PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HELLOWEEN - Unarmed - Best Of 25th Anniversary


- Venca Votruba

No jo, jenomže jestli se Deris pustí na novém Walls Of Jericho do svých lahodných refrénů, tak nevím, nevím :-)))) Už mlčím, už mlčím :-))

2. 04. 2010 8:46

- GNT

Anonim a jiní zklamaní: to máte z toho, že se takovými projekty jako posluchači vůbec zabýváte. Pro mě je to bezcenné, chci nové skladby v klasickém kabátě kapely, nic jiného mě z časových a finančních důvodů nezajímá. Ale opakuji, má-li někdo z tohoto počinu radost a dobrý pocit, potom mu ho přeji, pro něho to Helloweeni natočili. A jestli si chtěli udělat radost, "zařádit" si, pak jim to přejme. Můj názor je, že by se nemělo vracet ke starým věcem a předělávat je a lámat všelijak přes koleno - jak mám rád historii, tak v hudbě hledím spíše vpřed (neznamená to ovšem, že bych tu vyzýval k nějaké progresi - podporuji mírný pokrok v rámci zákona, přesněji řečeno zavedého stylu. S napětím očekávám nové album ve stylu Walls of Jericho (tak bylo avizováno), teprve tady o něco půjde. Skupina má dobře našlápnuto, tak si to doufám nepokazí.

2. 04. 2010 7:29

2/10 - Anonim

Když jsem se dozvěděl, že Helloween chtějí vydat své největší hity v akustické podobě s orchestrem, skákal jsem radostí. Ovšem když ta deska vyšla, bylo to pro mě brutální zklamání. Čekal jsem velkolepé dílo a ona je to jen hodně nepovedená fraška. Jinými slovy Unarmed je sračka na entou. Nikdy jsem nevěřil, že se dožiju toho, že má oblíbená kapela takhle zkurví svoje největší hity. Nejhorší je, že mi tahle deska nepříde ani trochu vtipná jako spíš mega trapná. Největší hnus je jednoznačně ta přihřátá verze Eagle Fly Free, to když jsem slyšel poprvý, chtělo se mi zvracet.

1. 04. 2010 22:36

- blackwhit

souhlas s Tassadarem, vcelku vzato se mi album líbí a sem rád, že ho mám ve sbírce... Je to prostě jinej pohled na dýně...od dýní...

1. 04. 2010 22:01

- Pagan

Recenze Metal Jukebox v plánu zatím není.

1. 04. 2010 10:37

- Venca Votruba

Nahrávku jsem neslyšel, ale Dr. Stein je sranda (podle klipu). Těžko ale říct, jestli bych si doma pustil celou desku...

1. 04. 2010 8:47

- GNT

A co Metal Jukebox? Nebude recenzička? Když už se recenzovalo Unarmed (věc mimo řadová alba), je tu jistá logika, aby byly kritika i MJ.

1. 04. 2010 8:11

- GNT

Patřím do třetí skupiny posluchačů této desky (možná, že ji tvořím jen já sám): z alba jsem neslyšel ani skladbu, podobné hrátky mě nechávají zcela chladným. Ze zásady, protože kupuji originály, se zajímám jen o "řadovky", koncerty, výběry, předělávky, akustiky atp. neberu, nekupuji, jde to mimo mě. Pokud má kapela z podobného počinu dobrý pocit, nebral bych jí ho. Ovšem k 25. výročí bych daleko raději uvítal nějaké nové bombastické powerspeedové album, nejlépe dvojalbum (každé nejméně s hodinovou stopáží), s atraktivními hosty, nadupaným bookletem, plakátem a třetím diskem s bonusovým materiálem (žádné skladby, nýbrž dokument o historii skupiny, všechna dosavadní videa, rozhovory atp.). Vzkaz Tassadarovi: doufám, že na podzim vyjde Hells nové album, které bude parádním nakopnutím všech nespeeduchtivých zoufalců! Ale nic ve zlém - komu se Unarmed líbí, pro toho tu takové dílko je. Pro mě je to ovšem zbytečnost, bez níž se v pohodě obejdu. Co mě opravdu štve, to jsou bonusové skladby, např. noví Rhapsody of Fire stojí s bonusy (z toho jedna instrumentálka) snad o stovku více, než verze bez bonusů. Proto mě napadlo jiné oslavení výročí - co takhle posbírat všechny bonusové skladby (jen skladby, které nejsou v žádné verzi na normálních stopážích alb, tedy žádné akustiky či přemíchávky) a vydat je na jednom, dvou albech?

1. 04. 2010 8:07

7,5/10 - Tassadar

Svůj názor jsem psal již na metalopoli, takže ji, s dovolením, pouze zkopíruji: Ač ukázky zněly opravdu děsivě, album jako takové nedopadlo vůbec špatně! Kopanec do prdele celé redakci metalopole za kecy o tom, že hells se myslí až moc vážně /jako by to nahráli přímo vám na zlost, he..?/ :) Úvodní Dr. Stein, ač možná nejkontroverznější, se nakonec ukazuje jako jedna z nejlepších věcí alba, ty saxofonové vyhrávky jsou jednoduše geniální, navíc ten klip..! Country verze Future worldu vše jen podtrhává, už v téhle chvíli je jasné, že hells se nezbláznili, nýbrž, že chtějí ukázat po vzoru Káji Gotta 10x zdvižený prostředníček všem chytrákům, kteří jim nadávají do "sterilní speedové nudné vykrádačské neinvenční..... /doplňte dle libosti/ kapely". Bohužel, následující If I could fly patří mezi ty méně povedené kousky -> doporučuji rychle přeletět a rovnou se vrhnout přes povedenou baladickou předělávku Where the rain grows na nejmegalomanštější zářez alba -> 17ti minutový medley Keeper's triology, nahraný /mám pocit že s pražským?!/ symfonickým orchestrem. Pastva pro uši, i když působí trošku nastrčeně, jako by na album ani nepatřila. Ovšem není všem překvapením konec, protože Eagle fly free mě doslova srazila do kolen. Konečně /teď mě skalní zabijou/ se ta skladba dá poslouchat! Bohužel, teď nastává nejslabší moment alba, totiž trojblok písní Perfect gentleman /kterou jsem nikdy moc nemusel, teď ale zní až moc.. teple/, Forever & One /tu mám v původní verzi moc rád, ale tohle jí dvakrát nesekne/ a opravdu, ale opravdu tvrdě pedofilní záležitosti I want out, při které mi vyskočila na mysl Innocent world od FC, ale tady ty dětičky zní vskutku děsivě /při poslechu mi na mysli tanou představy vysmátého nahého Andiho, obklopeného hloučkem chlapců a dívek ve věku od 4 do 7mi let, hlavně z úvodního Lalalalala jde strach/. Klid kluci, na tohle jste už opravdu trochu staří. Naštěstí je na konci zařazena Fallen to Pieces, za kterou původní verze velice silně pokulhává. Tale that wasn't right vnímám neutrálně. Abych to shrnul, jde o srandu. Kapela se chtěla bavit a předvést fanouškům taky něco jiného než metal a nic než metal. Věřím, že skalní budou nadávat /a to se mezi ně taky považuji!/, věřím, že metalopolská redakce přehodí výhybku a namísto řečí o tom, jak si ze sebe dýně neumí udělat srandu, začnou mlít o senilitě a hudbě do Tesca. Zkrátka Unarmed je všechno, jen ne sázka na jistotu a nebýt několika slabších míst, vůbec bych se nebál jít s hodnocením ještě výš. Parádní nakopnutí všech speeduchtivých zoufalců!

1. 04. 2010 0:09

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0887 sekund.