Sebastian BACH - Child Within The Man
Tak novinka se dost povedla. První půlka alba je...

Sebastian BACH - Child Within The Man
Po dlouhých deseti letech vydává...

Sebastian BACH - Child Within The Man
Basti je jeden z nejlepších rockových zpěváků! To...

LUCA TURILLI - Prophet of the Last Eclipse
Po dlouhé době jsem si pustil tuhle desku a musím...

SEBASTIAN BACH - Give´Em Hell
Tento bol super 8/10, nechápem, že nepokračoval v...

MOTÖRHEAD - Motörizer
To bol môj "prvý motorhead" pamätám na recenzie...

BLACKRAIN - Hot Rock Time Machine
Až na to, že tohle vůbec nová deska není. Jsou to...

DARKTHRONE - It Beckons Us All
Poslední dobrá deska Darkthrone je Old Star....

VADER - The Ultimate Incantation
Co dodat.... Stálice slušného poctivého death...

VADER - The Ultimate Incantation
Debut jako hrom, bezchybné album!












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MASTERS OF ROCK 2012 – sobota, neděle (14., 15. července), Vizovice


MoR: - Jirka (SEBASTIEN)

...vidím, že se tu rozjela diskuse i o nás - českých kapelách na letošním MoRu... :) Rád bych zmínil několik drobností - první a asi nejpodstatnější věc je, že ANI JEDEN(!) z našich hostů si nenechal zaplatit sebemenší honorář!!! Jen Katie jsme platili jízdenku z Vídně a Rolandovi jsme přispěli na benzín, což je ale pochopitelné... ;) Upřímně, všech tří si za to vážím ještě víc, protože se k nám nechovají jako "hvězdní profící", ale jako přátelé... Co se výkonů týče, samozřejmě také slyšíme, že EAGLEHEART jsou instrumentálně zručnější (a přejeme jim s novým zpěvákem raketovou kariéru, protože si jí saaakra zaslouží!!! :) ) ...my jsme písničkovější a na naši koncertní show neustále pracujeme - z kladných reakcí na naše vystoupení mám obrovskou radost - takže díky díky díky!!! ;) A s těmi zápornými se rozhodně nehodlám přít a tvrdit, jací jsme byli skvělouši, hehe :D ...můžu ale slíbit, že budeme na sobě dřít a neustále se zlepšovat... ;-) Kdo bude mít chuť a trochu času, může nás potkat 14.8. v Praze a 15.8. v Brně (v rámci našeho turné se CIRCLE II CIRCLE) a udělat si obrázek sám... ;)

6. 08. 2012 9:50

- Fairy_Tale

Takže jak já to vidím je to opět spíš věc osobního hudebního vkusu, než jestli ten a ten je lepší než tamten. Když jsem stála pod pódiem, lidi kolem si vystoupení Sebastienů užívali a nemyslím si, že by to bylo až tak způsobeno přítomností hostí. Hrají prostě chytlavou melodickou muziku. Eagleheart mám taky ráda, jen jsem už trochu z toho fofrmetalu vyrostla :-P Každopádně obě kapely rozhodně míří vysoko a za to jim patří alespoň můj obrovský dík!!! Ať je ČR taky trochu slyšet :)) ... a jen tak na okraj - co říkáš na to, že Sebastien jedou několik koncertů po Evropě s CIIC?

4. 08. 2012 8:19

- Eyrekr

Sebastien hrají kvalitní muziku, navíc chytlavou jak prase (po dni co jsem slyšel za sebou své oblíbené kapely - Korpiklaany, Stratovarius, Nightwish mi v hlavě stále zněly písně od Sebastien).. Mají obrovský potenciál.. A jak jinak by se o nich měli melodičtí fanoušci dozvědět, než takto.. Přízeň a podpora publika jen podtrhuje jejich kvality..

