IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku JUDAS PRIEST - Painkiller


Nejlepší alba - cloudie

Přesně tak, každý by si vybral asi svou dvacítku, průnik by nebyl až tak velký. Každopádně opomenout Keeper Of The Seven Keys je hřích ;-)

17. 01. 2015 10:08

- Bubák

Ono je to jinak, ať se ozve někdo, komu se nelíbí. :-D

17. 01. 2015 8:30

ako povedal luiz - Soichiro Honda

je to individuálne, zhodneme sa horko ťažko na polovici; chýbajú ti tam Anthems To The Welkin At Dusk/Prometheus: The Discipline Of Fire & Demise, Symbolic, Imaginations From The Other Side, Wildhoney, Into The Electric Castle, Metropolis II: Scenes From A Memory, Terria, Demanufacture, Theli, Louis XIV, City, Edge Of Thorns, Dialog S Vesmírem, Blackwater Park, Unia, The Black Halo, The Great Escape a mnohé iné.. Robiť takéto rebríčky nemá vôbec zmysel, rovnako ako vyhlásiť, že je Painkiller najlepšie metalové album histórie

17. 01. 2015 4:42

- ToPi

Kolík: Hele, shodneme se možná na víc než polovině :-) A maximálně jsi mě potěšil s Headless Cross a Conspiracy :-)

16. 01. 2015 23:10

- luiz

Kolík: to je silně individuální a pochybuji, že se na všech shodneš byť s jediným metalistou.

16. 01. 2015 22:30

Nejlepších 20 alb... - Kolík

...metalové historie (bez nahrávek hard- a glamrockových veličin, za každou kapelu jen jedna a bez pořadí): The Number Of The Beast, Metal Heart, Operation: Mindcrime, Painkiller, Ride The Lightning, Love At First Sting, The Headless Children, Wild Frontier, Headless Cross, Reign In Blood, Walls Of Jericho, Somewhere Out In Space, Hail To England, Countdown To Extinction, War Games, Death Or Glory, Conspiracy, Fused, The Years Of Decay, Spreading The Disease.

16. 01. 2015 20:43

JP - cloudie

To jsem rád, že nejsem sám, kdo Ram It Down ocenil. Painkiller je nejlepší album JP. Ram It Down dle mě druhé. U všech ostatních alb "před a po" spočítám pecky, které mě zvedly ze židle, na jedné ruce, u těchto dvou alb všechny. Byť obě desky jsou tolik rozdílné.

16. 01. 2015 15:32

ááááá - Kamil

...je to tu zas, móda zatracených alb s jinými zpěváky...Demolition skvělá deska, Slaves and Masters bomba, The X Factor parádní...ale už předem byly pohřebeny (narážím na větu "nemám odvahu si to ani pustit"...ach jo :( trochu mi to připomín pělíšky a krabičky sirek :))) ...jinak PainKiller super album, ale alba Judas s ním rozhodně nekončí...!

16. 01. 2015 13:41

10/10 - The Keeper XIV.

Painkiller bylo moje první album, které jsme od JP slyšel. Ke zbytku jejich tvorby jsem se dostal až mnohem později a poměřoval jsem je právě Painkillerem, které počítám mezi absolutních několik nejlepších alb metalové historie (u mě stojí výše třeba první Keeper nebo Louis XIV. od Chroming Rose). Album nemá žádnou vatu, co song to zásah do černého, ale jak jsem si někde také přečetl, že na JP je až moc tvrdé. Ten přechod od krotkých desek ze 70. let až skoro k thrashi... Bez Painkillera by zase neměl Kai Hansen cca od roku 2001 co tvořit. J O Ralfovi Scheepersovi ani nemluvit. Bohužel re-uniová alba stojí za starou belu a desky s Ripperem nemám odvahu si ani pustit. Painkillerem pro mě JP končí, což je škoda. PS. Ram It Down rozhodně za komerci nepovažuji.

16. 01. 2015 12:44

- Demonick

Jugulator/Demolition si kde nechal? :)

16. 01. 2015 12:08

Mezi ty nejlepší - b.wolf

rozhodně patří, metal se dá klidně dělit na období před Painkillerem a po něm, to je bez diskuze. Proti komerční srágoře Turbo a Ram It Down neskutečný nátěr, který nemá slabinu. Když jsem poprvé viděl klip k Painkillerovi, hotovo. Není co řešit, 10/10. Bohužel po téhle bombě už JP nic, co by stálo za vícero poslechů, nevydali...

16. 01. 2015 9:59

10/10 - Anonim

Tady není co řešit. Tohle je klasika všech klasik. Nejlepší album v diskografii JP a jedno z top 10 nejlepších metalových alb vůbec.

16. 01. 2015 9:18

Painkiller - Gogo

No tvrzení, že se jedná o nejlepší metalové album všech dob je opravdu odvážné. Ale, u mě, když se tak zamyslím, by to tak být dokonce i mohlo. Nedávno jsem ho měl v přehravači a zablbnul jsem si jak zamlada:) Album prostě sedí jako celek a i jednotlivé skladby jsou parádní. Dodnes si pamatuju ten šok když jsme v TV viděli poprvé klip Panikiller. Tohle album je bezpochyby milník.

15. 01. 2015 20:21

- johny

10/10 si zasluzi, ale najlepsi metal album v historii to urcite nie je..

15. 01. 2015 16:44

- František Šafr

Jedna z mála desek, která si 10/10 právem zaslouží.

15. 01. 2015 15:47

- čéééši do toho

Veškerá hudba co byla vydána před a po "Painkiller" je naprosto zbytečná!!!

15. 01. 2015 15:10

- Demonick

Výborná recenzia - jednoznačne palec nahor. Len s tým tvrdením, že "najlepší metalový album" nemôžem vôbec súhlasiť. Možno jeden z najlepších heavy metalových... Čo sa týka jeho náplne, tak tá je vážne famózna + výborný zvuk a hráčske výkony. Rozdiel medzi Ram It Down a Painkiller je až priepastný. Ak by som mal vypichnúť moje najobľúbenejšie skladby, tak určite ba až thrash metalové bomby ako titulka a Metal Meltdown, atmosferická suita Night Crawler, polobalada Touch Of Evil a melodická hymna One Shot At Glory. Škoda troška klišovitého artworku, ale i ten sedí k tejto muzike ako riť na šerbel. PS: i napriek tomu, že je Painkiller bohovská nahrávka, už teraz sa neviem dočkať budúceho štvrtku a recenzie na môj najobľúbenejší počin JP: Jugulator he is near, Attracted by the stench of fear, Part demonic part machine, Hungry and it's time to feed.

15. 01. 2015 9:29

- Bubák

Ale ono to jednoznačně nejlepší metalový album je ;-)

15. 01. 2015 7:50

Album je... - Kolík

...to parádní, o tom žádná. Za mě určitě 10/10. Ovšem tvrzení, že jde o nejlepší metalové album všech dob, je poněkud přehnané. Patří sice mezi nejlepší, ale nad ostatní perly metalové historie nějak zásadně nevyčnívá. Největší sílu z alba mají spojené Between the Hammer & the Anvil a A Touch of Evil, ty zaslouží absolutorium i ve srovnání se špičkami Master of Puppets nebo The Number of the Beast. Ostatní songy, i když jsou velice dobré, nedosahují excelentní kvality této dvojice.

15. 01. 2015 6:55

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07669 sekund.