AMERIKAN KAOS - Armageddon Boogie
plný súhlas s recenziou. Pohodové a veľmi dobre...

UNLEASH THE ARCHERS - Phantoma
..za mňa jedno obrovské sklamanie. Najslabšie a...

Sebastian BACH - Child Within The Man
Nějak mi ta deska sedla a v porovnání s Gangs All...

DOMAIN - Our Kingdom
Výborně. Prvni dvě desky jsou bomby

DOMAIN - Our Kingdom
...celá kapela i její alba. První tři rozhodně -...

DOMAIN - Our Kingdom
Velice dobré album (ještě pod titulem Kingdom -...

VADER - De Profundis
Úplný súhlas 10/10

DOMAIN - Our Kingdom
Domain sú jedným z mojich restov, ktoré plánujem...

VADER - De Profundis
Jedna z nejlepších Metalových desek vůbec....

VADER - The Ultimate Incantation
Tak to bych nečekal. Christ Agony, Dies Irae a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku PRVNÍ HOŘE - Lamento


- Venca

Stvk: Já ti to neberu ug znalče :-)

26. 12. 2008 16:06

- Savapip

to stvk: tak já nevim, školy nemám, ale nepřijde mi zrovna logické posuzovat známost zinu počtem diskuzních příspěvků... :-)

26. 12. 2008 14:04

- stvk

Venca: To, že se téměr u každé recenze nenachází ani jeden čtenářský příspěvek mluvím myslím samo za sebe. :)

26. 12. 2008 10:52

- Venca

Stvk: Ale ty vtipálku :-))))

26. 12. 2008 1:06

- Barny

Tolik prozřetelnosti bych recenzentovy nepřikládal... von to nový album PH proste ani neslyšell... maximálně 1 song někde z mobilu

26. 12. 2008 1:01

... - stvk

Další z řady recenzí, které se snaží proslavit neznámý webzine. Nic víc, nic míň.

25. 12. 2008 20:07

To Ricky - Freddy

Jestli považuješ Children Of Bodom za progres, tak by ses měl nechat patrně vyšetřit:)) Osobně předpokládám, že jsi nahrávku kapely První Hoře ani nikdy neslyšel, jinak bys tu nepsal takovéto kokotiny:) Vzpamatuj se, srovnívat s Landou, Kolářem nebo Mukem je stejně zcestné jako srovnávat kupříkladu Dream Theater s Ewou Farnou;) Do nového roku přeji trochju nadhledu:)

25. 12. 2008 12:46

- Lucky boy

Jeziiisss... pratele, to snad uz je trochu moc, ne? Kazdymu se libi neco jinyho, podle mne je PH vynikajici kapela, bez prdele jedna z nej u nas... a nazor Rickyho je stejne legitimni jako ten muj... jsme uplne na opacny strane vkusu, a o tom je podle me hudba... a ne proto, aby se kvuli ni nekdo hadal...

23. 12. 2008 20:50

- Ricky

Tvůj pravopis úplně jasně určil, kdo je tady psychicky zaostalý. Poslouchám Dreamouše, Pain Of Salvation, Children Of Bodom a jiné progres. spolky. Zkus si někdy zajít na skutečnou hudbu a dodělej si základku! I v opačném pořadí!

23. 12. 2008 10:56

- Nixin

Ricky: Buď jsi hluchoněmí, nebo prostě psychycky zaostalý, ale tak pubestsentní výrok jsem teda fakt nečekat...Třeba jsem teď urazil tvé egocentrické myšlení...Raději si jdi poslechnout pandu a jiný covery...Můžeš mi prosím tě napsat co tak přibližně posloucháš??? Tipoval bych to na největší sračky co mohla matka hudba kdy vyvrhnout na tento svět...

23. 12. 2008 10:39

Hnus kapela - Ricky

Tak jestli tohle je nejlepší kapela na české hud, scéně, tak se vůbec nedivím, že nezpěváci Jako je Landa a spol. můžou dostat Slavíka za zpěv! Lidi vzpamatujte se! Tahle kapela je nejhorší snůška hudebního braku za poslední rok! Pak tu máme Koláře a Muka... Stojím za názorem recenzenta. Dávám 1/10.

22. 12. 2008 14:22

- Lucky boy

Prvni hore je proste bozi a ta recenze je trapna... to je zas moje recenze :))

19. 12. 2008 10:49

- Štembus

Venca: "Vážně miluji rádoby intelektuální lůzu :-) " - důvod, proč jsem přestal o muzice psát :-)) Recenze se dnes dělí většinou na agro výlevy o hodnotě nula, či presudointoš patlaniny zavánějící více sebeprezentací recenzujícího ""kritika"" než hodnotnou informací. Ale ona vlastně hodnotná informace není NIKDY v žádné recenzi přítomna - já dávám červené barvě 8 z deseti, žlutou nemám rád. Pepíček ale dává žluté deset z deseti a červenou nemůže ani vidět, kdo má pravdu? PS: aby to někdo netočil proti mně - ať si aa hodnotí co chce a jak chce (recenze na vlastní kapelu mu šla nejlíp, lol :-) ), ale chce to soudnost, pokud má mít hodnocení desky alespoň principiálně komparativní charakter (viz ondá na Metalopolis - no-name český bigboš pět z deseti vs tehdy poslední hypocrisy čtyři z deseti :-)))) PPS: zase jdu z piva :D

19. 12. 2008 0:25

pro aa - Alena B.

