CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...

ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HELLOWEEN - 7 Sinners


- Pagan

Nikdo není blbej! :-)

7. 11. 2010 11:29

- Tassadar

Já to nepřečtu, jsem blbý já nebo autor posledního příspěvku?:D

6. 11. 2010 23:23

Dá se dát dohromady riffy blac - lukáš

to recenze 7 sinners: První věc , která byla od helloween divná že prý je to návrat do minulosti, hlavně walls of jericho.První věc která může fanoušky zklamat je , že to opravdu s walls nemá nic společnýho, pro holky co zbožňujou Andiho derise zase žádná pomalá a klidná,či hezká balada.Tu na nové desce nenajdete. Pokud ale smícháte riffy black sabbath v nejlepších letech a přidáte přidáte z 50% melodie helloween-vyjde vám deska 7 sinners.Například long live the king, kdeo zpívá andi v půlce téteo skladby to své-ó ó. je to přesně stejný motiv a styl zpěvu, ktewrý andi použil na 3 continents-v písni keeper part 2.Pro mě každá píseň je něčím zajímavá , ale jde hlavně toto album si naposlouchat aspoň 30 krát. Pokud ale by chtěli někdy helloween udělal druhé kytary, doporučuji rychlost bicí i kytar.Na gabling nebyl žádný hit, který by obstál zs alby z minulosti. A doporučuju neříkejte si v duchu při poslouchání songů, co posloucháte za kapelu!! JInak pro mě zatím 8 z deseti možných. Ale skutečně s walls tato deska nemá absolutně nic společnýho!!

6. 11. 2010 22:19

- Pepsi Stone

Já si myslím, že nejlepší deska Helloween je Chameleon. Protože nezní vůbec jako Helloween.

6. 11. 2010 8:13

- Anonim

Já jsem tu desku taky ještě nesehnal. Takže taky znám jen pár věcí, co kolovalo po netu. Na jednu stranu jsem rád, že po příšernosti jménem Unarmed vydali nahrávku, která je "Hard and Speedy". Na druhou stranu na týhle desce postrádám nějaké silnější melodie. Navíc chybí typická hitovka něco jako "Mrs. God" nebo "As Long As I Fall". "Are You Metal?" je přeci jen dost tuctová skladba. Pro GNT: Na Derise mám opačný názor. Mně spíš přijde, že Helloweeny skladatelsky posunul do polohy, která jim v současnosti víc vyhovuje. Deris je podle mě nejlepší skladatel ze současný sestavy. PS: Grosskopf už přece solovku vydal - projekt Bassinvaders.

5. 11. 2010 22:46

7/10 - Tassadar

Předem upozorňuji, že kopíruji z metalopole, takže to bude asi trošičku rozmrdané /nechtěli byste taky zavést možnost odřádkovat komenty? Docela mi tu chybí používání odstavců./ Tak jsem se k tomu konečně dostal -> v prvé řadě docela čumím na hodnocení, takhle dobré mi to album fakt nepřijde: )) Ale popořádku.. Where the sinners go -> skvělý úvod, skvělý text, skvělá rytmika, skvělý Andi, tady není moc co vytknout, určitě jedna z nejlepších věcí na albu. Are you metal -> až na trošičku nablblý text se to dá skousnout, člověk se i zasměje a o to u téhle hudby jde, ne? Who is mr. madman -> no přece Ozzy. Ne, vážně, skutečně parádní skladba, navíc s odkazem na starou hitovku.. co si přát víc? Raise the noise -> PIČOVINA, nejhorší skladba, z andiho "forever and eveeeer" se mi chce blejt.. World of fantasy -> zní jak od FC, ale na škodu to není, zábavná skladba, rozhodně jedna z těch lepších. Long live the king -> Výborný riff a hodně dobrý zpěv, ale scuknout refrén na zaječení "long live the kiiiiiiiiiing" mi přijde trošku nedotažené. Škoda, tahle skladba měla velký potenciál. The smile of the sun -> průměr, poslouchat se to dá, ale dvakrát odvázaný z toho nejsem. You stupid mankind -> skutečně, jako by vypadla z dark ride, evokuje mi hlavně Escalation 666, další skutečně povedený zářez! If a mountain could talk -> dlouho jsem nevěděl, jak se k téhle skladbě postavit. Na jednu stranu mi přijde neskutečně blbá, ovšem na stranu druhou zní andiho "If a mountain could talk it would tell us a story to reign in love means just how to say sorry" neskutečně roztomile, navíc se to do hlavy vryje překvapivě rychle.. snad jen tu zpomalovací vsuvku uprostřed bych vynechal. The sage, the fool, the sinner -> super! Sice další ajwantoutovka, ale zato nabitá neskutečně pozitivní energií, tohle mě snad nikdy bavit nepřestane. Ale rýpnu si, Get it up z keeperů trojky je skoro to samé, akorát s jiným textem. My sacrifice -> sloka nic moc nenapoví, ale refrén je jednoduše paráda, hlavně ten Andi. Jak já toho chlapa žeru.. Far in the future -> pro mě velký otazník, sice mě moc nebaví, ale věřím, že tam ten potenciál někde bude, zkusím víc naposlouchat. Celkově mi album přijde až moc hitové, po několika posleších to rychle ztrácí, chybí tam nějaká delší epická věc, která by celý koncept držela pohromadě. Takhle z toho cítím následníka Time of the Oath a ta mě nikdy moc nebavila.. ale mohlo být i hůře.

