Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KREYSON - Návrat krále


- Pepsi Stone

No tak, ať si o Křížkovi myslíš co chceš, každej musí uznat, že ten hlas tam prostě je...

25. 10. 2013 10:36

- Avram

Podle toho, co slyším, tak nikdo jako Křížek 1991 v Blacksnake nezpívá. Křížek 2013 by měl problém udělat konkurs do poloviny zábavovek.

25. 10. 2013 10:26

- Pepsi Stone

Kdo desku produkoval, natož kdo kreslil obal, neřeším. Ale on u Blacksnake, nějakých kluků z Podbořan, zpívá někdo s takovým hlasem jako má Křížek?

25. 10. 2013 10:07

- Avram

Mě by docela zajímalo, jestli by oba recenzenti nad tímhle veledílem skákali stejným nadšením, kdyby na obalu nebylo napsáno Kreyson (a v bookletu LaRocque a Wilkinson), ale Blacksnake, nějací kluci z Podbořan.

25. 10. 2013 9:10

- Jirka Čáp

Akorát je zvláštní to,že si právě od bezvýznamný lokální kapely v podstatě převzali skladbu. Čili nám tímto na cd zbývá jen osm skladeb,takže skladatelská potence nic moc :-)

24. 10. 2013 20:16

- ToPi

Jojo, kontakty zřejmě pocházejí z doby, kdy provozovali Vitacit revival :-) Ale ty cesty jsou zajímavé. Nahráli základy, zpěvák to nenazpíval, kapela se rozpadla a skladba regionální kapely skončila u Kreysonu :-)

24. 10. 2013 20:06

- Jirka Čáp

Na těch Blacksnake není nic neuvěřitelnýho. Rohan=Archanděl Michael. Aby ne když v bookletu cd Kreysonu je člen této kapely jakýsi Alexandr Dužda uveden jako autor hudby.

24. 10. 2013 19:59

NEUVĚŘÍTE - TO MUSÍTE SLYŠET - ToPi

Poslechněte si píseň "Rohan": www.bandzone.cz/blacksnake

24. 10. 2013 18:33

Lucernu... - Kolík

...určitě vyprodá také navrátivší se král Křížek. Společně s davem pak zabéká oblíbený cover: "Láďa má velkou hlavu, jak pytel od banánů...", ovšem na rozdíl od Kabátu to bude s tágama v prdeli :-). Věřím, že to bude pro mnohé skutečně mistrovský zážitek. :-)

24. 10. 2013 18:20

- Hellhammer

Lukáši,ok beru,ale Lucernu vyprodá i Michal David,nebo zlatá Helenka..jen to z nich něco dobrého nebo zajimavého nečiní:)

24. 10. 2013 17:21

Každý polouchal něco . - lukáš

Hellhamere, vram vím ,že každému se líbí něco jiného. Ale pamatuju se , že kromě BLind guardian je taky " nějaká " nová česká hudba - Alkehol. A skutečně i když mají naa debutuu automatického bubeníka je to muzika chvílemi až do thrase A v roce 92 alkehol vyprodal Lucernu ......

24. 10. 2013 15:54

- Avram

lukáš - Alkehol byl pro mě vrchol ubohosti už od prvního alba, myslel jsem si, že se Hereš musel zbláznit.

24. 10. 2013 15:29

- Hellhammer

Lukáši debut Alkeholu,ani žádná jiná deska od nich mě nedostala:).Neříkám,že první desky od nich nejsou vtipné a legrační,(samozřejmě,když dneska vydávají pantáctou, nebo kolikátou desku s tím samým,tak už to legrační moc není..),ale je tolik dobré zahraniční muziky,kterou mám rád,že nějak intenzivněji poslouchat a nebo dokonce analyzovat Alkehol,je pro mě prostě ztráta času,stejně jako celá česká scéna.... Neposlouchal bych ani Kreyson,kdyby kolem toho nebyl teď takový humbuk,a takové diskuze.Neznám staré desky,nehodlám je poslouchat,Návrat Krále je slušný bigbít,který se mezi tou spoustou bigbítových srágor rozhodně neztratí,ale to je pro mě asi tak všechno,podruhé už to poslouchat nebudu:)

