MOTÖRHEAD - Motörizer
Ďakujem za výborný seriál, vďaka ktorému som sa...

VADER - The Ultimate Incantation
Super, konečně se zas můžu těšit na čtvrtky,...

DARKTHRONE - It Beckons Us All
Eternal Hails je perfektní deska. Jedna z jejich...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Re Audi: Skus si vypočuť posledný album...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Ve své době jsem spor " o Citron" dost sledoval a...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
ale predmetem svaru nebylo kdo ma nebo registraci...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To nerozporuju, ale pořád se bavíme jen o nějakém...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku CINDERELLA - Still Climbling


- Pepsi Stone

Jasně že o Great White uvažuju, jelikož je mám za ta léta taky naposlouchané, ale prostor tady není nafukovací, takže, ano, dojde na ně, jenže nevím kdy... O tom koncertě ve Zlíně vím, ale nebyl jsem na něm. Vlastně ve Zlíně jsem byl na koncertě jen jednou (přece jen mnohem blíž to mám do Německa...), kdysi dávno na Trampovi a dodnes v poličce pečlivě uchovávám jím podepsané CD Capricorn.

30. 10. 2015 21:30

- JonathanGrey

Pokud přemýšlíš o Great White, tím lépe. Mám je hodně rád a naposlouchané. Do roku 99 dělali výborné desky bez větších výpadků. Sice mě naštvali vykopnutím Jacka, ale třeba se ještě někdy sejdou s Markem v jedné kapele. Nevím, jak to bude rezonovat u čtenářů, moc lidí je u nás nezná. Btw byls ve Zlíně na koncertě za 2 kila :-) Skvělej i když krátkej koncert s jedním mínusem - Kendall nepřijel :-( Dodnes si vzpomínám, jak si Jack dělal prdel ze sloupu na pódiu a schovával se za něj. Po koncertě přišli s pivem mezi fans. Žádný nafoukaný hvězdy. Jdu si od nich něco pustit.

30. 10. 2015 16:53

- Pepsi Stone

Myslím si, že jednou se tu určitě u desek té kapely ze Sacramenta sejdeme, i když to v příštích týdnech a měsících nebude. To srovnání s Cinderellou vcelku sedí, ovšem Tesla určitě neměla až tak úplně smutný osud, protože i v roce 1994 dokázala za Bust A Nut (i když mi tohle album přijde slabší nže první tři desky) dostat v Americe zlato a dodnes vydává dobrá alba, která pravidelně umisťuje v hitparádách. Myslím, že třeba takoví Great White mají s Cinderellou podobnější historii. Těm asi nejvíc uškodilo, že byli řazeni k hair metalu, kam určitě patřili ještě míň než Cinderella.

30. 10. 2015 9:22

- JonathanGrey

Mám to podobně jako Rumcajs. První čtyři vály excelentní, jeden lepší než druhej. All comes down opravdu zabijáckej riff s refrénem jak od Toxic twins a v Hard to find the words je kouzelné střídání civilního zpěvu s chraplákem + opravdu srdceryvnej text. A s Blood from stone a Still climbing deska výrazně ubírá v pocitu soustředěnosti a místama přichází nuda. Tady to chtělo zařadit Through the rain, nechat posluchače lehce odfrknout. Freewheelin naopak skvělej svižnej krátkej song a zbytek alba už má opět vzestupnou tendenci. Z mýho pohledu jasně špatnej track engineering. Za mě tedy 8/10 s přihlédnutím ke zmizení loga kapely na velice nepovedeném přebalu aba. Z živých nahrávek mám v originálu Live at Key club, kde bych vyzdvihl akustickou verzi Last Mile. Pak vlastním živák s názvem Live, původně nekomerční koncertní dárkové cd (Catalog Number: CINDA982B), kde jsou netypické koncertní šlehy jako Make your own way, Sick for the cure, Love s got me doing time a Love s gone bad. Bohužel obě desky mají společného jmenovatele a tím je špatný celkový zvuk hlavně vinou špatně nasnímaných bicích. Live at Mohegan Sun už jsem "koupil " v Rusku a ani ho nedoposlouchal, protoře Keifer se na desce nesmírně trápí a chtěl jsem si ho v hlavě zachovat jako mýho hudebního hrdinu. Jsem rád, že je dnes fit a hraje jak o život. Kdo má Toma taky rád a neviděl, doporučuju rozsáhlé video interview na jeho oficiálním YT kanálu (https://www.youtube.com/user/tomkeifermusic/videos). Ještě jednou díky Pepsimu za připomenutí této legendy a příště bychom se tu mohli sejít u kapely s podobným osudem ze Sacramenta a pojmenovanou po jednom americko-slovinském vědci.....nebo ne?

29. 10. 2015 21:10

K tomuhle albu - b.wolf

jsem měl stejný vztah jako druhdy k Chameleonu; po první poslechu jsem si říkal, co toto do pekla je? Pár poslechů a odloženo ad acta... po letech jsem zjistil, že je to zřejmě to nejlepší, co Popelka zplodila. Dodnes mě mrzí, že nastalo období toho odpadu, zvaného grunge, které Cinderellu a jí podobné smečky pohřbilo... bez váhání 10/10

29. 10. 2015 18:59

SC - rumcajs

Tak tady nemůžu souhlasit. Já se tomu albu fakt snažil přijít na chuť, Cinderella je má pubertální a současná srdcovka, ale prostě se nepovedlo. Někdy je mi hudba na albu zaznamenaná vyloženě nepříjemná, není tam bod, za který bych se zachytil drápkem a desku postupně ocenil. Pro mě je to průměrné album a v rámci jejich diskografie jasně nejslabší.

29. 10. 2015 17:07

Mně se zdálo... - Kolík

...taky divné, když jsem si ho v r. 1994 koupil. Ale tehdy stálo úplně nové CD v kamenném obchodě neuvěřitelných 98 Kč (nešlo o výprodej), kdy jiné noviny běžně stály 400 a více Kč. To jako by symbolizovalo vrchol krize Cinderelly. Od té doby ho poslouchám pravidelně, zraje jako víno. O to víc mě mrzí, že nemá následovníka.

29. 10. 2015 10:58

- Savapip

"Still Climbing" jsem v době vydání vůbec nemohl přijít na chuť, dneska je to pro mě nejlepší deska Popelky

29. 10. 2015 10:49

Chválím... - Kolík

..hlavně Pepsiho, že konečně našel odvahu dát 10/10 albu, které je na diskusi a jehož kvality jsou zjevné především až s velkým časovým odstupem. Jinak nejsmutnější je skutečně to, co (ne)následovalo po něm. Tedy holé nic. Trošku mi tato deska připomíná poslední, už vlastně posmrtný Hendrixův řadový počin Cry of Love, nad nímž se dodnes široce diskutuje, co by Hendrix napsal a nahrál, kdyby neumřel, neboť právě na tomto albu otevřel mnoho dalších možností pokračování. U Cinderelly je to podobné. Still Climbing otevírá další možnosti hudebního směřování, které se ale nenaplnily. A to je velká škoda. Talent Toma Keifera i jeho kolegů tak zůstal nevyužit, což v jejich případě obzvláště musí mrzet. Aspoň mě ano.

29. 10. 2015 8:46

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08617 sekund.