3. 08. 2012 22:36

do toho - čéééšííí

Eagleheart byl průser. Ale za 98% daný zesraným zvukem. Ty výtky na lepší podiovou prezentaci atd. jsou spíš upozornění na to co zlepšit (a daji se projednou omluvit). Eagli mají také dost početnou základnu, což je to dáno tím, že už několik roků urputně jezdí, koncertují atd. A začínají být známí i jiným fanouškům než jsou kamarádi a skalní přiznivci powermetalu. Insrumentálně jsou na vysoké úrovni i kydž mě třeba nebaví jejich rychlé, ale občas splývající a nudné kytarové sóla . Ad.Sebastien - ruku na srdce - kolik lidí je zná? Pod tímto názvem mají najeto celkem tak 15koncertů převážně po klubech v horní dolní, kde na ně přijde tu 15 tu 40 tu 80lidí. Znají je právě hlavně jen ti kamarádi a skalní přiznivci. Takže popularita veškerá žádná. A jak jsem řekl, pokud by s nimi na podiu neposkakovali ti tři hosté, tak by tam nehráli. Hračsky to je na mnohem nižší úrovni než Eagleheart. Kapela je koncertně dost nesehraná. A mě na festech zajímá hudba, jak kdo hraje jak je zručný jak to celé klape a šlape. Ale u Sebastien to moc ZATÍM nešlape. Viděl jsem na společné akci vloni ve Zlině Sebastien, Eagleheart a Ascendancy. Sebastien byl fajn poslech, ale že bych u toho uchcával blahem, tak to ani omylem. Prostě to byly dobře odehrané písničky. Nic víc nic míň. Když nastoupili po nich Eagleheart tak to bylo tak o 2třídy výš. Hráčsky perádní, na podiu živé. No a pak nastoupili Ascendancy a ti to totálně rozdrtili. Instrumentálně parádní a neuvěřitelně sehraná a přesná kapela. Parádní kytarové sóla spousta změn a nápadů. Škoda že teď nějak pauzírují. Co se týká českých kapel tak obecně ano, chci vidět na velkém podiu víc českých kapel. Ale chci tam vidět takové, které budou plnohodnotnými protihráčí těch zahraničních. Třeba mnou zmiňovaní Hentai Corporation by tam hrát 100%měli a rád bych je tam viděl a to i přes to, že mi stylově blízcí vubec nejsou, ale tak dobré vystoupení se tak často nevidí.

3. 08. 2012 14:20

Pro "do toho - čéééšííí" - Fairy_Tale

do toho - čéééšííí ....... trochu to o těch českých kapelách rozveď. Např. proč by měli Eagleheart hrát na velkém pódiu, když bylo jejich vystoupení dle tebe hrozné. Proč Sebastien naopak nemají na to hrát na velkém pódiu (resp. co znamená "ani výkonem, ani popularitou). Podle mě tam obě kapely rozhodně patří. Nemusíme stále chodit jen na zahraniční bandy, ne? Proč bychom neměli mít české - světové kapely? Ať máme taky na co být hrdí, když už jde všechno ostatní do ......, ano tam. Spíš bychom je měli podpořit, ne? Zajímá mě tvůj názor a klidně se rozepiš :))

3. 08. 2012 9:45

- Bubák

Magnuss: Buď jsi si ho s někým spletl, nebo špatně slyšel přes clonu hrušek. :-D Paul byl vynikající. (ten den sem neměl ani kapku alkoholu - jen aby to někoho nemátlo)

31. 07. 2012 16:14

- Magnuss

S tím Paul Di´Anno to nemyslíte vážně, že ne? Horší živé vystoupení jsem dlouho neviděl.... Doprovodná kapela otřesná a Paul vydával hrozný pazvuky. Bohužel.

31. 07. 2012 13:27

"Noví" Sabaton - ov42

Nemohu si pomoci, ale narozdíl od autorky článku jsem hudebním vyznění Sabaton se změněnou sestavou zase takový rozdíl oproti minulosti neslyšel. Nenavštívil jsem pravda 24 koncertů Sabaton ale jen jsem je viděl asi pošesté, ale rozhodně si nemyslím, že to byla taková tragédie. A všímat si každého úderu bicích a každého tónu u sborových zpěvů je u živého koncertu naprostý nesmysl. Kdo chce dokonalost, ať si pouští na stotisícové aparatuře desku do sluchátek. Klávesy naživo chyběly, s tím bych souhlasil, ale jinak mi to tak jiné nepřišlo. Jen by ten bubeník potřeboval konečně začít jíst.

28. 07. 2012 16:09

- Mike (Eagleheart)

Zdarec, koukal jsem, že je tu nějaká zmíňka o nás, tak jsem si říkal, že zareaguju. Víme, že zvukově byl náš koncert průser, Radka samozřejmě nemohla vědět, že jsme měli zvukaře vlastního, ale my zase nemohli vědět, že se naprosto neprofesionálně zprasí a postaví se za pult nakalenej. Nikdy se nám to s ním nestalo. Nešlo tedy o to, že by ten pult neviděl, naopak dva dny předtím tam zvučil Rimortis. Ohledně podiové show, zpěváka atd., víme o tom a snažíme se na tom makat, byl to teprve náš druhý koncert s Romanem jako novým zpěvákem, který nebyl plánovaný. Měli jsme za sebou tři zkoušky a jak bylo zmíněno v článku (mimochodem, díky za pozitivní report:), Masters měl odzpívat náš původní zpěvák, což se nestalo z důvodů popsaných v reportu. Dopadlo to, jak to dopadlo, my jsme si to i tak moc užili a lidi snad taky. Příště to bude určitě lepší ;)