5. 11. 2010 21:44

- boozer

Slyšel jsem zatím jen asi jednou a upřímě, že by to ve mě zanechalo bůhvíco, to se říct nedá. Ale uvidím ještě po dalších posleších. Kdosi tady psal, že nejlepší je singl I´m free - souhlasím s tím.

5. 11. 2010 17:46

- Kačka

Deska je hrozná a o zpěvu ani nemluvě,já bych dala tak maximálně 5/10 :-(

5. 11. 2010 16:08

- GNT

Pagan: ano i ne, něco jsem slyšel takřka celé. Chtěl bych věřit tomu, co říkáš. Ale má očekávání byla ve smyslu některých prohlášení jiná. A tuším, že kromě Are You Metal je tam ještě jeden odeřvaný refrén - bytostně to nesnáším!!! V refrénu má skladba, zvláště v tomto žánru, gradovat, dočkat se takové vyústění písně, to je jako sex bez orgasmu.

5. 11. 2010 12:54

- Pagan

Těma fragmentama nejspíš myslíš medley na YouTube, musím říct, že byl trochu zavádějící, deska ve výsledku působí mnohem tradičnějším dojmem.

5. 11. 2010 11:36

- GNT

Malý dodatek - tak jeden z těch řvavých refrénů s nulovým melodickým vkladem je v Are You Metal? Tak takhle ne - zvolit si takovou skladbu jako pilotní singl a pro video, nevím, nevím. Být producentem, hnal bych je s takovým refrénem nerefrénem ze studia. Před chvíli jsem slyšel úryvky z Pathfinder - nádhera!!! Škoda, že se to nedá sehnat, vydali si to sami a firmy to od nich neberou. Takhle nějak by se ten powerspeed měl dělat. Zvykl jsem si na Derise jako vokalistu, ale často tahá kapelu do "cizích vod", kde jí hrozí nebezpečí. Možná by bylo dobré přemýšlet o změně zpěváka (čímž neřikám, že bych uvažoval o Kiskeovi, to ani náhodou).

5. 11. 2010 11:34

- GNT

Nechtěl bych ani další Walls, ale byl bych rád, kdyby se kladl véce důraz na skladby, které jsou hodně kritizovány, ale které jsou pro Helloween typické (viz bonusy na Gambling with the Devil, ty jsou prostě "boží", speed jak víno), místo toho se dočkáváme jakýchsi nakročení do končin, v nichž se podle mě kapela tu více tu méně trápí a je - jak to jen říci ... - těžkopádná, utahaná, rádobychtěná. K Helloweenu patří lehkost a tu především Deris v někt. svých skladbách popírá. Nějak mám pocit, že se nejenže nekoná návrat ke speedu - speed se stává jen jakýmsi několikavteřinovým kořením některých skladeb (nejen u Helloweenu, platí to např. i u nových Labÿrinth, kteří téměř každou speedovku na svém novém albu zničili vkladáním dlouhých "ukníkaných a utahaných" pasáží). Možná jsou mé "nářky" mimo mísu, ale já to tak cítím. Takže co dodat, nechci se mýlit (a možná se mýlím, protože jak už jsem psal, zatím znám desku z fragmentů), ale možná tu máme Dark Ride II., což není tak špatné, ale ve srovnání s třetím Keeperem a Gamblingem to vidím na ústup z dosažených pozic. Možná by měl Groskopff udělat sólovku, pro jeho speeďárny (v nichž jediných spolu s některými weikathovkami vidím pravý a nejryzejší Helloween), by to bylo důstojnější než být stále králem bonusů. Poslední věc - mám dojem, že jsem v těch fragmentech slyšel nějaké řvané refrény (podobné tomu z Kill it) - tak to by si tak melodická kapela měla odpustit.

5. 11. 2010 11:05

- Venca Votruba

Jistě, chtít další Walls je fajn. Otázkou je, nakolik je taková představa reálná. A to i poté, co se o tom v souvislosti s novou deskou často mluvilo... V první řadě by další Walls musela natočit úplně jiná sestava :-)

5. 11. 2010 8:54

- GNT

Pěkně napsané, ale bojím, že speedaři u tohoto alba "utřou". Přirovnáním k Walls of Jericho jsem byl natěšen na rychlé songy, ovšem tady budu asi zklamán (album jsem ještě celé neslyšel, zatím mi nejlépe "sedí" bonusovka I´m Free - proč jsou ty nejhelloweenovější skladby házeny na singly či jako bonusy, proč nejsou zaměněny za některé Derisovy skladby?). Mám obavy, že se po dvou minulých skvělých albech jede více do rádoby progresu, při poslechu fragmentů jedn. songů mi připadlo přirovnání k albu Better Than Raw (pro snad největší zklamání v tvorbě Helloweenů). Ale mohu se mýlit, konečný úsudek si udělám až po několikerém poslechu alba, které doma ještě nemám. A příště už nedám na žádné proklamace a nebudu se na nic dopředu těšit.

5. 11. 2010 6:42

<< 1 2 3 4 5 6

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08369 sekund.