PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MASTERS OF ROCK 2013 – neděle (14. července) – Vizovice


- Hellhammer

Už nevím,kde jsem ten rozhovor přesně četl,bylo to nějaké německé metalové médium před pár lety(možná časák v elektr.podobě,fakt přesně nevím).Prohlásil o Alexim na otázku jaké mají vztahy(zřejmě to nebylo poprvé co si vjeli do vlasů na nějakém festu),že je ožrala(což Alexi je nebo alespoň byl,o tom žádná),že se s takovým hloupým člověkem těžko porozumí a že jeho hra na kytaru taky není tak dokonalá jak jí Alexi prezentuje a jak je prezentován.To už je podle mě hodně za hranicí slušnosti,Alexi možná je vůl,ale na kytaru patří mezi špičku a s tím se nedá polemizovat.Ukazuje to trochu takovou tu typickou aroganci některých Němců(nejen Tobiho).S nadsázkou řečeno:"Já jsem Němec,jsem übermench a kdo je víc".Takže asi tak.Já si fest taky užil,pro mě top byli Moonspell,Amaranthe,Powerwolf,Dragonforce a mnoho dalšího... antitop divadlo Avantasia,divnej Malmsteem a tragický Leaves Eyes

9. 08. 2013 13:44

- Crust

pamatuju rubriku Ušní průplach (nebo jak se to jmenovalo) ve Sparku a tam byl jednou rozhovor s Tobiasem z Masters cca 2005 a tam prohlásil, že by chtěl s Alexim někdy dát dohromady nějaký projekt nebo složit hudbu, že se mu hodně líbí jeho styl hry. Tak nevím, je možné, že se od té doby hodně změnilo :-) btw. když pominu, že hudba není sport a tudíž je hloupost vyhlásit "nejlepšího kytaristu" narozdíl např. od nejlepšího sprintera, tak Alexi má bezpochyby hráčsky svoje nejlepší léta za sebou a momentálně je už lehce přeceňovaný. Existují spousty mnohem lepších, preciznějších a nápaditějších metalových kytaristů. Alespoň, že skladatelsky se vzchopil, Halo Of Blood je povedená deska.

9. 08. 2013 13:41

- Eyrekr

S tím Alexim je to hnus, ten rozhovor bych chtěl vidět.. Jinak jsem si užil Powerwolf i Avantasii (jo, naživo to bylo vynikající, ale díky bohu za to, že nehráli i ty další nové skladby, které vynechali, mohli místo nich ale dát víc starých, nebo aspoň místo toho půlhodinového představování kapely, která určitě zas tak úžasná není).. Naopak jsme vynechali Lordi, to zase já považuju za ryzí kýč a divadlo (viděl jsem v roce 2009 a stačilo, dali jsme přednost Malmsteenovi, což ale nebyla žádná výhra, to byla katastrofa, ale Masterplan to naštěstí zachránili).. No mými největšími zážitky zůstávají (sestupně): LMO f. Rage, Moonspell, Avantasia..

9. 08. 2013 11:07

- Hellhammer

Stačil mi jeden rozhovor ve kterém Sammet prohlásil o Alexim Laihovi z CoB,že je to blbec.Což o to,on možná je,ale následně Tobi dodal,že ani Alexiho hra na kytaru není zase tak nic extra.Opět je to sice jeho soukromý názor,ale ukazuje to něco o tom jak Tobi myslí.Alexi Laiho je(nebo byl) možná ožrala,ale je bezpochyby jeden z nejlepších,né-li nejlepší kytarista světa.Můžu ho nemít rád,ale zpochybňovat jeho hru na kytaru,to už chce velkou dávku egoismu.Tobi je mi nesympatický,jeho vystupování je namyšlené,jeho oplzlé poznámky mi nepřijdou vtipné,a pokud někdo v rozhovoru s ním zkritizuje Avantasii,tak to se mu nelíbí,jeho ego je uraženo.(viz Rock Hard minulý rok,už nevím jaké číslo).Myslím,že se bere moc vážně,myslí si že tvoří metalovou operu a jediné co tvoří,je neoriginální,nudný a neškodný symfonický powermetal pro stádo posluchačů.Jak říkám,tohle je jen můj názor,já bych tady tu debatu uzavřel,jestli se to někomu líbí,jeho věc,já říkám,první dvě alba Avantasie jsou OK,zbytek je vata,nuda,bída a šeď podtržena "cirkusovým" živým vystupováním.Už nemám moc chuť diskutovat,stejně se neshodneme.Je to jen můj názor,tak to tak berte.Diskuze není jen o chválení a vynášení kapel do nebe .Ahoj.:)

