NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku METALLICA - St. Anger


- Kamil

...Kolíku, ty seš fakt tupec, na tvoje příspěvky nereaguju, ale tohle ti napsat musim. Poslechni si Michala Davida, jestli neznáš, mohlo by se ti to líbit...

5. 08. 2014 18:09

- Hellhammer

No tak s hraním skladeb na koncertech, to máš těžký, to bych neřekl že je vysloveně měřítko blbejch desek....Jsou kapely jako Mayhem, kteří mají skvělá poslední dvě alba, a zahrají z nich živě jednu nebo dvě věci a celý set mají postavený na starých s prominutím už dost debilních vykopávkách z roku 86..To samé dělají Children of Bodom, taky hrají samé staré věci a přitom mají aktuálně venku fajn album....U Metallicy to bude i tlak fanoušků že chtějí slyšet staré fláky..Vezmi si jen to co lidi letos odhlasovali na Aerodrome..pořád stejný věci, co by hráli tak jako tak..A ono mezi kvalitním albem a jeho oblíbeností u fanouškům, taky není rovnítko..Kolikrát nejzajímavější alba jsou ty nejhejtovanější..

5. 08. 2014 16:29

Manowar vs. Metallica podruhé - Kolík

Manowarriors a Hail, Kill & Die z Lords of Steel vynechávám. Však jsem psal, že to není bez výhrad. Album Gods of War mám rád skoro celé a Warriors of the World z větší části. Manowar začali upadat později a ne tak výrazně jako Metallica. Poslední tři řadová alba Metallicy + Lulu-hrůzu nemám ve své sbírce vůbec, protože jsou to všechno zcela nestravitelné s..čky. Proto se taky hrají na koncertech jen z menší části nebo vůbec. Zřejmě se nelíbí nejen mně.

5. 08. 2014 15:44

Metallica - Nové vlivy. - lukáš

Zrovna dnes jsem volal Larsovi a o nové desce Metallicy říkal, že dnes je v módě natáčet desky bez nástrojů. Stačí prý mít na celé desce jen šum. Prý to obohatí muziku. A říká , že tohle jedině Metallica si může dovolit .

5. 08. 2014 12:48

- Hellhammer

Tím posledním "důstojným" albem máš na mysli Lords of Steel ? S texty jako Manowarriors, Righteous Glory, Touch the Sky, nebo Hail Kill and Die..V jakým vesmíru je tohle důstojná muzika kolego :-)

5. 08. 2014 12:08

Manowar vs. Metallica - Kolík

Metallica se ztrapnila svým tažením proti Napsteru, Manowar se ztrapňují svou DVD sérií Hell on Earth. Nemá smysl se přít, kdo je trapnější. Je to otázka názoru a vkusu. Navíc to není to nejdůležitější. Fakt ale je, že za posledních cca 20 let Metallica natočila více původních s..ček než Manowar. V podstatě jediné vlastní album (s výjimkou Load) nedosahuje ani tolerovatelného průměru. Manowar jsou na tom podstatně lépe, i když to taky není taková sláva, jako v 80. letech. I poslední album je daleko důstojnější u Manowar, než u Metallicy, která je patří k nejpřeceňovanějším kapelám současnosti. A teď mě můžete kamenovat! :-)

5. 08. 2014 10:02

- Hellhammer

Já mám celkem i rád některý patetický a klišovitý kapely, ale musím z toho alespoň z procenta cítit nadhled, že si z toho částečně dělají prču (Immortal, Powerwolf)..Což jsem u Manowar nikdy nenašel, to je prostě kožená nabubřelost

5. 08. 2014 9:39

- Pepsi Stone

Pochopitelně horší je Manowar. Metallica tě sice nasere, to jo, ale těmhle kašparům se můžeš už jenom smát... Btw. A s Lulu mě třeba nasrala nehorázně!

4. 08. 2014 23:56

to Hellhammer - Soichiro Honda

a teraz čo je horšie :D

4. 08. 2014 21:19

- Hellhammer

Manowar je IMHO asi nejsměšnější kapela v historii metalové muziky..Mají ale jednu výhodu. Znějí furt stejně už milion let. Nezkouší něco nového, tudíž nenasírají své skalní fanoušky..Na rozdíl od Metallicy a třeba právě St.Anger..

