CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Re Audi: Skus si vypočuť posledný album...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Ve své době jsem spor " o Citron" dost sledoval a...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
ale predmetem svaru nebylo kdo ma nebo registraci...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To nerozporuju, ale pořád se bavíme jen o nějakém...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Parizek celou dobu kapelu tahnul a smeroval,...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MANOWAR - The Lord Of Steel


kecy v kleci - Nad

Vy ste úplně mimo ne. Manowar krucinál! Dyť to je legenda a maj svůj styl, image a takový prostě sou. Kritizovat je, že nějak vypadaj a nějak se chovaj.. lol.. to je fakt "profi" přístup recenzenta. Novou desku právě poslouchám, tak pak se vyjádřim blíže.

6. 08. 2012 16:21

- lukáš

to Savapip : Poslal jsem ti na ukázku dvě recenze. to Bubák: Ahoj Bubáku !! CHa, cha ten spark a Karel s recenzí mně opravdu dostal do kolen. Smál jsem se u toho tak, až mě bolelo břicho. I jako velký fanda Manowar musí být jasné , že " Kája " ze sparku je buď hluchej, nebo mu Jöey poslal do studia nějakou pěknou slečnu. Cha, cha !! Konečně jsem našel ty dvě písně , co bylÿ na Asgard sáze. No , JOey mě hodně nasral. Tak výborné songy a on je nedá na desku.... Uff...

1. 08. 2012 22:07

- Ferda

no jo, kdyby mi DeMaio řekl, Karle a seď a poslouchej, tak bych to třeba taky slyšel stejně jako Karel :D

1. 08. 2012 19:26

Máňowař v nejmenovaném časopis - Bubák

Vážení všichni máme hudební vkus na h.... stačí si přečíst recenzi Karla Balčiráka na tuhle desku. :-DDDDDDD Jo, koho chleba jíš, toho píseň zpívej. :-DDDDDDD

1. 08. 2012 19:19

- GNT

Image Manowaru mně vůbec nevadí, i když sám s ní neztotožňuji, beru ji jako fakt, prostě to k této kapele, k tomuto stylu hudby patří. Nakonec bývaly časy, kdy se podle vzhledu hudebníků dal odvodit i styl muziky, kterou hrají. Dnes to často z všudy přítomných vylepaných napomádovaných nagelovaných hlav s "rozcuchem" (další variantou je vyholená hlava) nepoznáte. K true metalu mám vlastně jedinou výhradu a tou je poměrně časté nahrazování melodie siláckým řvaním. Platí to i o Manowaru. Prostě místo refrénu se dočkáte řvaní (mnohdy velmi vysoko hlasově položené) bez jakéhokoliv náznaku melodie. Kdysi jsem viděl koncert Manowaru někdy z 90. let, kde Adams odeřval skoro všechno, vyjma snad těch nejpomalejších chorálových písní. Podobný problém vidím u příbuzného stylu heavy metalu - místo refrénů jsou tu několikaslovné (někdy i jen jednoslovné) výkřiky. Nevíc zda to svědčí o nedostatku invence, o lenosti, o podceňování posluchačů či je to nějaký záměr (pokud ano, potom nechápu jeho smysl). Byly časy, kdy jsem měl Manowar rád, po Kings of Metal jsem je přestal sledovat a snad jsem dobře udělal: na čtyřminutové vyprávěnky a další zdržovací předěly na albu, řvaní v refrénech a celkovou melodickou chudobu (v některých skladbách ani člověk nepozná, že už slyšel refrén, stále na něho čeká a on nepříchází) už nejsem zvědavý. Takže oceňuji výdrž muzikantů, že se stále drží svého kopyta a v podstatě nemění styl ani image (dnes velmi vzácná hodnota, bez ironie prosím), ale má léta s Manowar jsou už nenávratně pryč. A jinak prosím Pagana, aby se vrátil a začal psát - když ne na těchto stránkách, potom třeba někde jinde, hlavně kvůli němu jsem na Metalforever chodil.

1. 08. 2012 13:16

- pepé

To lukáš: jedna je Riding Through The Wind (Thor's Dream) pak Defender Of Asgard a ještě jedna na její název si zrovna nevzpomínám. Odkaz na internetu žádný neznám. Ale opravdu škoda...mohlo to být dobré album...

31. 07. 2012 23:50

- lukáš

to Pepé: Jedna pecka měla název myslím -Thor (Dream of..., potom je ještě druhá ale když jsem si je dal na youtubu , tak mi vyjelo video s joyem ve studiu. Nemáš odkaz ? díky moc lukáš

31. 07. 2012 23:13

- Pepé

to lukáš: Asgard saga uplně padla pokud vím ale Tunder in the sky je plnohodnotná nahrávka která vyšla. Mazání se se týkalo jen nedokončenýho alba Hammer Of Gods. Musím se přiznat, že něteré skladby z tohoto nedokončenýho alba jsem slyšel a přišlo mi to mnohem lepší jak celej Lord Of Steel....škoda! Jinak souhlasím s Savapip. Recenze je psaná na to co vyšlo nikoliv na to, co tepreve výjde a v době kdy byla napsaná ještě nikdo oficialně nevěděl jestli to je plná verze nebo "demo"...

31. 07. 2012 22:56

- lukáš

to Savapip : Promiň, nevím jestli ti přišel můj mail, můj je Bard77@seznam.cz to all: Jinak jako novinka u Manowar je , že možná El gringo nebude jediná jako soundtrack. Uvažuje se a v tuhle chvíli se řeší, že Manowar by měli mít ústřední píseň k novëmu filmu s Van Dammem !!

