CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Ve své době jsem spor " o Citron" dost sledoval a...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
ale predmetem svaru nebylo kdo ma nebo registraci...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To nerozporuju, ale pořád se bavíme jen o nějakém...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku NEJLEPŠÍ ALBA OSMDESÁTÝCH LET PODLE ČTENÁŘŮ METAL FOREVER


- adrian

Vynechat Powerslave nebo Seventh Son Of A Seventh Son od Iron Maiden je vysmech. A lituji vsech, kteri vnimali v 80. letech Iron Maiden jako "pomalejsi a horsi Helloween". Takovy nesmysl jsem, priznam se, jeste nikdy neslysel.

28. 06. 2011 7:30

- GNT

Mezi 15-20 místem nějací Running Wild mohli být, fanouškovská obec byla tehdy u nás dosti silná, i když, jak to vypadá, z ní dnes už nic nezbylo. Ruská ruleta mě baví proto, že jsou tu skvělé melodie, ne žádné jednoslovné refrény a řev místo zpěvu. Skladba Metalheart mi v době svého vzniku (a zřejmě by to nebylo jiné ani dnes) připadala blbá a slabá, nejlepší na ní byl ten vykradený Beethoven. Abigail od K. Diamonda jsem svého času na kazetě sjížděl i třikrát denně. Po albu The Eye jsem ho však přestal sledovat a zřejmě jsem dobře udělal, podle některých názorů to bylo poslední slušné (či klasické) Kingovo dílo. Ano British Steel je nuda a podle mě bezkonkurenčně nejslabší dílo Judas Priest - kdo znal předchozí desky, toho musela zaskočit triviálnost songů na B. Steel. Vždyť Breaking the Law jsem na kytaru dokázal zahrát i já, naprostý hudební neumětel. I když někdo právě v téhle jednoduchosti vidí geniálnost B. Steel - já to ovšem nejsem, patřím sice k primitivům, plebejcům a kýčařům, ale co je moc, to je moc.

28. 06. 2011 6:21

- Anonim

Pro mě výsledek ankety žádným překvapením není. Přesně tyhle desky jsem na prvních místech čekal. Chybí mi tam jen album Stay Hungry od Twisted Sister. Jinak všiměte si, jak jsme se na těch nahrávkách 80.let shodli (1.místo 249 hlasů), narozdíl od nahrávek z poslední dekády. To mě přivádí k myšlence, že tehdy prostě vycházely desky, které byly mnohem lepší než dnešní produkce.

28. 06. 2011 0:29

- ToPi

Anketa dopadla zároveň očekávatelně i překvapivě. Překvapením pro mě je proniknutí hairmetalistů Motley Crue a Guns´n´Roses. Zřejmě funguje Pepsiho osvěta a jeho články z tohoto světa si našly okruh čtenářů. Je to dobře, aspoň Amerika nepřispěla jenom nářezy. Potěšil mě King Diamond. British Steel je pro mě nuda (omlouvám se) i na svou dobu, tam je pro mě umístění překvapivé. K Helloween asi není co dodat, tento server asi nejvíc čtou třicátníci a ti prostě s touto kapelou začínali (čímž se vysvětluje i slabá účast Iron Maiden, které jsme tehdy vnímali jako takové pomalejší a horší (omlouvám se podruhé) Helloween.

27. 06. 2011 22:54

- Bukec.T

Mě tam taky trošku chybí Metallica - Ride the Lightning a Number of the Beast bych radši viděl trošku víš třeba před Walls of Jericho jinak s první desítkou se dá docela souhlasit akorát Walls of Jericho nemám rád za to Keepery mám rád hodně

27. 06. 2011 17:35

- jacob

Skoda, ze jsem ted bez internetu a tahle anketa mi unikla, jinak bych taky prispel svymi favority. Rozhodne bych tam videl i Savatage (geniální Gutter Ballet), a další interprety, i o ty IM je to nějaké chudé :-))

27. 06. 2011 15:44

- Venca Votruba

Jinak Ruská ruleta mě taky baví víc než třeba Metalheart...

27. 06. 2011 15:26

- Venca Votruba

To nemyslíš přece vážně... Ano, Running Wild tehdy nebyli špatní, ale být mezi nejlepšími deskami 80tých let??? :-)))

27. 06. 2011 15:26

- GNT

Výsledek ankety se dal předpokládat, osobně bych jako vítěze viděl Keepera II. Mně tu chybí alespoň jedno album Running Wild (minimálně Port Royal), pamatuji si dobře tu dobu a R.W. byli tehdy hodně populární. Accept - pro je nejlepším albem Ruská ruleta, zvukově i melodicky, ale v tomto názoru jsem asi ojedinělý.

27. 06. 2011 14:45

Překvapení = - Fanda

No, priznavam, ze jsem prekvapeny. Cekal jsem, ze vyhraje Metallica nebo Iron Maiden. Ale jsem za takove hodnoceni rad. Michael Kiske a kytarove (a skladatelske) duo Hansen-Weikath, si zaslouzi prvni mista, protoze vytvorili legendarni klenoty!

27. 06. 2011 14:12

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09598 sekund.