PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MASTERS OF ROCK 2010 – pátek, 16. července, Vizovice


2 - Carrion

V pátek se mi nejvíc líbili Queensrÿche! Fantastický koncert bez zbytečných keců utekl jak voda. Dalším vrcholem dne byl punkový Visací zámek, to jsem si fakt užil náramně, hromada vtipných hlášek a pogovalo se až na pokraj sil :-))) Ještě, že nás sprchovali vodou :-) Destruction byl rovněž kapacitní, tahle kapela do toho jde vždy na plno. Jejich vystoupení mělo pořádné koule!!!

23. 07. 2010 23:43

- Magnuss

Tak Queensryche předvedli hrozný výkon. Něco málo od nich naposlouchaného už mám, tak sem se dost těšil. Ale jejich výkon, zejména zpěváka byl nedostačující. Jak kdyby to odehráli(odzpívali) z povinnosti a hotovo :(

23. 07. 2010 12:34

- Mariachi

vlastně kdo by čekal že nejlepší vystoupení dne budou Metalforce a Eagleheart :)

22. 07. 2010 14:38

- Mariachi

tenhle den byl opravdu slabej... líbili se mi ze začátku Metalforce, Epica mě nudila, Manowar samozřejmě vzbuzoval veliký očekávání od každýho,což se nepotvrdilo... ale vedle Eagleheart byli super,akorát nevim jestli to bylo tim že jsem byl vpředu zleva,ale nazvučení nebylo nic moc,klávesy moc nebyly slyšet,to samý zpěvák,ale řikam,možná jsem stál na špatnym místě... ale sobota už byla daleko lepší ;-) Primal Fear a Bloodbound, mý vrcholy MORu 2010

22. 07. 2010 14:37

BubeníK u Destruction - ARCH_ENEMY

Kdo bubnoval u Destruction?

22. 07. 2010 13:58

- Pavel

.... pardon abych neurazil Manowar a Tarju. Oproti Lordům byli Queensryche tak o 10 tříd výš. Lordi jsou instrumentálně neuvěřitelně bídná kapela a u mě to nezachranila ani špičková šou.

22. 07. 2010 11:37

- Pavel

Queensryche byli jediná skutečně EXTRALIGOVÁ skupina letošního MoR. Pravda, díváků bylo míň jak na Manowar, Lordi nebo Tarju, ale kvalitativně byli o třídu výš.

22. 07. 2010 11:34

- down

Manowar - koncert roku!!! To jsou postavicky jak od kolotocu. Tak uz jsem se dlouho nezasmal, jako pri jejich "show". Jeste, ze nejaka chytra hlava vynalezla chlast, jinac bych tu tragedii asi neprezil. Uprimne lituji jejich fanousky. Destruction prosumeli okolo stejne nezajimave, jako na NPH pred nekolika lety. Queensryche naopak velmi prijemna zalezitost.

22. 07. 2010 10:29

- Tassadar

V pátek jsem se nikam nehnal, vedro bylo opravdu pořádné a tak jsem začal až s epikou -> první šílené zklamání. Koncert byl jednoduše nudný, bez jakékoliv energie.. ta zpěvačka by se hodila spíš do postele, než na pódium. Poté jsem rychle přeběhl na coca-cola stage, kde už řádili eagleheart, kteří pro mě byli naprostým vrcholem dne. Brňáci jsou koncertní jistota a předvedli to více, než dokonale! Queensryche jsem sledoval jedním okem, špatní nebyli, na jejich tvorbu se v budoucnu ještě zaměřím, ovšem to, co předvedli manowar.. darmo mluvit. Kytary nebylo slyšet, stále jen "bumbumbumbum kopáky" a do toho TOTÁLNĚ FALEŠNÝ eric adams. Vážně byl ve většině skladeb úplně mimo /hlavně sleipnir/, výšky nedával.. navíc díky mizernému zvuku bylo možné jednotlivé songy rozeznat až u refrénu. Setlist se mi naopak líbil, ovšem to nasazení.. samotní manowar působili jako jednoznačné hvězdy, ovšem fanoušky neoblbli -> každý viděl, že je to nuda. Nuda, nuda, nuda.. při King of kings jsem odešel. Paradoxně to ze stanu znělo daleko lépe, než u pódia. Nejslabší den festivalu.. zlatí Eagleheart!

22. 07. 2010 8:01

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.10069 sekund.