Sebastian BACH - Child Within The Man
Tak novinka se dost povedla. První půlka alba je...

Sebastian BACH - Child Within The Man
Po dlouhých deseti letech vydává...

Sebastian BACH - Child Within The Man
Basti je jeden z nejlepších rockových zpěváků! To...

LUCA TURILLI - Prophet of the Last Eclipse
Po dlouhé době jsem si pustil tuhle desku a musím...

SEBASTIAN BACH - Give´Em Hell
Tento bol super 8/10, nechápem, že nepokračoval v...

MOTÖRHEAD - Motörizer
To bol môj "prvý motorhead" pamätám na recenzie...

BLACKRAIN - Hot Rock Time Machine
Až na to, že tohle vůbec nová deska není. Jsou to...

DARKTHRONE - It Beckons Us All
Poslední dobrá deska Darkthrone je Old Star....

VADER - The Ultimate Incantation
Co dodat.... Stálice slušného poctivého death...

VADER - The Ultimate Incantation
Debut jako hrom, bezchybné album!












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MASTERS OF ROCK 2012 – sobota, neděle (14., 15. července), Vizovice


- Ray

rosi: Třeba Di´Anna bych bývala i zmínila, ale rozdvojit se neumím. Byla jsem vedle na Eagleheart, což bylo rozhodně záživnější ;)

25. 07. 2012 20:00

- rosi

Za vetou o pivu jsem napsal smajlika ...nemyslel jsem to az tak vazne. Taky je mi jasne, ze nejde sedet furt u podia, zrovna ja to urcite nedelam, nechce se mi tam tvrdnout u kazde kapely ...jen jsem poukazal na to, ze by nebylo na skodu vyjadrit se o kazdem interpretovi, kdyz uz teda pisu report. Treba ...bezzuby, obtloustly, furt chlastajici, hulici a celkove fest zdevastovany Paul DiAnno byl rozhodne zajimavy :)

25. 07. 2012 19:36

- Ray

Pavle, ty seš práskač :D

25. 07. 2012 15:46

článek - Pavel

no jo, stačilo mi přečíst si pár úvodních řádků, kdy autorka zminuje, že spala jen 2,5 hodiny a hned mi bylo jasný, že to píše Radka:-D:-D

25. 07. 2012 15:04

- Ray

rosi: Tak si to někdy zkus. Na festivale, kterej nemá zázemí pro novináře a kde prostě víc jak jednu akreditaci nedostaneš. Zkus si čtyři dny moknout/pražit se na sluníčku a nemoct si dát ani to blbý pivo, protože je moc drahý a ty potřebuješ prachy na cestu domů vlakem přes celou republiku, což ti nikdo neproplatí a ty nemáš ty ppeníze kde brát, protože studuješ... a představ si, že jenom dojedeš domů, tak tě čeká tak čtyřdenní práce na reportu, což není moc změna, protože prací tady už trávim veškerý čas... tak do mě a ještě jednou mi vyčti, že jsem se chvíli chtěla bavit s kamarády, místo abych čučela na ultranudné Tiamat. není nic lepšího, než když lidé ocení tvrdou práci, to zahřeje u srdce.

25. 07. 2012 14:46

to rosi - Veronika

Částečně ano, ale myslíš, že je lepší napsat, že kapela byla nudná a pak se nechat kamenovat jejich fanoušky jen z důvodu, že tomu žánru nerozumíš? Bohužel, když se na festival dostane jen jeden redaktor, který nemá v malíku úplně všechny žánry, je pro něj hodně těžké psát právě o věcech, kterým tak úplně nerozumí. Co je podle tebe menší zlo? Napsat tedy, že to byla nuda? K poznámce s pivem se nemá cenu vyjadřovat... :)

25. 07. 2012 14:39

- rosi

Ale jo, ja Tiamat taky nemusim poslouchat kazdy den, jen me tahle grupa rozhodne zaujala vic nez tady tolik propirany Sabaton, ktery mi pripada, ze mele jednu skladbu furt dokola(nic proti) komu se to libi, byl urcite v sedmem nebi(treba muj syn) ...a s tim reportem je to myslim stejne jako s recenzemi ...jen mi prislo skoda, ze jim je venovana jen zminka "sla jsem kolem". Kdyz uz nekdo vyjede na fest s tim, ze o tom bude psat, tak by si to mel "protrpet" full a pak pripadne poctive napsat, ze napr. grupa A byla nuda, kdezto grupa B byl podle pisatele narez. Vysedavani u piva a vynechavani kapel je pro normalni navstevniky, kteri si pak report prectou a nasledne se budou hadat v diskuzi :) To je cele.

25. 07. 2012 14:00

- Veronika

Myslím z českých kapel.

