TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ARCH ENEMY - Will to Power


- johny

debata ako lusk. To, ze je to hudba pre "zacinajucich metlošov", ci deti je ako zle? Proste hrajte sa na kritikov...Pre mna je hudba bud dobra, alebo zla a Arch Enemy ma nikdy zvlast nebavili. A ked je pre deti, nevadi...aspon sa metal dostane do mladsich usi...

28. 09. 2017 11:35

- ov42

Samozřejmě, kvalita může bejt jedině mezi mezi avangardními post jazz metaly, to je ta pravá kvalita.

28. 09. 2017 10:31

Nová deska AE - Aldys83

Karel Klafunda: Posledním názorem mi úplně mluvíš z duše :)) Jinak k nové desce AE, neslyšel jsem ji, jen jeden song, co hrají v rádiu a vykrádačka sebe sama to je neskutečná :) AE již neposlouchám nějakou dobu, zvlášte, co odečla Angela, každopádně bych nebral vážně vůbec recenze v zahraničí, kde vyhrává žebříčky kdecos a už vůbec ne Spark :)))

28. 09. 2017 10:15

To ov42, Anonim... - Peťulín

Ale kdepak, bezvýznamně plivat kolem sebe není a nikdy nebylo v mém zájmu. Mnohem více mi jde o to poukázat na skutečnost, že spousta velkých jmen ztratila chuť či motivaci na sobě pracovat a posouvat se, což mě mrzí, a proto se od takových odvracím. Kritika by měla dát kapele impulz, zatímco velká propagace a přehlížení chyb jí škodí. Kdyby celá vesnice, odkud pocházím, začala poslouchat mou oblíbenou bandu, která je kvalitní a dělá hudbu od srdce, budu na svoje spoluobčany hrdá. PS: Penis nemám žádný a anonymní taky zrovna nejsem. :-)

28. 09. 2017 4:44

- Karel Klafunda

adriane, vitej mezi metalovou lumpenkavárnou :-) to by se člověk nenadál, jak hřejivých slov se od místních internetových válečníků dočká kvůli pár kritickým výrazům na adresu AE a jejich mizerné nové desky, jejíž význam v ramci žánru je něco jako Sabaton v heavymetalu: lidí na to chodí, Spark to chválí a promotérům to vydělává, ale skutečná kvalita je někde jinde. Samozřejmě nic proti jejich oblíbenosti, "každé zboží má svého kupce", ale tvorba AE se posledních x let točí v kruhu a přibývá unylosti, nenápaditostí a recyklace sebe samotných. Ne že by to i dřív bylo bůhvíjak objevné, ale tohle už je zkrátka a jen nuda (byť s výborným marketingem postaveným na extravagantní zpěvačce).

27. 09. 2017 23:11

- raf

Vite proč jsou Arch Enemy mosovka, tlačenka, proč na ně chodí lidi, proč se prodávají desky? Protože Amott dře jako kůň už skoro třicet let. Ze stejného důvodu jsou dobří třeba i Behemoth. Ano, a přiznejme si to , maká na tom i Broden, akorát se mi až tak nelíbí.

27. 09. 2017 22:06

- Anonim

Já se spíše začínám ztrácet v tom, kdo své příspěvky myslí vážně a kdo ironicky. :-) Desku zatím hodnotit nebudu (ještě ji nemám naposlouchanou), ale vyjádřím se k recenzi. Ta je totiž dost hrozná. Autor asi patří do té kategorie, o které se zmiňuje ov42. PS: Arch Enemy a Amon Amarth jsou právě tahouni celého melo-deathu, zvláště potom co Children of Bodom a In Flames šli do kopru.

27. 09. 2017 20:44

Ferda - DIURD

Zkušený odborník by místo formulace "jsem Pan metalista co slyšel spoustu kapel" volil spíše jinou formu. Vždyť nemusíme chodit daleko a můžeme se podívat na místní odborníky a jejich znalosti. Např. tato formulace je mnohem edukativnější: ""extrémní metal" pro adolescenty a začínající metalisty, který zkušenějšího posluchače nemá čím zaujmout nebo překvapit. Navoněná a labelem i médii tlačená bída." Nebo se dá poukázat třeba na to, že to je takzvaná masovka: "Nikdy jsem nepochopil její masovou oblibu." Nebo že je to takzvaná tlačenka: "Tahle kapela je vsude kam se podivam. Opravdu vubec nechapu, proc musim vsude videt ty modry vlasy." A samozřejmě taky důležitá věc - upozornit, že stane-li se kapela slavnou, logicky stojí za hovno: "U profláknutých kapel je spoleh na to, že se v masách jejich fanoušků vždy najde dostatečný počet takových, kteří nebudou reptat, ať už jejich modla přijde s téměř čímkoliv. Jenomže popularita a pozitivní přijímání čehokoliv mívají za neblahý následek rapidní pokles kvality produktu."