24. 10. 2013 15:04

Kapely teď - Buďme rádi za ně. - lukáš

To Hellhamer : Přečetl jsem si tvůj příspěvek a souhlasím , že Walda gang se mi nelíbí. Ale já sem slyšel cd - čka. Na koncertech jsem nebyl. Ovšem na druhou stranu, s Komunálem je Walda gang momentálně snad po Kabátu nejnavštěvovanější kapela !! O tom jestli to je blbé nebo ne nepíšu. Co se týče Alkeholu, tak když vyšel debut - Ruku na srdce.Taky tě dostal, že jo ??!! Byla to výborná bomba, něco opět úplně nového. Alkehol se mi líbil ještě na S úsměvem ....Podle aspoň mého názoru, co píseň to hit a kvalita. Dnes natočil Alkehol hodně silnou desku. Ale pokud to je Alkehol, ty si jí neposlechneě - protože je to Alkehol. Trochu kravina ne ??!! A co se týče Kabátů, tak přechod od thrashe k rock n rolu byl dán i tím, že lidi " kupujou " nejvíce jejich rock n rolové desky. Přesto já mám nejradši debut a Kabát poslouchám na zlepšení nálady. Ale kvalitu v rámci rock n rolu má !! To téma Kreyson : Kreyson je momentálně přesně jak řekl Franta postavená na úplně jiných lidech, než v 90 roce. A Bartoň prostě dělal " skutečné aranže " Kreysonu. Nová deska by měla být přijatá i z hlediska skladatelů - Luděk Adámek - VItacit, Radek Kroc - Dřive Ferat, Janák - Tam ... Deska mohla být lepší, otázka je jak by byla zlepšená. kdyby skládal Křížek, Krob, Bartoň, Henych.... Ovšem ve fajn rock music archivu je rozhovor s Láďou k desce Návrat ... A Doslovný šok !! Láďa už desku v tvrdém stylu nenatočí !! Bude hlavně dělat akustické věci !! že by Blackmoores night ??!! I BLackmoore - podle mě nejlepší s Pagem skladatel v hard rocku, tak dlouho hrál s Deep .., Halford v 60 letech bude mít novou desku s Judas a Dickinson v 54 letech lítá " jak magor ".. Ale prostě je vidět že tyto lidi hodně dlouho žili tvrdou hudbou !! Jestli to Láďa udělal kvůli reklamě - chápu! Ale jako fanoušek jsem hodně nasranej z pokračování Láďovi zpěvácké éry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24. 10. 2013 14:50

- Avram

čéééši do toho: Kapely, které jmenuješ, respektuji jako kapely na úrovni, i když je moc neposlouchám. Ale třeba Salamandru mám hodně rád. V porovnání s Kreysonem jsou pro mě ty kapely výš, Kreyson beru jako zábavovku, která kdysi vydala ve správnou chvíli velmi dobré album.

24. 10. 2013 14:26

- Pepsi Stone

Já k těmhle kapelám můžu říct jen to, že z toho co jsem od nich slyšel se mi nic nelíbilo...

24. 10. 2013 13:09

české kapely 2 - čéééši do toho

nevím proč do výčtu kapel, které jsem tu uvedl pletete Argemu, ..... zajímal by mě váš názor na nové kapely jako jsou mnou vyjmenovaní Eagleheart, Sebastien, Ascendancy, Seven, Neutral a Porta Inferi?? Jde mi o kontext k hodnocení současného Kreysonu.

24. 10. 2013 13:07

- Pepsi Stone

Když je to baví... Gallileo je opravdu děsuplná hrůza, takový Vejce na druhou. Tenkrát jsem slyšel jak zpívají něco jako: holky mám vás všechny rád, všem bych vám chtěl pusu dát :-D :-D To je vidlo, panečku...Jinak je ale pravda, že řada i sebekvalitnějších kapel skončí u předskakování za pivo a párek, ale za to může tahle politika, která v českým showbussinesu je... Zdá se mi, že se tady začíná uplatňovat systém, kterej fungoval v Kalifornii v osmdesátých letech. Pay and play - zaplať a hraj.

24. 10. 2013 12:36

- Avram

Hellhammer: Já osobně moc nechápu kapely, které dlouhodobě existují jenom předskakováním. Tady na Plzeňsku je třeba skupina Gallileo (taková hodně, ale hodně špatná Argema) a ta snad ještě nikdy neměla samostatný koncert. Přitom několikrát za měsíc předskakujou hodně známým kapelám, ale na bandzone mají přesto pár desítek fanoušků, což je asi důvod, proč nemají vlastní koncerty. Nechápu, jak tohle může 35leté chlapy bavit, být celý život jenom trpěnou vycpávkou času.

24. 10. 2013 12:24

- Hellhammer

Tady už chybí jen Argema :DD Jinak bohužel trh českých vesnic a zábavovek prostě ty kapely tlačí do toho bigboše.. Já jsem znal kdysi docela dobrou kapelu Narttu z Jižních Čech,z Prachaticka,měli docela ambice,chtěli hrát heavy metal a jít někam do trochu tvrdších vod,a nakonec je koncertování po kulturákách a všemožných prdelích stejně donutilo k tomu,že hrajou obyčejnej bigbít s klišovitejma textama a jejich ambice hrát heavy metal, nakonec skončily u půllitru v kulturáku, proplaceného cesťáku a předskakování Harleji a Škworu.. A to mají ve své sestavě tři(!) talentované a docela šikovné kytaristy...holt jinak to asi u nás nejde..

24. 10. 2013 11:09

<< 1 2 3 4 5 6 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09384 sekund.