíl od posledního Kreysonu, který je trapný od začátku do konce. Takže doufám, že se Titanic poučí a další album už bude na 10/10! :-)

15. 01. 2014 18:49

Jak by měl Titanic znít dnes.. - lukáš

Položme si otázku - Jak má vlastně znít Titanic dnes ? Odpověď není jednoduchá. Protože každý měsíc , se vyrojí stovky nových kapel a skutečně na trhu dnes zaujmout je převelice těžké. Double time jsem dal na irockshock jako desku měsíce. Je ale pravda , když mě Double time poštou přišel a dal jsem si ho přes bedny - dost jsem byl překvapenej.. Titanic se hodně zmodernizoval a trochu dost mi na Double time chybí rukopis hlavně Abela - myslím melodie. Moc je prostě deska založená na riffech a jedna jen rychlá piseň . I přesto se mi album líbí. Dnešní Titanic díky Marthusovi muže oslovit hodně lidí . Trochu huř dopadly texty. Hlavně CHlapi sobě . Uff, uff . Za mně album 6,5 z 10 možných. P.S. pul bodu jsem ubral hlavně proto, že na albu je jen 7 nových písní.

15. 01. 2014 11:00

to Savapip - duri7

dikes za reakciu, skor som to myslel tak, ze si musíme uvedomit, ze Heavy Metal v akejkolvek forme sa stal undergroundom, ak nepocitam velke festivaly (Wacken, Vizovice...) 0-va propagacia, vsetko stoji a pada na par nadsencoch...a tiez kvalita je dost sporna, zavedene kapely varia uz len z toho co niekedy vyprodukovali (cest vynimkam, napr. novy Stratovarius) a fans sa s tym tazko stotoznuju ( Running Wild, Rhapsody, Hammerfall, U.D.O., Manowar ...atd )...nove kapely...a je ich celkom dost, musia zapasit s tym co spomíname...mezaujem medii a nedostatok prostriedkov...tym padom aj cesa k posluchacovi je trnista...takze, ked si "true metal fan" nesoatava ti nic ine ako YouTube a Google aby si sa dostal k svojej hudbe...v CR je to o trosku lepsie co sledujem u nas skor ilegalita...PanBu zaplat za klub Collosseum co je tu, ktory robi aj tuto hudbu...az sa im divim...naposledy MASTERLAN cca 100 ludi...THEOCRACY + 4 dalsie kapely v ramci festu...200 ludi...poviem ti stary moj, ze to uz chce riadnych nadsencov...ale propagacia 0...par plagatov po meste...a ak si to nestrazis ani nevies o co prides...teraz sa tesime na Primal Fear, Gamma Ray, Rhapsody... :) ...Heavy Metal Rulez...

15. 01. 2014 9:28

- DEJV

Je sice pravda, že řevnivost mezi Práglem -> Brnem -> Ostravou byla, je a vždy bude - a i když na to pan redaktor již první větou upozornil - tak začít recenzi shozením kapely do "jakési ligy" mě přijde - když ne trapné, tak přinejmenším naprosto zcestné... Také mě to hlava moc nebere, jako Zdeňkovi. Chtělo by to trochu více toho nadhledu a být tak trochu "nad věcí", velevážený pane redaktore - neb v tomto tónu byla deska Titanicu natočena - a ze své pozice nezávislého posluchače, který slyšel vznik novinky Titanicu prakticky od jejího počátku, si mohu dovolit tohle tvrzení říci. Pro radost z hraní, a rozhodně ne za účelem porovnávání, kdo z oněch zmíněných nich natočí "lepší CD" - nebo jestli si z takového nebo makového důvodu pozvu na natáčení tamtoho nebo onoho muzikanta... Podobně jsou na tom zcela jistě i ostatní zmíněné kapely... Recenze a názory na jednotlivé skladby jsou v pořádku, někomu se líbí tahle věc, jinému se zrovna tahle věc líbit nemusí. Ale to NEUSTÁLÉ srovnávání a porovnávání - kdo je (byl) lepší - je opravdu již těžká úchylárna...

