PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MASTERS OF ROCK 2013 – neděle (14. července) – Vizovice


- Hellhammer

Ty vole Lukáši,nebo kdo jsi,co to fetuješ takhle po ránu:DDD Že bych si taky dal,tvoje myšlenkový pochody jsou něco:DD

1. 08. 2013 12:47

- Bubák

Nechte toho Lukyho proboha už být :-D

1. 08. 2013 12:36

Avantasia téma. - lukáš

To Hellhammer: tak to mas holenku teda velkej problem, ty urcite nechodis poradne makat do posilovny abys me radne vypracovanou postavu jako treba ja tady ze????http://imb.lide.cz/lide_photo_big/200808/0611/8f/4899900b8f59b141e0b00100.jpg Jak potom muzes rozument Avantasii vic nez ja ???? Mimochodem Hledám upřímnou a štíhlou slečnu z Prahy mezi 18-30 lety na vážný vztah. Jmenuji se Lukáš, je mi 31 let a chtěl bych najít lásku.

1. 08. 2013 11:50

- Hellhammer

Problém žádný nemám Lukáši,nebo o něm nevím:)To jsem přesně čekal,kdy na mě někdo vytáhne větu:"Jak se opovažuješ kritizovat Avantasii,sám bys to nahrát nedokázal".:DDDDDDDDDDDDDDDDD. Vtipné. Ano nedokázal,a taky se o to nesnažím.Jen jako posluchač metalu (a opravdu snažím se si rozšiřovat obzory,všemi možnými metaly,i těmi co někdo chybně zve opera),hodnotím a říkám co se mi nelíbí.V daném žánru,je Avantasia,pro mě prostě nafouklá,načančaná bublina.Všechny jejich alba.Edguy jsou pohodový rock/metal.Nic to nemění na tom,že je vede velmi mě nesympatický a egoistický frontman,jehož vystupování a vyjadřování,mi dojem z muziky,kterou dělá ještě zhoršuje.Takhle to mám a tečka.Neměl jsem v plánu rozvádět debaty o Avantasii.Jen jsem psal o tom,jak mě udivuje,že ti co nadávají na Powerwolf jako na divadlo,pak žerou mnohem větší divadlo Avantasii.Toť můj názor,dál to nechci patlat.Ano škatulky nejsou důležité,důležitá je muzika,a tu dělá Avantasia pro mě špatnou a ještě ji nazývá "operou".Tečka.Buď v pohodě a neber to tak vážně je to jen můj názor a ten ve výsledku nic neznamená:)

1. 08. 2013 1:14

Avantasia téma. - lukáš

To Hellhammer: Teda nechápu co máš za problém .... Tobias Sammett když psal Metal operu part 1, 2 tak myslíš , že si přál být zaškatulkovaný ?? A jak chceš prodat, nebo nazvat desku, kde zpívá více zpěváků ??!!! To že Metal opera první , nebo druhý díl Tobi ví. Nechápu proč píšeš o něčem, co tě vůbec nezajímá ??!! A to že to má úspěch je dané tvrdou prací Sammetta !! Ano, pravdu máš že už první dvě desky Avantasie nepřekoná, ale obdivuju ho že i když natočil spoustu muziky včetně vlastní kapely Edguy, tak nestvořil sračku !! Zkus si představit sebe na jeho místě ..... Nedokážeš si to představit , že jo ??!!! A napsat hit není lehké !!! Co se týče Powerwolf tak divadlo to samozřejmě je , ale makají na sobě a každou svojí desku mají kvalitnější a kvalitnější . Takže úspěch si zaslouží !!! Ovšem otázka je , včetně dnes tak populárních Sabaton - jestli jim nedojdou nápady .... Důležité nejsou škatulky , důležitá je dobrá , prostě kvalitní muzika.