31. 07. 2012 21:11

- Savapip

to lukáš: prosím, ozvi se mi na mail sava.pip@tiscali.cz, ať to neřešíme tady, díky ;-)

31. 07. 2012 20:59

- lukáš

to Savapip: Souhlasím. I sám píšu články...

31. 07. 2012 20:34

- Savapip

to lukáš: teď bez jakékoliv ironie a naprosto vážně - nechceš se ujmout naší novinkové sekce?

31. 07. 2012 19:48

- Savapip

to lukáš: můžu jen zopakovat to, co jsem napsal v minulém příspěvku, pokud sami Manowar označí 16.červen jako oficiální termín vydání digitální verze alba (a je mi fuk, jestli vychází u Metal Hammer nebo u Sluníčka) a na září si snad nachystají zvukově vylepšenou verzi, zůstává mi nad tím rozum stát. Pokud by se rozčilovali nad tím, že jim někdo vyfoukl ještě nehotový materiál (čemuž by ten zvuk odpovídal) a vypustil ho ven, ani nepípnu, ale pokud se sami k červnovému vydání hlásí, beru ho jako oficiální nahrávku. A jinak stoprocentní souhlas s Pepém, i kdyby ten zvuk x-krát vylepšili, nudu to jen těžko zažene. Ale příznivci Manowar, nezoufejte, mrkněte na nové číslo jednoho nejmenovaného časáku, tam vám rozbolavěné dušičky dozajista pohladí ;-).

31. 07. 2012 19:45

- lukáš

to savapip : A co se týče Kinga diamonda - Ten udělal krásné dva koncerty, kde měl super scénu -např. Hellfest 2012. A dlouho slibované dvd asi nevyjde, protože právě Hellfest se natáčí jako dvd.

31. 07. 2012 19:32

Aktuální novinky - Blabbermout - lukáš

to Savapip: Pokud chceš vědět aktuální novinky - Já pravidelně každý den sleduju Blabbermouth. Není to k Manowaru- Přesto metallica slíbila novou desku do konce roku 2012 a právě na blabbermouthu je rozhovor s metallicou a nevydaj novou desku dříve než v roce 2014......

31. 07. 2012 19:30

- lukáš

to Savapip: Hammer edition znamená , že to vyšlo jako příloha, k časopisu metal hammer. Takže to není oficiální vydání. Oficiální je v září. to Pepé: Souhlasím s tebou , že i jako süper fanda této kapely je zvuk na cd, přestože zatím je to jen příloha časopisu Metal hammer , hodně slušně řečeno - zvukově na hovno. Nevím jestli "nenatočil joey basu svou, i třeba s vosama jako první v historii ". Jako fanda bych jim tuto edici co se týč e zvuku hodil na hlavu. Mrzí mě , že se nedrželi Asgard sagy.¨Co je další takovej bonbonek - Joey řekl , že věci s asgard sagy na koncertech hrát nebudou , že celé skladby dilítuje!! Jaké překvapení je , že na koncertech hrajou všechny skladby z Thunder in the sky ????!!!

31. 07. 2012 19:26

- Pepé

Dle manowar verze která má vyjít v září bude "hodně odlišná" Tak uvidíme. Tak jako tak, pro mě je to nový album docela nuda nehledě na zvuk.

31. 07. 2012 17:15

- Savapip

to lukáš: recenzent se drží třeba těchto drobností: Official MANOWAR page! New album The Lord Of Steel - Hammer Edition: Digital Album Release: 6/16/2012, jinak řečeno, jestliže něco vydávám (byť prostřednictvím časáku) a na svých stránkách tomu sám dělám reklamu, beru to jako oficiální vydání. Nemluvě o tom, že pokud dokážu nahrávce sprasit zvuk, abych ho při ještě oficiálnějším vydání vylepšil, jsem tak trochu bloud..., takže je-li tomu tak, tak to tam fakt chybí ;-)

31. 07. 2012 17:14

Recenzentovi tam něco chybí. - lukáš

Dost podstatná je věc, že toto není nové cd. Je to cd který vyšlo v anglickém časopise Metal hammer, jako příloha. Není to nové cd, protože to vyjde v září. Ano, bude obsahovat stejné písně , ale vsadím se s váma že zvuk basy bude dobrý. Takhle vlastně hodnotíme demo cd Lord of steel.

31. 07. 2012 14:31

Manowar 2012 . - lukáš

Miluju Blind Guardian a potom Manowar. Takže jako fanouška , který miluje Sign of the hammer , Into glory ride, Triumph , i Gods of war - hlavně mimo inter, tak Lord of steel je skutečně natočené horkou jehlou a bez debat nejhorší deska - ve smyslu kvality písní . Takže 5 z 10 možných , p.s. zatím... A pokud se týká image - tak Manowar se proslavili jako bojovníci, však se koukněte na staré koncerty a i v roce 2012 , nebo 2022 mi nebude vadit když je uvidím v kůži. Protože to k nim patří. Jako k Maiden Eddie a jejich podiová scéna ke každé nové desce. Kiss make up, King diamond make up, horrorová show. Nevím proč diskutujete o věcech, které prostě jsou.

31. 07. 2012 14:27

<< 1 2 3 4 5 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08232 sekund.