8. 08. 2013 10:46

Pro Zipa. - lukáš

To Zip: Pro někoho je kýč Bon jovi !! Přesto ale taky museli na sobě hodně zamakat. A že nehrajou metal, ale klidnější hudbu ?? Mě to upřímně nevadí - Mám prostě rád lidi , co to někam dotáhli , ale prostě museli makat, makat a makat- Madonna, Beatles, Leonard Cohen, Metallica, Megadeth, Depeche mode , Bon jovi, a mnoho dalších .V hudbě není důležité jestli Mustaine je pobožnej, jestli Sambora chlastá, jestli Lennon byl jedno tělo s yoko ono, jestli Gahan byl na drogách ... Důležitá je hudba a to že všichni tyto jmenované kapely něco dokázali !! Někdo má rád Kiss... Taky řekneš divadlo ..NO a co - jejich hudba tu je pomalu 40 let a stále jsou slavní !!

8. 08. 2013 1:26

Kdes to četl Hellhammere ?? - lukáš

To Hellhammer: Každý máme svůj názor to je v pořádku. Jen nechápu z kterého rozhovoru , nebo rozhovorů si zjistil že je egoista a že si os sobě moc myslí ???!!! Kdyby jsi pozorně se zajímal o více metalových žánrů, než je své tak budeš v obraze. Tobi si rád dělá prdel, odpovídá normálně !! Egoista byl kytarista i zpěvák Oasis, Axl Rose a mnoho dalších. To Zip: Iron maiden tu vychválíš za jejich poslední koncert v Praze a asi nevíš, že Iron Maiden, jsou taky velká produkce, svým způsobem divadlo - Eddie, každá píseň jiná plachta Eddieho, show koncipovaná vždy do určité podoby- Do ledu - Seventh, Powerslave - pyramidy. Ale přesto Maiden hrajou skvěle to se musí nechat !! Powerwolf má to stížené .... No, ale přeci oni si tu image sami vybrali !! A to že první desky Avantasie jsou dnes kult blížící se ke Keeperům to máš Tobimu za zlé ??!!! Kdyby i ty další desky Avantasie nebyly dobré, myslíš že by přistoupili zpěváci na to, je natočit a zazpívat ???!!! Powerwolf beru jako kapelu , co jsou na rozjezdu, Avantasii beru jednoduše - Tobi je pracovitý člověk a tím pádem mu jenom tak nespadlo do klína , co má dnes - tedy hodně fandů a tím pádem může koncerty dělat i open air. Píše písně od svých 14 let !!!

8. 08. 2013 1:15

o avantasii pise terka - janacochtanova

Hlavne ze ty si nejlepsi ty chytrej co tam pises o tobiasovi to je hnus nic proti ale je to trapas tady treba ze to je nafoukanec co kdyby tak nekdo mluvil o tobe ty osle! Urazet to umi aji moje sestra šarlot ale na tebe taky donde to si pis! Delas velkyho frajera ja reknu to co ty ze si egoista ale i flegmos co ty na to frajere ze ho nemas rad to je tvoje vec ale nemusis o nem taky hnusne mluvit tobe to taky neni mily kdyz ti nekdo nadava mam pravdu ze jo me se neliby treba black metal a neresim to! Dik za pochopeni a uz toho nech prosim te o to lekenzi mi arch ,gute nacht, auf wierhoren to je nemecky a preloz si to jak chces salut.......?

7. 08. 2013 23:01

the 69 eyes - janacochtanova

Komu se libili lordi nebo 69 eyes ani powerwolf nebyl spatny.ze ne! Me se zkratka libylo vsechno ale na zimnim maji byt hammerfall prej

7. 08. 2013 17:11

avantasia - janacochtanova

To sem nevedela ze ho nemas rad. Ale to je jedno kazdej mame radi neco jinyho pro me je to fajn chlap.

