PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku AC/DC - Black Ice


- Empty

Jen by mě zajímalo, jestli si opravdu myslíš, že jsi vtipný (to by mi tě bylo trochu líto). Inu, kde chybí argumenty, tam přichází často na řadu jen infantilní vtipkování. Myslím, že čtenáři si díky tvým recenzím a "fundovaným" příspěvkům do diskusí udělají obrázek o tvé inteligenci sami:) Víc nemám opravdu už co dodat. Měj se hezky, těším se na tvůj další zrůdný výplod, to se zas pobavím:))

13. 01. 2009 17:22

to empty: - heide

:-) nejlepší, co můžeš udělat! Jen, aby Ti to vydrželo :-)

13. 01. 2009 17:09

To heide: - Empty

Snape možná píše pro magazín, kam se lidi zrovna nehrnou, ale je rozhodně o několik tříd lepším recenzentem, než ty. Tvoje stylisticky neumětelné bláboly bez hlavy a paty dojmou leda tak analfabeta, vzpamatuj se, člověče. Snape je minimálně výborný stylista, to se o tobě říct nedá ani náhodou. Na zbytek reagovat nebudu, jen se usvědčuješ ze své blbosti...

13. 01. 2009 17:07

to empty: - heide

V trapasech a ironii si libuju, to předně:-)!!! Že by mě zvlášťˇzajímal zrovna názor Snapea (?) nebo snad Tvůj (?), tak Tě uklidním, jste mi totál fuk! Co mám poslouchat mi neraď, vyberu si sám! To platí i pro čtení. Mj., tam, kam píše Mr. Snape se lidi zrovna nehrnou :-) Mě ani to nepřekvapuje. Koho by zajímal oslava třeba R-E-T? Jinak pro ostatní: Cynic vychytaný stejně, jako minule, OPETH sestupná tendence ( za zenitem :-)), TEXTURES budiž, ale ne můj šálek čeje, SEPTICFLESH pro fajnšmekry dobrý, ale nic nečekaného :-) Jedinečná je GOJIRA, DAGOBA a absolutně "IN" opět thrashing :-)!!!

13. 01. 2009 17:00

To heide: - Empty

Myslím, že svou poslední reakcí ses ztrapnil natolik, že Snape ani nemusí reagovat a nebude to on, kdo tu bude za blba:) A hlavně vůbec nezáleží na tom, co píšou nejčtenější média, která se často jen chtějí zalíbit čtenářům, protože jim to vydělává. Osobně považuji desky AC/DC, Metallicy a In Flames za slabé a současná metalová hudba je úplně jinde. Tyhle kapely jsou za zenitem a málokteré médium se bojí vyřknout pro leckoho krutou pravdu. Doporučím ti nesledovat nejčtennější média a soustředit se výhradně na svůj úsudek;) Zkus si poslechnout raději letošní desky kapel jako CYNIC, OPETH, TEXTURES či SEPTICFLESH, to je ryze současný a svým přístupem progresivní metal...

12. 01. 2009 21:42

to snape: - heide

Bylo jen otázkou času, kdy se hvězda Tvého formátu rozzáří v diskuzích na metal forever. Jen si myslím, že by neškodilo "odborníkovi" Tvé velikosti, aby občas mrknul, co píše svět! AC/DC se po boku Metalliky a In Flames řadí k nejúspěšnějším počinům v hudební branži za loňský rok!!! Ale to vyposlouchaný znalec Tvého formátu jistě věděl dřív, než to na nejčteněších zinech světa vyšlo, že? Ješita versus ješita! To bude dlouhá válka :-) Jsem rád, že sis vybral právě mě :-) Aspoň si užiješ reakce arogantního, intolerantního a nadřezeného hulváta!!! :-)

12. 01. 2009 18:08

to snape - heide

Hlavně mi nepiš, co smím a co ne! Smím přesně to, co já sám chci! :-) Poslouchám to na své uši, ne na Tvé! Jinak se obávám, že se mýlíš v úsudku, když píšeš "(asi nemáš naposlouchané staré desky)"..., to je velmi veselá úvaha :-) :-) :-)

12. 01. 2009 17:30

- Marek - JANESESSION

Pre mňa sú AC/DC vždy zárukou kvalitnej rock n rollovej zábavy a aj na ich najslabších doskách z 80 rokov sú hity bez ktorých sa nedá žiť. Pre mňa jedna z naj kapiel vôbec. Black Ice je podľa mňa od Razors edge to naj čo sa im podarilo vydať. Výhrady sú bezpredmetné, pretože sme dostali čo sme chceli:)))) P.S. Phill Rudd natrieskal už dve predošlé fošne.

12. 01. 2009 9:52

Opakování zažitého - Snape

Opět si vedle. Přesně jako v předchozí recenzi. Když píšeš recenzi, tak nesmíš soudit muziku podle lidí co jí dělaj, jelikož i ti nejzkušenější dokáží šlápnout vedle či se zaseknout na mrtvém bodě, zatímco ti druzí je hraje překonávají. A v případě Balck Ice jde přesně o opakování již zažitého (asi nemáš naposlouchané staré desky), jen v jiném hávu a trošku horším provedení.

11. 01. 2009 22:37

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08495 sekund.