Mno já to chápu a vlastně zároveň jsi mi odpověděl že zde v ČR nemájí lidé kteří dělají skutečné umění žadnou šanci se prosadit.

18. 12. 2008 15:55

(aa) - Pro Alenu B.:

Recenze je míněna vážně, o "kreativní public relations" pro zvýšení popularity hodnocené kapely nejde. Má-li takový efekt, proč ne - co je císařovo, císaři.....

16. 12. 2008 14:34

První hoře - Alena B.

Jejich hudba stejně jako koncerty jsou naprosto strhující...to je ovšem můj názor a jak si to tu pročítám očividně nejen můj jakožto běžného posluchače ale i názor lidí "odborníků" přirovnání k Divokýmu Billovi,nebo k Čechomoru je přitažené za vlasy...na druhou stranu mi příjde, že toto je jedna z nejčtenějších diskuzí a tak mě napadá, zda to recenzent nenapsal schválně špatně aby upoutal pozornost na První hoře :) A jinak PRVNÍ HOŘE FOREVER!!!

15. 12. 2008 15:18

ta recenze není špatná, - pan goril

protože strhala první hoře. je špatná v první řadě proto, že je špatně napsaná. to je podmínka sine qua non. pak se můžem bavit o obsahu. přirovnávání k jiným kapelám je věc ošidná. a tady jsou fakt některá jako pěst na oko. ten divoký bill... to bolí. takovou fantazii bych chtěl taky mít :)) ... a pozor, urzovy texty jsou vážně nestandard i nadstandard. ... ale že bych se kvůli tomu musil nějak hrdlit?

12. 12. 2008 14:47

- Kamil

Ta recenze je vážně špatná! Souhlasím s xx, že recenzent se musí povznést nad subjektivní názor a hodnotit výhradně kvalitu (hlášky typu "mně se zdá", "Nepůsobí to na mě" si prosím pište někam do svého blogu, to nepatří do oficiální recenze!). 2,5 bodu pro Kapelu jako je První hoře, to je teda ubohost. Nemusí se ti líbit, recenzente, to je OK, ale jak zrovna PH můžeš svým hodnocením snižovat někam na úroveň Divokýho Billa?! Protože Lamento je zkrátka vynikající deska s vynikajícím zvukem - naprosto nadstandardní záležitost. Pusť si to znovu, pořádně, v klidu a na sluchátka... třeba změníš názor. Třeba ne. Ale pochybuju, že před napsáním té recenze sis tu desku pořádně prostudoval... Nic ve zlým, prosím, nehodlám tu na recenzenta útočit. Toto je jen můj názor.

12. 12. 2008 13:36

- xx

První hoře je super kapela. V současnosti jedna z nejlepších na české scéně. Album Lamento je skvělé a tak by si zasloužilo i skvělé hodnocení. A to i v případě, že se recenzentovi nelíbí. Všichni víme v jakém žalostném stavu je současná hudební tvorba (obecně) v České republice. V takové situaci by mělo být přímo povinností všech, kteří hudbě alespoň trochu rozumí a zajímají se ní (a ještě o ní zveřejňují různé články), povznést se v případě, že se jim subjektivně album nebo kapela nelíbí, a ocenit kvalitu, která je zkrátka zřejmá a které je tak pomálu. Kdo jiný, než lidé, kteří hudbu dělají a nebo o hudbě píší, může alespoň trochu tu zoufalou situaci změnit? Kvalita se musí oceňovat a šlendrián se musí pranýřovat. A ne naopak.

12. 12. 2008 9:46

- nixin

Zdravím ve spolek...tuto debatu sleduju už docela dlouhý čas. Proto bych vás rád upozornil (sice to tu již bylo řečeno), že recenze je o hodnocení alb a né hádky mezi recenzenty...Nepřipadá Vám to pněkud nemístné??? Abych ohodnotil podle sebe, kapelu znám už celkem dlouho a jednotlivé členy též...Je to velice povedená věc, která zasluhuje veliké ovace...Též mě překvapilo nízké hodnocení...A ještě víc mě rozhodilo srovnání s Divokým Bilem...To už je i na mě moc...Zkuste srovnat Bloodbath s Evou a Vaškem...Jak též už bylo řečeno...Co člověk to názor...Tak Vás tedy prosím hodnoťte album a né sami sebe...

12. 12. 2008 7:51

<< 1 2 3 4 5 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.11292 sekund.