27. 09. 2017 19:46

- Ferda

nějak se v týhle debatě ztrácím, pánové, od koho tu zaznělo "jsem Pan metalista co slyšel spoustu kapel", co tu vlastně řešíte?

27. 09. 2017 18:43

- Ferda

nějak se v týhle debatě ztrácím, pánové, od koho tu zaznělo "jsem Pan metalista co slyšel spoustu kapel", co tu vlastně řešíte?

27. 09. 2017 18:43

- orre

100% souhlas! A že jich znám hodně a dokonce píšou! Intelektuální metalista je hrozné spojení, ale ten problém vidím jinde. Je toho dnes strašně moc a jsme přežraní hudbou! Absolutně nestíháme pořádně naposlouchávat a vytvářet si k nahrávce nějaký vztah. Kapely tomu taky nepomáhají a chrlí novinky, reedice a já nevím co všechno. Je toho moc.

27. 09. 2017 18:06

- Carloss

Sliboval jsem si od toho víc.Ale není to špatný takže 7/10 bych tomu dal.A představa,že bych je přestal poslouchat kvuli tomu,že jsou více známý,když je mám rád,hlavně ta stará alba to je ptákovina.Nemám rád tohle povyšování se,že jsem Pan metalista co slyšel spoustu kapel.

27. 09. 2017 17:03

- orre

Našinci mají zdá se naprosto odlišné vnímání od zbytku evopských servrů a tiskovin. Všude to totiž boduje a sbírá pochvalné recenze. Tím to samozřejmě neomlouvám, ale mám pocit, že ta přehnaná reklama jim spíš škodí ve všech ohledech. Ty modré vlasy jsou fakt všude, ale každopádně mají v porovnání s novinkou mnohem horší desky.

27. 09. 2017 14:55

- orre

Takoví Sabaton a Powerwolf jsou neporovnatelně horší chlapi! Tady to pokud nic jiného parádně hraje!

27. 09. 2017 14:37

- DIURD

Pokud deska splňuje níže popsanou skutkovou podstatu, pak nezáleží na tom, jestli je dobrá nebo ne. Navíc, kvalitu desky může posoudit pouze a jen elitní znalec, a to na neochvějném základě nebál bych se říci až přírodního zákonu o nepřímé úměře kvality a počtu (a věku!) posluchačů. Tudíž nic se nevylučuje a vše je tak "jak ma byt."

27. 09. 2017 13:53

- Ferda

Diurde, ještě bys měl doplnit, jak tvoje teorie vylučuje to, že ta kapela prostě udělala špatnou desku?

27. 09. 2017 13:28

Přesně tak - ov42

Jakmile na kapelu začne chodit víc lidí než banda kamarádů a 5 platících, tak se stane nepřítelem i pro takový, který na ně před tím nedali dopustit a vynášeli je do nebes. A to aniž by se hudebně nějak výrazněji zhoršili, stali se pro tyto "elity" vyznačující se především tím, že svoje názory hlavně šíří anonymně po internetu, spatnými, komerčními, plytkými, jednoduchými....Naštěšstí tato metalová lumpenkavána je jen pár týpků kompenzujících si malý penis na internetu.

27. 09. 2017 11:57

- DIURD

S Arch Enemy je to v prdeli. Arch Enemy jsou ten případ, že se za ta léta objížděním klubů po celém světě vypracovali na světoznámou kapelu. Aniž by změnili svůj styl, postupně oslovili další a další fanoušky. A to je průser! Ze záležitosti pro pár metalových znalců se z toho stala záležitost pro masy a to je logicky pro elitářský metalový klub naprosto nepřípustné! Dovoluji si upozornit, že takový znalec je přímo povinen se jednoznačně a pokud možno opakovaně (kdykoli to jde, například vždy po vydání nové desky dané kapely) zcela zřetelně od takové kapely distancovat (buďto od kapely jako takové, v případě, že nikdy nebyl jejím příznivcem, anebo jen od období, kdy si všiml, že tu samou kapelu začala poslouchat i jeho čerstvě zletilá sousedka, jejímuž šatníku dominuje černá barva). V rámci jisté edukace a zodpovědnosti by měl ale takový odborník ostatní i poučit a otevřít jim oči a varovat je, že je to komerční sračka pro děti a pro ty, který tomu vůbec nerozumí. V ideálním případě může i doporučit pro srovnání jinou kapelu (čím neznámější, tím lépe) a poukázat, že té nesahá ta jejich ani po křečové žíly. Děkuji.

27. 09. 2017 11:43

- Pagan

Jo, Amon Amarth jsou druhá nejpřeceňovanější smečka :-)

27. 09. 2017 11:06

- Supermartonátor

Mně se právě vždycky líbily jejich melodie, kvalita skaldeb atd. Takže dle mého jedna z nejlepších melodeathových kapel. Prostě mi sendou. Na rozdíl třeba od...dle mého přecenovaných Amon Amarth. Každopádně jsem čekal, že mě novinka bude bavit více.

27. 09. 2017 10:52

<< 1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08441 sekund.