27. 07. 2012 16:07

- Aldys

na Scelet jsem byl a docela to ušlo...slyšel jsem je naposled už strašně dávno ,) a pak stihnul i kousek AE :)

26. 07. 2012 18:34

- Ray

Sebastien měli brzo odpoledne zaplněnou plochu až ke zvukaři, to je myslim dostatečný dav. O špatném zvuku a ječení zpěváka u Eagleheart jsem se zmínila. To, že měli vlastního zvukaře fakt čuchat nemůžu, nejsem jasnovidec. A Scelet běžně hrají pro poloprázdné hospody, sto lidí pro mě byla slušná návštěva, ano, obzvlášť, když na hlavním pódiu v tu dobu hráli Arch Enemy

26. 07. 2012 16:41

do toho - čéééšííí

Pěkná diskuze.... přileju olej do ohně. Autorka dost nahrává českám kapelám: Sebastien - jedinou kvalifikaci velké podium byla účast zaplacených zahraničních hvězd, jinak zatím nemají na to aby tam hráli. Ani výkonem ani popularitou. A o pojmu "obří dav" by určitě jiní hodně diskutovali. Eagleheart - lidí hodně, tomu by se dalo říkat dav, ti měli hrát na velkém. Ale vystoupení průser, zvukař je totálně pohřbil, pro uplnost reportu by autorka měla dodat, že zvukař byl jejich osobní (nikoli festivalový) takže za ten pruser si kapela nese vlastní odpovědnost. Poslat zvukaře k digimixu který v životě neviděl je amatéřina. Zpěvák má obrovský rozsah, ale mohl víc zpívat než ječet. Taky podiová prezentace byla dost trapná, klečet na kolenou před solujícím kytaristou apod. no nevím a taky by se pánové měli domluvit že když do mikrofonu mluví jeden, tak druhý mlčí. A ne že bude každý žvatlat něco. Kdybych je neznal tak bych odešel uplně otrávený takto jsem byl otrávený jen trochu. Scelet pokud považujem těcj 80-100 lidí za dostatečný počet tak OK ....byla to parádní návštěva. Jinak hudebně nejslabší kapela MoR co jsem viděl. Doplním že jeden z nej zážitků bylo vystoupení Hentai Corporation .... kdo neviděl neuvěří :-D (viděl a slyšel jsem je poprve - ,masakr to byl)

26. 07. 2012 16:33

- Ray

Bubák: To já mám tedy o true metalu poněkud jinou představu, klasickej osmdesátkovej heavík mám ráda... true metal mi vadí u současných kapel ala Steelwing, Skull Fist a podobně

26. 07. 2012 16:29

- Bubák

To bych jistě mohl, ale to byl jen takovej fórek směrem k Radce :-) No, třeba první dvě alba Iron Maiden určitě, ne? Ikdyž jsou ještě lehce poznamenaná punkovou vlnou. :-) Zkrátka klasickej ,,hevík,, alá osmdesátý léta.

26. 07. 2012 16:21

- Bukec.T

Bubák: Můžes mě vysvětlit co si představuješ pod označením "true metal"? :)

26. 07. 2012 15:11

- Bubák

To jo, ale mohl by :-) S touhle kapelou mu to neskutečně šlapalo a všichni jsou to velice zdatní instrumentalisti. Třeba se ještě něčo dočkáme. :-) Myslím, že by nebylo zase tak těžký natočit lepší desku než je ta poslední od IM :-) A myslím, že na to rozhodně našlápnuto má. :-)

26. 07. 2012 10:28

- Venca

Tak ony i Diannovy sólovky byly kvalitní. Škoda jen, že se tenhle člověk nedokázal dostat přes stín IM...

26. 07. 2012 8:55

- Bubák

Nedá mi to, abych trošku nepřidal do ohně. Paul Diano byl naprosto skvělej, strašnej sympaťák, jeho set měl šťávu a doprovodná kapela byla vynikající. Velká škoda, že ho všeci recenzenti přechází, nebo to přirovnávají k Iron Maiden revivalu. Nečekal jsem nic, dostal sem hodně. Jeden z nejlepších koncertů na moru. Škoda, že v předních řadách stály troubové co čekali na Sabaton a neobtěžovali se reagovat na tu dávku energie. To samozřejmě nebyla narážka na tebe Ray, všeci víme, že nemáš ráda True metal :-)

25. 07. 2012 21:40

- Ray

adrian: Vidíš, já radši kvalitní hudbu, než zajímavé postavy ;)

25. 07. 2012 20:44

- adrian

Di'Anno je rozhodne zajimavejsi postava, nez mimo ceske uzemi naprosto neznami Eagleheart :-)

25. 07. 2012 20:26

<< 1 2 3 4 5 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08518 sekund.