CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...

ACCEPT - Humanoid
A cenu za najvtipnejšiu recenziu získava:

PEARL JAM - Dark Matter
Savarip: bavil som sa s tebou tupče? :-)

PEARL JAM - Dark Matter
Současná produkce Pearl Jam mi není nikterak...

PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku CITRON - Rebelie Vol. 2


- t-rex

Neber to tak osobně, však se tě to přeci zase tolik nedotýká. Nové EP Citronu je prostě není bůhvíjaká záležitost, zapomněli se v osmdesátkách a lidi ho kupují hlavné kvůli Křížkovi. Ze stejnýho důvodu chodí i na koncerty. Z nostalgie. Pro mě je to málo.

29. 04. 2016 9:32

citron - Thomson

Většina by tady byla bezpochyby dobrými politiky nebo kritiky. Hodně napsáno ale skoro nic k tématu. Promiňte, já myslel, že jde o komentáře k novému EP Citronu. Asi jiná stránka.

29. 04. 2016 8:09

- Prowler

Naprostý souhlas, Arakain je jediná česká metalová kapela, jež si po celý čas své existence zachovala jistou úroveň. Na Dymytry je rozhodně nejzajímavější jejich image. Zpěvák se živě potýká takřka s každým tónem, invence jejich tvorby neustále klesá...Nejlepším dílem od Citronu pro mne navždy zůstane anglická verze Radegasta. Aneb, čas nespoutá ani Laco...

28. 04. 2016 13:52

- t-rex

no, řekl bych, že ve spojení Arakain - Dymytry je příživník až druze jmenovaná kapela, která mi teda ani nestojí za zmínku. Snad jen, že nepřestanu žasnout nad tím, co českýho člověka dostane do varu. No ale zpět k věci, měl jsem na mysli hudební stránku věci, kde Arakain je daleko víc schopen jít s dobou.

28. 04. 2016 12:55

- Avram

S tím Arakainem, jak je to dlouho, kdy jel normální turné a nepřiživoval se na popularitě Dymytry (Mandrage pro metalisty), Lucky Bílé nebo svých prvních dvou alb?

28. 04. 2016 12:14

- t-rex

Na tom agrometalu něco bude. Další věc je, že když se podíváte na věkový průměr návštěvníků těch vyprodaných koncertů, tak věkový průměr je 40+. Mladý tohle nezajímá, protože ani jedna z obou kapel jim nemá moc co nabídnout. Jen přežívání z minulé slávy, což je smutné. Přitom ne, že by to nešlo, např. Arakain ten přerod podle zvládl daleko líp.

28. 04. 2016 12:10

Limča - Mates

Ano je to na diskuzi. Vidím to na láhev Jacka Danielse :-)

28. 04. 2016 11:04

- Avram

Ten omlazený Citron je tak bigbítovitý a bez energie, že z posledních sil dýchající Křížek je opravdu jeho největší a asi jedinou zbraní (a to fakt nejsem jeho fanoušek). Limetalu to hraje lépe, ale ty texty... Ale je fakt, že se tu hádeme o tom, jestli je lepší si umýt ruce pod kohoutkem, ze kterého teče buď rezavá voda, anebo z něj čistá voda jenom kape. Obojí je lepší než mít špinavé prsty, ale najít kohoutek s normálně tekoucí čistou vodou je o dost lepší.

28. 04. 2016 9:40

citron - Thomson

Ano legrační diskuze. Návštěvnost koncertů, prodejnost EP, sledovanost videí a spokojenost fanoušků vypovídá o něčem jiném. Agro metal? Tak jo, miluji tenhle Agro metal.