4. 08. 2014 20:03

Manowar... - Kolík

...jsou přes všechny výhrady ve srovnání s Metallicou opravdoví králové metalu.

4. 08. 2014 16:42

zvuk - Lafi

Někde jsem četl, že na týhle desce chtěli mít zvuk jako ENTOMBED ....

4. 08. 2014 16:42

- johny

b.wolf - tak to ano. variaca máňa su zase uplne inde. vo svojom svete :D

4. 08. 2014 16:06

2johny: - b.wolf

tak tuhle hrůzu nebudu ani komentovat, na to je škoda slov. A králové metalu? Tak možná ty tři roky od Kill 'em all po Master... vždycky jsem se domníval (alespoň dle velkohubých prohlášení J. Demaia), že jediní pravověrní králové metalu jsou Maňowař :))))))

4. 08. 2014 14:01

- Eagle

Nemohl jsem si odpustit - pokud se takto tvořily bicí, leccos už dává smysl :D -> https://www.youtube.com/watch?v=n3agyzWov2g (od 0:58 jsem dostal záchvat smíchu)

4. 08. 2014 11:40

- johny

b.wolf - nic v zlom, ale toto bol este slusny album. Iny, ale slusny. To, co vydali s Lou Reed-om (nic proti nemu), to bol děs. Nikdy to nepochopil a nepochopim. Je fakt, ze albace po "BLACK" albume, uz nedosahovali fakt vysoku kvalitu. A nechapem, preco boli a asi su povazovani za kralov metalu. Tymi boli tak v 90tom roku. Teraz uz je to dost inde..

4. 08. 2014 11:31

Metallica - b.wolf

od fošny z '91 už je absolutní srágora, co album, to děs a St. Anger, to nelze ani komentovat... když si chtěli jen tak zajamovat, nic proti, ale vydat to jako ofiko fošnu, to je hodně hustý. Tento odpad nemá cenu hodnotit, protože nula je moc ...

4. 08. 2014 10:48

- Crust

Ona Metallica je taková zvláštní kapela, která po té, co se dostala na vrchol popularity, jakého lze v hudbě vůbec dosáhnout, vypadá jakoby čas od času zkoušela, jak velkou sračku lidi pod názvem jejich kapely ještě přijmou. Na druhou stranu, když vezmu jak moc (a pro mě nepochopitelně) je populární např. titulní song St. Anger, asi se mnou spousta lidí v tomhle nebude souhlasit. Já tohle album beru jenom jako čistě terapeutickou záležitost pro kapelu. Prostě žádné zdlouhavé a pracné přemýšlení nad harmoniemi, aranžemi nebo zvukem. Hetfield se tam bezmyšlenkovitě vyřvává ze svých démonů, Ulrich mu tam sekunduje stejně jednoduchými a stereotypními rytmy a zbytek osazenstva jen drží lajnu, i když zbytkem je v tomto případě už Hammett a tady by se dalo docela pochybovat, jestli na album vůbec něco nahrál. Co ale nikdy nepochopím a nepřekousnu, je ten příšerný zvuk. Kdyby to Bob Rock oblékl do klasického zvuku, který Metallice vždycky dával, přijímala by se ta jejich natahovaná rubanice o poznání příjemněji.

3. 08. 2014 17:49

St. Anger - MARA 91

Zvuk hlasitej, ale osobitej. žádná balada, plno super riffů, nádherně to tepe a pulzuje. Je mi jedno kdo to vydal, v jaké době, jak moc je to v módě, za jakých okolností to vzniklo a jiný ptákoviny. Tohle je prostě strhující jízda. za mě 9 z 10 ...zcela vážně.

3. 08. 2014 11:10

Jestliže... - Kolík

...Reload by se dalo zredukovat na jeden singl, pak St. Anger tak možná na vyzvánění do telefonu, ale jen pro otrlé. Neskutečná hrůza. 0/10

2. 08. 2014 20:35

<< 1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09765 sekund.