24. 07. 2012 22:21

- Veronika

Tak na okraj mě napadlo k tomu srovnání Sabaton se zábavovkama - tak jistě, na jaký kapely u nás chodí nejvíc lidí? Ano, na zábavovky. :)

24. 07. 2012 22:00

- Bukec.T

Tiamat byli snad ještě nudnější než Primordial na Metalfestu 2011

24. 07. 2012 17:16

- Ray

Než se tady člověk začne ohánět objektivitou, měl by si vždycky položit otázku: jak bych jako fanoušek třeba deathu byl schopen hodnotit jakoukoli melodickou kapelu? totéž platí naopak... když pominu grind, doom je můj naprosto nejmíň oblíbený žánr. A čtvrtý den festivalu toho má člověk pokrk už tak, natož aby ještě musel hodinu zírat na něco, u čeho by usnul i ve stoje, protože ho to prostě nebaví. Kvality kapele neubírám, ale prostě jsem se na ni nešla dívat. A pořád je podle mě lepší to přiznat, než si do reportu vymýšlet nějaké obecné kecy a vlastně nic neříct, protože kdybych měla neoblíbený žánr hodnotit podle svých pocitů, urazila bych zbytečně fanoušky - a to nechci. Takže se držím toho, čemu rozumím.

24. 07. 2012 16:21

Tiamat - objektivita

Rosi buď v klidu všechny tyhle recenze jsou "fanouškovské" = podle toho co mám rád to recenzuju a podle toho hodnotím. Mě Tiamat taky moc neříká, ale byl jsem se na ně podívat a bylo to perfektní po všech stránkách. Muzikantsky bezchybné, i bez pobíhání a hecování energické .....

24. 07. 2012 15:25

- Ray

rosi: Já Tiamat neposlouchám, tenhle žánr mě otravuje, nemám o tom co psát. A přečti si ty Sabaton ještě jednou, jestli máš pocit, že jsem se nad nimi rozplývala.

24. 07. 2012 13:25

- rosi

Mno, venovat Tiamat zminku, ze jsi prochazela okolo a pak se rozplyvat nad kolovratkem Sabaton je pro me opravdu sila, ale coz, kazdemu se libi neco jineho. Konzum proste prosakuje uplne vsude.

24. 07. 2012 12:37

- Ray

adrian: Nechystám. Naposledy je uvidím v srpnu ve Švédsku a pak už mě asi na jejich koncert nikdo bez použití násilí nedostane :D. Radši budu šetřit peníze na turné Civil War (nové kapely odejitých členů)

23. 07. 2012 21:26

- adrian

Ray: Mimochodem nechystas se v zari do Vidne na Sabaton?

23. 07. 2012 20:51

zábavovka - sabaton

Nezlobte se na mě ale Sabaton jsou trochu lepší zábavovka. Refrénová kapela. Já to chápu že se to lidem libí. Dá se u toho skákat, zpívat, pít pivo ale to je tak všechno. Stejně jako na Argemě, hrající někde v horní dolní. Rozdíl je ten že Argema to nevydává za světovou muziku. Zarazila mě ale jedna věc. Po tom co vyrazili půlku kapely, jsem si myslel, že naberou nějaké nabušené střelce, kteří tu muziku posunou, zpestří ... ale houby s octem. Co se týká hudební kvality, tak Sabaton byli nejhorším možným ukončením festivalu. A po neskutečně nabušeném vystoupení Arch Enemy byl ten rozdíl viditelný ( a to nepatřéím mezi velké fanoušky AE)

23. 07. 2012 10:11

- Razi3L

Já vim, ale nechci je tolik chválit už jen z toho důvodu, že tu je dost odpůrců, jak tak tady v diskuzi koukám :-). Mě třeba Sabaton naučili i pár věcí z 2SV díky jejich textům :-), ale pořád to nedosahuje kvalit například Epicy nebo jiných kapel...

22. 07. 2012 22:33

- Veronika

No pozor, trošku obhájím tu genialitu textů - co se týče toho posledního alba, tam je to obsahově dost promakaný. :)

22. 07. 2012 22:29

- Razi3L

První věc - velikost kapely určuje primárně počet fanoušků v dané zemi, takže v již zpomínaných zemí jsou Sabaton opravdu velká kapela - ne headliner, ale přesně stupínek pod. Další věc - Sabaton prostě mají energickou show a úderné skladby s většinou jednoduchým refrénem, takže každý může zpívat, proto je to ideální kapela na koncerty. Nikdo od nich nemůže čekat nějaké geniální texty a geniální hudbu jako třeba od IM nebo Rhapsody (kapely velikostí nesrovnávám, jen obě mají velmi propracovanou hudbu), prostě mají pohodové údernější skladby. Možná bubeník není tak perfektní, ale "no a co?" Sabaton je prostě taková party kapela, na kterou se paří a geniálnost v tom nikdo hledat nemůže... Když máte náladu na něco geniálního, tak jste prostě na špatné adrese...

22. 07. 2012 19:59

<< 1 2 3 4 5 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07995 sekund.