14. 01. 2014 23:43

- Savapip

to duri7: člověče, zrovna na Slovensku se v závěru loňského roku skvěle urodilo, stoprocentní souhlas s tím Tvým "vsetky kapely co to este nevzdali a nahravaju a koncertuju "klobouk" dole.", ale rozhodně nesouhlas s " PanBu zaplat aspon za to...", pořád se u nás (a tím myslím i Slovensko) se točej dobrý desky ;-)

14. 01. 2014 16:49

- duri7

Zdenek ma svojim spôsobom pravdu, v dnesnej dobe, ked v Cesku sa nahraju rocne 3 rock/metal CD a na Slovensku 0 sa tu budeme zbytocne hadat, ktora nahravka je lepsia/horsia ( tie pocty berte ako nadsadzku :) )...skratka PanBu zaplat aspon za to...vsetky kapely co to este nevzdali a nahravaju a koncertuju "klobouk" dole...Zdenku, Titanic je moja srdcovka a snad dobehnete aj do Kosic... :))))))))...odporucam klub Collosseum... www.collosseum.sk ...dame pivo+poldeci po koncerte... :) Kdyz se chlapi sejdou, tak bourky hned prejdou...

14. 01. 2014 15:20

To Zdeněk Černý - Kolik

Porovnávat se bude vždycky. Buďte rád, že se vaše deska líbí víc, než poslední počiny "etablovanějších" kapel typu Citron, nebo nedejbože děsivého Kreysonu. Takže: jen tak dále! :-)

14. 01. 2014 15:14

titanic - Zdenek

Deska nevznikla nijak moc plánovaně a určitě ne, jako nějaká konkurence k ostatním deskám kapel. Porovnávání, která je lepší nebo horší moc nechápu. Z.Černý

14. 01. 2014 12:01

- Pepsi Stone

Mně se Michalík naživo docela líbí. Narozdíl od Standy Hranického. Na desce (Vypusťte psy, i když je skvělá) to bylo slabší, ale to jak Citron teď nakopl, je dost dobrý.

14. 01. 2014 9:09

- - Trew

Mě album oslovilo. Je to poctivý metálek, který má moderní prvky a kluci si na desce mákli a dali si záležet. Desku jsme si koupil a rád si ji poslechnu! Na hodnocení bych rovněž přidal. Jinak Citronovský Bigbítový pánbůh není špatně deska, ale asi byla udělána pro Standu, který už neměl tolik sil, aby natočil nějaké tvrdé a rychlé album. Uvidíme co Ostraváci zrealizují s Fanym. Bude to jistě energetičtější deska, i když zrovna Fanyho projev je pro mě daleko za Standovým nezaměnitelným hlasovým projevem.

14. 01. 2014 9:01

pepa - pepa

Myslím, že deska je výborná. Poslouchám ji hodně a nenudí.

13. 01. 2014 16:16

- duri7

je to asi aj o tom, ze od TITANICU asi nikto nic necakal...a tym asi ani nikoho nemohol sklamat, len prekvapit...kdezto od KREYSONU kazdy cakal Andela 2 a ten neprisiel a uz asi ani nepride, pripada mi to ako pripad ELAN, ked sa Jozo snazil vybrat dlazobnu kocku celom a ta kurva sa ani nepohla...potom zacal vidiet vsade Boha a ine zabavne bytosti...takto na mna posobi aj Laco Krizik ( videl som posledny koncert s Arakainom pred novym CD )...uz mu nejako unika skutocnost, ze rockove publikum sa chce bavit a nie pocuvat dristy o andeloch a ludskej dobrote, ked skutocnost okolo je uplne cierna ( v pripade CR a SR cervena )

13. 01. 2014 10:56

Souhlasím s tím... - Kolík

...že Titanic je příjemné překvapení, zejména ve srovnání s příšerným Kreysonem. Hodnocení od recenzenta je zbytečně slabé.

13. 01. 2014 9:16

- Kamil

...no takže asi tak, deska je to skvělá, má parádní zvuk a nežije až tak z minulosti...a když jsme u toho Citronu, tak oproti nim, má Titanik aspoň uchopitelný texty (kromě Chlapi sobě), s čímž například Citron tak trochu zápasí. na to český přešlapování na místě je to víc než slušné. 8/10

12. 01. 2014 12:04

- Nivel

Titanic jsem už dávno odepsal a ejhle, novinka je překvapivě dobrá a slušně navazuje na to nejlepší z historie kapely. Narozdíl od Kreysonu jde o velmi důstojný návrat.

12. 01. 2014 11:01

<< 1 2 3 4

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08445 sekund.