28. 04. 2016 8:11

- Zdenál

Legrační diskuze, kterej senilní agro bigboš je asi lepší? :D Osmdesátky jsou už dávno e nenávratně pryč, děcka, probuďte se do současnosti. V té hudební už Citron ani Limetal nemají co dělat ;)

27. 04. 2016 20:55

- Limča

Mates: Kdo má vkus, nebo nevkus je samozřejmě na diskuzi :-)))

27. 04. 2016 20:26

Citron - Georgo

Mates čas ukázal že současný Citron je kvalita která plní sály. A můžeme diskutovat kdo je zvědavý na agrolimetálek a kdo ruší koncerty ? A kdo stojí za hovno ?

27. 04. 2016 19:23

Limča - Mates

Bože můj.....Tvůj hudební vkus / nevkus bych mít nechtěl. Amen

27. 04. 2016 14:03

- Limča

O několik světelných let je lepší třeba Symbolic od Death, ale Limetal od Citronu? Bože můj...

27. 04. 2016 12:03

Posel špatných zpráv - Mates

Poslechněte si nové 2 věci co teď vydali Limetal. Je to o několik světelných let lepší než to co vypotil Pařez. Hlavně pecka Posel špatných zpráv. Celý Citron je teď kýčovitý. Nebýt Laca tak to stojí za hovno. Staré věci z období Plní energie hrané na koncertech vyzní jako nějaký přiblblý revival. Uvidíme až obě kapely vydají regulérní CD, ale za mně je kvalita v Limetalu.

27. 04. 2016 6:39

- t-rex

Pepsi Stone... chápu tě, ale nesouhlasím. Křížek je stále vynikající zpěvák, o tom žádná, ale to samo o sobě pro mě nevypovídá o přidané hodnotě. Měl jsem na mysli především uměleckou stránku věci. Potenciál je určitě vysoký, ale pro mě využitý tak na 30%. Přijde mi to jen jako odvedená řemeslná práce, "dáme lidem další flák, ať můžeme jet další turné a dělat humbuk", ale nic víc. V tom vidim tu nabubřelost víc než ve zvuku, který mi ale taky nesedí, to souhlas. Plastbeton styl.

24. 04. 2016 16:34

- Pepsi Stone

Bigbít bez jakékoliv přidané hodnoty, povídáš... Tady ta přidaná hodnota určitě spočívá stále v Křížkově hlase, protože, to si přiznejme, pořád to tam je, v dobrých instrumentálních výkonech i v tom, že rukopis nových věcí stále ctí citronovskou tradici. Ovšem je pravda, že zvuk mě vůbec neimponuje, ta nabubřelost, ta zbytečná hutnost, vyloženě vyhozené peníze za Grapowa, který není záruka kvality.

24. 04. 2016 12:35

- t-rex

omlouvám se, ale tahle věta mě rozesmála... "Může se totiž stát, že pro českou rock/metalovou scénu bude mít „Rebelie rebelů“ dopad srovnatelný s vlivem „Radegasta“, ovšem zatím nepředjímejme…". Není to špatné, ale pořád jen průměr. Zase jen bigbít bez jakékoliv přidané hodnoty.

22. 04. 2016 11:00

sedíte si na uších? - čéééši do toho

Přestaňte adorovat Křížka. Pryč jsou ty doby, kdy zpíval opravdu výborně (a to říkám jako fanatický uctívač Anděla na útěku a Křižáků), výšky dá už jen ve studiu. Skladby jsou bída s nouzí, srovnávat to s čímkoliv ze zlaté éry prvních tří desek nejde ani z rychlíku. Co mě zaráží, tak je na dnešní dobu průměrný zvuk a blbá produkce. Holt za tři dny se nedá pět skladeb dobře natočit ani u Grapowa. Trochu se divím, že se na takovou práci vůbec dá. 3/10 za pár dobrých hudebních motivů. Apropo.... postavte to třeba vedle aktuálních Saxon a porovnejte. Slyšíte ten rozdíl?

21. 04. 2016 15:35

Křížka - b.wolf

snesu snad jedině u debutu Kreyson, ale pro mě Citron je a zůstane S.Hranický.. to radši fakt ten Limetal. 3,5/ 10

20. 04. 2016 7:07

<< 1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08245 sekund.