CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...

ACCEPT - Humanoid
A cenu za najvtipnejšiu recenziu získava:

PEARL JAM - Dark Matter
Savarip: bavil som sa s tebou tupče? :-)

PEARL JAM - Dark Matter
Současná produkce Pearl Jam mi není nikterak...

PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku DREAM THEATER - A View From The Top Of The World


to proger - milan

Co je to za kapely, nikdy jsem ani o jedné z nich neslyšel?

11. 11. 2021 19:10

pchá, prý progres - proger

Nechápu jak někdo může takovou fosilii jakou jsou Dream Theater v této době ještě poslouchat? Co takhle Echolyn, IZZ, Lifesigns, Monarch Trail, Sky Architect, Drifting Sun..........to je aspoň prog. Tam se ten význam progresivní, pokrokový, skutečně nachází. Ne jako tady. Budíček progresivisti, usnuli jste na vavřínech.

11. 11. 2021 13:21

Mike - V.

Mangini ze sebe vydal maximum. V metalové oblasti je tohle další bubenický strop. Tam už není moc kam jít. Jasně, třeba u Rush jsou jiné možnosti, rozdílná tempa, styly a tak dál. Ale tato nová deska je víc jak fajn(ová).

10. 11. 2021 11:42

DT - milan

Astonishing byl velkej průser. Ale jinak má kapela vcelku konzistentní disco. Na novinku každý pěje ódy, tak jsem taky zvědavej. Poslední deska je super a tak věřím v další zázrak. A těším se na toho Manginiho, pochvaly se táhnou napříč atmosférou,hehe

10. 11. 2021 8:01

Paralela k Opeth - Honza

U Dream Theater mě pořád vyskakuje paralele k Opeth. Ti taky už moc novýho nevymyslí, ale aspoň měli odvahu k odbočce a natočili nedostižené Heritage a Pale Communion. Nebáli se začít od píky. Toho se u Američanů nikdy nedočkáme, škoda.

9. 11. 2021 11:21

solidní materiál - jirka7200

Dream Theater mě příjemně překvapili solidním materiálem, po dlouhých letech mě poslech jejich desky nenudil. Variují sice své osvědčené postupy, ale výsledek zní poměrně svěže, také díky nadýchané produkci Andyho Sneapa. Za pokus stojí i poslech bonusového instrumentálního CD, na povrch vylezou některé aranžerské fígle, které jsou jinak skryty pod LaBrieho zpěvem.

9. 11. 2021 8:24

velmi - Nerajohn

podařená recenze, těšil jsem se na ní od vydání desky. Podle mě nejlepší kus je Sleeping Giant a uši nemohu odtrhnout od reprobedny ani třeba u Answering The Call. Příjemně mě potěšily bicí. S hodnocením 8/10 souhlasím, řekl bych, že deska je o trochu lepší než povedený předchůdce Distance.

8. 11. 2021 19:59

Slabota - Milan Stach

Slyšel jsem to zatím jen 2x a nemám co chválit. Petrucci hraje naprosto tuctově a Mangini i kdyby se přetrhl, co asi vylepší v bezduchých místech, kterých je tu znovu požehnaně.

8. 11. 2021 10:14

- Adam

Výborná recenze na výbornou desku. Je pravda, že tahle kapela už žádné wow nikdy nenatočí, ale každý kdo má v discografii pět a více desek, se stínu těch prvních jen těžko přibližuje. V devadesátých letech točili jeden milník za druhým. A i z tehdy tolik kritizovaného Falling Into Infinity, se za pár let vyloupla bomba pořádnýho kalibru. Prostě mladickou dravost a schopnost zkoušet-riskovat nové věci, rutinou jen tak nevykompenzuješ.

8. 11. 2021 8:08

- sam

Tak jestli si učuráváte z Mikea, zkuste třeba takového Neila Pearta a budete žasnout, jak bubnuje skutečný profi bubeník

8. 11. 2021 7:55

Klasika - David Svoboda

Co si budeme. DT miluju, ale je pravda, že po ,,odchodu´´ Mikea se bohužel začalo čím dál ukazovat, že všechny desky skládal hlavně Jordan, což přineslo obrovské vyměknutí hudební stránky a totální nabubřelost jeho ega. Hlavně aby bylo všude hodně kláves, co nejvíce potlačit kytaru, basu a bicí. Upřímně, až na eponymní desku z roku 2013 mě DT zajímají čím dál méně. Pořád jsou extraliga, ale chybí mi tam TEN progresivně tvrdý element, ta zvláštní temnota a zádumčivost který obsahují všechny desky z let 1989-2009. Prostě to ve mě nic nenechalo.

8. 11. 2021 7:52

- roman

Další z řady JEN průměrných alb Dream Theater. Tahle kapela už nikoho nepřekvapí, mě teda rozhodně. Nechápu proč se někdo v době, kdy je progresivních kapel jak pampelišek na louce, ještě vůbec zabývá kapelou dávno za zenitem. 5/10 za jeden z jejich tří nejhorších počinů vůbec.

8. 11. 2021 7:36

Bicí - V.

Konečně se povedlo Mangninimu vystoupit z Portnoyova stínu a jestli ho nepřekonal, tak se mu alespoň vyrovnal. Tady předvedl výkon, který si zasluhuje zlatou.

8. 11. 2021 6:13

- David

Recenze jako desetipodlažní barák, ale hltal jsem ji stejně intenzivně, jako novou desku. DT nikoho nezklamou ani letos, povedené dílko.9

8. 11. 2021 5:47

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07991 sekund.