7. 08. 2013 16:25

- Hellhammer

Nikdo Tobiho neuráží.To že je egoista a nafoukanec,je jen můj názor,podpořený rozhovory s Tobim a jeho živou prezentací.Trochu tomu pánovi chybí nadhled,inteligentní podiová prezentace a pochopení pro jiné žánry než jeho "operu"(čti symfonický powermetal,Avantasia opera fakt není:))Alespoň já to tak vidím.Nikdo ti Tobiho nebere, to že ho máš ráda i s jeho tvorbou je v pohodě.Já ho rád nemám,Avantasia je nafouklá bublina,která mělo co říct snad na prvních dvou deskách,ale dneska je to už hodně slabé..

7. 08. 2013 15:01

avantasia - jana cochtanova

Cus lidi co se vam na avantasii nelibi! Furt pisete ze to je nafoukla bublanina atd.ja mam tobiho rada a sem rada ze byli na mor moje dcera terka ta avantasii a edguy miluje ma od nich skoro vsechno ale jestli vam neco na nich vadi dejte vedet dikas.

7. 08. 2013 13:28

avantasia - jana cochtanova

Neurazejte furt tobiho ja ho lituju co kdyby tak nekdo kritizoval vaz coooo avantasi proste miluju a libila se mi

7. 08. 2013 13:13

To Zip - Hellhammer

Myslím,kolego,že jsi to vystihl naprosto přesně.:)Je pravda,že kdo nepozná nadsázku,toho můžou Powerwolf urazit a jejich přímočarost každýmu nevoní.Já to mám přesně opačně,jak jsem psal.Za mě se toho při hudbě Avantasie děje až "moc" a kýčovitou formou a Powerwolf beru jako pohodovej oddech.Díky moc za odpoveď,fakt jsi to,myslím, trefil.:)

7. 08. 2013 11:21

Re: Hellhammer - Zip

Pokusím s eodpovědět na tvoji otázku vnímání lidí Avantasia vs. Powerwolf, jak to připadá mě: jde ot o, že Avantasia je líbívá, bezproblémová a v metalu takový "střední proud" - líbí se hodně lidem, co mají radši spíš rockovější věci i tvrdší (alespoň co jsem si všiml). Prostě takové to "vyčistí a nepoškrábe". Proti tomu Powerwolf jednak asi řadu lidí odradí svou image: než si člověk poslechne jejich hudbu, tak podle vzhledu a image usuzuje na nějaký black. Navíc i mezi metalisty jsou křesťani, které taky odpuzují, stejně tak lidi, co mají k náboženství záměrně neutrální postoj. (Poslední dvě kategorie se samozřejmě týkají lidí, co nepoznají nadsázku.) Takže Powewolf si svou fanouškovskou základnu budují, ale od počátku mají trochu zúžený záběr, či musí i někoho překonávat předsudky. Další věc je, že Avantasia se honosí perfektní produkcí a studiovou promakaností (což je třeba pro mě spíš trochu mínus - vz minulý příspěvek), zatímco Powerwolf jsou přímočarý nářez. A spousta lidí odsuzuje přímočarost jako něco primitivního, zatímco komplikovanost je vždy plus :-). Nehodnotím, nakolik to tak cítí a nakolik je to snobská póza, ale taky jsem tyto přístupy vypozoroval. Nevím, jak moc jsem na tvou otázku odpověděl, ale snažil jsem se. :-) I tak je to pořád můj subjektivní názor.

7. 08. 2013 10:11

- Zip

Opět zopakuji - super reporty všechny. Veskrze se shoduji (pokud by někoho zajímaly moje reporty a fotky, tak chilyruch.cz, podle nazvu članku to najdete :-). Jen nějak nestíhám, nemám ještě poslední den, ale dělám na tom.) Powerwolf jsem znal, ale naživo viděl prvně a nezklamali. Avantasii mám rád a hodně mě potěšilo, že na rozdíl od Edguy nebyl Tobias zdaleka tak oplzlý. Jinak je pravda, že metal opery I a II nepřekonal a nebýt jich, nebyl by takto dlouhý set k přežití. Desky od Scarecrow jsou fajn, ale písničky mi tam přijdou hodně na jedno kopyto. Možná je to stále stejnou a na můj vkus "přešlechtěnou" produkcí (nebo jak se správně ty postrodukční úpravy jmenují) - už na živém DVD z minule je vidět, že naživo, bez té monstr produkce, jsou mnohem lepší, živější, dynamičtější. Jediné, v čem se s recenzí neshodnu, je to, že myslím, že je fajn, že Rettke nedostal tolik prostoru. "Scale of Justice" je jedna z mých nej písniček Avantasie od Scarecow a jak ji dokázal ve Fuldě pos... kazit mě fakt trhalo uši.

