Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Radek SLADKÝ (TÖRR) - Letos bychom chtěli vydat novou desku


doplnění - T.André Fló

..a dnes mi ty kapely typu Torr, Arakain apod. z té doby nic neříkají, kdyby všechny skončili v roce 99 okay, ale dneska je to všechno jen tvrdší pivní bigbítek na pohodu, přijdou mi jako úsměvný karikatury sebe sama...z nostalgie super, ale jinak...snad ještě ten Debustrol má jakous takous kvalitu....

22. 01. 2020 13:15

Kultovní - T.André Fló

No já nevim, ale za kultovní desku můžu považovat Masters Hammer - Rituál, od Torr snad jen demo Witchhammer. Ěra a desky se Švarcem jsou 100* lepší než zbytek diskografie Torr, ale upřímně řečeno, i ty desky Armageddon, Institut a Chcípni nejsou jako celek tak silný, slabší momenty střídají ty silnější...osobně mi ty desky Torru nepřišly kdovíjak výjimečný už v té první polovině 90tek...Masters Hammer nebo i ten Root (Temple) měly daleko silnější desky..a to mluvím jen o Čs scéně.

22. 01. 2020 13:12

Proč tak přehánět ? - lukáš

To Pepsi stone : proč mluvit o kultovních deskách ? Dnes je už vzácné mluvit o nějaké kapele, že má na desce 3- 4 hity ! Proto mám rád Arakain. Například dnes je populární Limetall. Bohužel na desce není skoro nic .. To stejné Dymytry - Revolter. Deska možná dobrá .. Ale pokud člověk srovnává , tak tu máme hodně průměrnou desku. Opravdu za 8 bodů, když Master od Metallicy je top ? Torru chybí skladatelé ! Blbé přirovnání - Torr je na tom dnes stejně, jako by z Arakainu odešli Kub a Mach !

22. 01. 2020 12:53

- Pepsi Stone

I kdyby to tak bylo (což asi skutečně je), tak Törr má z čeho těžit. Minimálně z toho, že byl v ČSSR první, kdo reflektoal na Venom tak, že to dostal k velkému okruhu posluchačů. Druhá polovina devadesátých let, s Herešem, byla průkopnická a pro Törr směrodatná. Stejně jako éra se Šakalem, kterou považuju za suverénně nejlepší, co kdy Törr udělal a už nikdy nepřekoná. A že jejich nové desky nemají takový dopad, jako ty staré? To by snad ani nikdy nemohl čekat. Ukažte mi českou kapelu, která je tak stará a tvoří stejně kvalitně jako kdysi.

22. 01. 2020 11:09

... - Jarda F.

Současný Torr je pouze snaha o co největší vytěžení jména, které kdysi něco znamenalo. Stejným způsobem to v druhé polovině 90 let dělal i Henych...

22. 01. 2020 8:38

TÖRR - DEADLY GRIND

lukáš: Kromě Oty Hereše skládá i Bart.

21. 01. 2020 22:13

Dnes Torr nemá nic ! - lukáš

To Deadly Grind : Dnešní Torr nemá už co nabídnout ! Kdyby hudbu skládalo v dnešním Torru více lidí, tak snad. Ale jako Hereš jediný skladatel je málo ! Možná dnešní posluchač, který jako první desku slyšel Black n roll tak se těší. Já ne ! Hereš měl zůstat u Alkeholu a netahat z bahna Torr.

21. 01. 2020 17:11

- DEADLY GRIND

Mno jo, tak a pojďme se bavit o dnešním opravdovém TÖRRu, ne co by kdyby kdesi kdosi byl...

20. 01. 2020 22:46

Švarc - Jarda F.

Nebejt Švarce, kterej sebou so Torru přitahnul z Faty Morgany i plno hotovejch skladeb, tak by tenkrát kapela možná skončila ještě před debutem. Ve finále ho pak Henych ojebal na autorských právech a dneska vykládá, jakej byl Dáňa mizernej muzikant.....

20. 01. 2020 16:03

Odkojenej Kladivem . - lukáš

To Guns : První co sem slyšel od Torr bylo demo Kladivo na čarodejnice. A kámoš od kámoše měl natočenej z mixpultu celej koncert Torru z roku 1989. Tak asi tak. Otázka spíš zní , co čekat od nové desky … Denně si poslechnu maximálně dvě cd od kapel a tudíž Torr budu srovnávat s minulostí. Pokud dnes šáhnu po desce Torru, tak to je Inkubattor . Melodie poslední, život a smrt, singl Rockmapa kladivo na čarodejnice - nejlepší co do atmosféry. I když Torr natočil kladivo nově v roce 2006, Cd - 1986 - 1989 .. Není to vono.

19. 01. 2020 15:12

Black n Roll - Guns

Hlavně má strašně dobrý zvuk.

19. 01. 2020 12:45

lukáš - Guns

To já už se sakra dost těším na novou desku.Black n roll mě hodně baví.Srovnávat ji s Alkeholem?Nevím? Jo ta předchozí Tempus Fugit ta ano,hlavně textově.Prostě když se s tím smíříš,že tam už Henych ani Švarc nejsou,tak pochopíš,že ta deska je stále dobrá.Mohla dopadnout daleko hůř.Jinak je jasné,že ty první čtyři jsou prostě lepší.A Made in Hell je sakra výborná věc.Torritorium mě zas tak moc nebavilo :( A Dogatorr o tom se moc bavit nechci, i když přisně vzato špatné taky nejsou

19. 01. 2020 12:41

atmosféra. - lukáš

To Janek : Psal sem že mi chybí na Black n Roll i atmosféra Institutu. To že Hereš tam nehrál to vím.

19. 01. 2020 12:10

- Janek

Znalce, na Institutu Heres ani nebyl v sestave...

19. 01. 2020 11:53

Není Henych, Švarc ... - lukáš

Myslím si, že Torr natočil poslední kvalitní desku před 15 lety ! Torritorium se jmenuje. I tak mě z této desky baví jen pár skladeb. Kdyby šlo jen o singl, tak by na něm byla píseň Přes propast času. geniální atmosféra. Made in hell už mi taky nešmakuje. A deska Black n roll je pro mě vůbec nejslabší deska Torr ! Chybí mi tam odkaz švarce, Henycha .. Black n roll je taková metalová verze Alkeholu. Já si moc vážím Hereše, ale prostě ta atmosféra z Kladiva, Armageddonu, či Institutu na Black n roll není.

19. 01. 2020 11:29

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07981 sekund.