7. 08. 2013 10:03

Češi budou nasraní vždy !! - lukáš

to František šafr : Bohužel jsme v česku, takže i kdyby Avantasia hrála 2 hodiny 55 minut, tak lidi budou nasraní, protože to nebylo 3 hodiny. Česká nátura je hrozná !! čechům se nezavděčíš. A další věc je , že tam nebyl Lande ... Nemoc nikoho nezajímá .....

4. 08. 2013 22:28

Pro Hellhammera. - lukáš

To Hellhammer: Veronika tu má bordel !! Takže každý " pitomec " , tady může psát klidně i pod tvým heslem nebo mým , nebo deseti ostatních lidí a nikdo neví, že to nepíšeš ty. To Veronika : Pokud dovolíš , aby tady si lidi z někoho dělali srandu, něco to o tobě vypovídá. Bohužel !!

4. 08. 2013 22:22

Avantasia - Playlist - František Šafr

Avantasia hrála kratší playlist především kvůli Ronniemu. Musely být vynechány skladby jako "Invoke The Machine", "Black Orchid", "Stargazers". Spíše nechápu, proč byla vynechána power metalový "Scales Of Justice", kterou zpívá T. Rettke a "Savior In The Clockwork" s Ericem Martinem. Nedá se nic dělat. Každopádně to byla parádní show s dokonalým Michaelem Kiskem, který prostě neumí zpívat špatně! :-)

4. 08. 2013 19:42

- Stepan

Ja jsem vam to rikal, ze Avantasie bude skvela! :-) I kdyz zahrali asi o 5 skladeb min nez na jejich letosnim samostatnem turne. Coz je mozna dobre, pac i tak to bylo dost dlouhe, zvlast pro nas, co jsme chteli videt i Powerwolf, navic ty vynechane skladby byly beztak z noveho CD, ke kteremu nemam zdaleka takovy vztah, jako k predchozi tvorbe :-). Co bylo naopak vyrazne lepsi oproti breznovemu koncertu ve Fulde, byly pevecke vykony - jo, i v breznu to bylo super, ale tentokrat se prekonali bez vyjimek vsichni - Tobi, Bob, Eric, Kiske, o Olim (ktery tentokrat mel pevecky mozna vic prostoru, nez by mu i bylo mile :-D) ani nemluve. No a Amanda, ta snad ani neumi zpivat jinak nez skvele :-). Akorat se priznam, ze Thomasuv solovy zpev mi nejak nesedi... Nastesti i zvuk byl vyborny, toho jsem se taky docela bal. Felix za bicima je hustodemon - sice tady mel o par pisnicek min, nez minule, ale i tak je to obdivuhodny vykon. Proste Alien Drum Bunny :-). Fakt nechapu kde dokazal v zaveru koncertu jeste brat energii na takove vykony jako treba kousek za pulkou Seven Angels u toho kytaroveho sola, a to nebyl jeste zdalka konec setu. Jinak POWERWOLF byly skveli taky - myslim, ze za rok nebo za dva uz budou na MoRu jako plnohodnotny headliner, fanouskovskou zakladnu, soude podle tricek, maji zatracene velkou. Ja si jejich tricko nekoupil jen kvuli tomu napisu "metal is religion", se kterym se proste neztotoznuji, nemluve o me averzi k jakemukoliv nabozenstvi :-D. Z toho posledniho dne me pak uz zajimala jen XANDRIA (i kdyz podle ohlasu trochu lituju, ze jsem nevenoval vetsi pozornost Anneke), jejichz hudba se mi docela libi, prestoze ocividne tak trochu kopiruji Nightwish (coz me az tak nevadi, nemam nutne potrebu aby kazda kapela byla 100% original, ostatne u melodic/symphonic/power metalu se toho zas az tak moc noveho objevovat neda). A jejich vystoupeni me kazdopadne dost bavilo, i kdyz teda jsem ho sledoval jen z dalky zhruba od budky zvukare.

3. 08. 2013 11:18

- rosi

Nejlepsi byla stejne Anneke ...navic se mi s usmevem podepsala na muj ruzovy batuzek ... moc prijemna pani :D

1. 08. 2013 13:10

<< 1 2 3 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08512 sekund.