31. 07. 2013 19:16

- Hellhammer

To Veronika:Myslím,že jsi to přesně vystihla.Já když slyším "metalová opera",tak dostávám kopřivku.Je opera a je heavy metal a nikdy,to nemůže být dohromady.Jako kdyby někdo řekl,že hraje opereto-hip hop.Prostě nesmysl.To co Avantasia nazývá metalovou operou,je jen výpravný,koncepční,symfonický heavy metal.A to je právě,že to bere až moc vážně,tak to mě nebaví.Stejně jako Holopainen u Nightwish si zřejmě Tobi myslí,že dělá nějaké "vyšší" umění,než jen metal/rock.A tohle ego mě na jeho tvorbě irituje a vadí..(další příklad, jeho kritika Alexiho Laiha,před pár lety,stylem:já dělám metalové opery,ty jsi jen strunobijec,jak se opavažuješ se mnou srovnávat..).Tvorba od někoho takového mě prostě nebere....

30. 07. 2013 9:57

- Veronika

Hellhammere, to je zajímavé, tak ti přemýšlím nad pointou chování těch lidí a jediné, co mě napadá, že je to asi jako kdybys ve starém Řecku chtěl na dramatických soutěžích srovnávat komedii s tragédií. Powerwolf to rovnou berou zvesela, zato Tobi to celé podává vážně a pravděpodobně k tomu tak přistupují i fanoušci. Já osobně mám ráda oboje, lidi, které popisuješ, jsem sama nepotkala, ale až potkám, zeptám se, jak to vidí. :) P.S.: O Behemoth bych se asi nebála. Na MoRu i Metalfestu už byli, třeba se zase objeví.

30. 07. 2013 7:33

- Sulda

Palec hore aspoň za ty hammerfall a Sabaton, já zase nesnáším black, navíc Avantasii jsem viděl naživo poprvé, proto jsem byl tak unešen.

29. 07. 2013 23:55

- Hellhammer

Ano mám rád black/death a mám rád i dobrý powermetal (Hammerfall,Stratovarius,Sonata,Kamelot,Powerwolf,Sabaton atd,to vše můžu...).Nemyslel jsem,že je fesťák blbý.Jen jsem poukázal na to,že většinou ti co odsoudili Powerwolf jako divadlo,pak se sami mohli pokakat z mnohem většího divadla Avantasia,které je PODLE MĚ špatné.Toť vše.Nechci nikoho urazit.Masters je dobrý fest(i když poslední 3 roky dramaturgicky stagnuje,chtělo by to možná změnu v řízení Pragokoncertu) a stále mě baví.Fanouškům jejich Avantasii neberu neboj:)

29. 07. 2013 0:59

To Hellhammer: - Sulda

Že ses omluvil tak ti to odpouštím :D chápu že se ti líbí něco jiného ale pro mě byla Avantasia největší a skoro jediný důvod proč jsem tam jel a musím říct že i když jsem stál 6 hodin v kuse a všechno mě bolelo, během jejich vystoupení mě všechna bolest přešla a užíval jsem si skoro 3 hodiny nejlepší hudby co znám..

28. 07. 2013 23:04

- Anonim

to Hellhammer: Evidentně máš rád black, ale potom tedy opravdu nechápu, proč jezdíš na heavy/power festival.

28. 07. 2013 22:45

- Anonim

V neděli jsem přišel až na Powerwolf a stálo to za to. Jednoznačně jeden z vrcholů letošního ročníku. Překvapilo mě jaký úspěch u publika tahle parta sklidila. Vůbec jsem netušil, že jsou takhle populární. Avantasia nebyla špatná, ale chvílemi mě nudila (a to hlavně ty dlouhý songy). Největší výkon z téhle sestavy předvedl rozhodně bubeník Felix Bohnke. Ono totiž skoro tři hodiny řezat do bicích (a to ještě v tomhle ďábelským tempu) není žádná sranda.

28. 07. 2013 22:35

- Ray

Miro: Moc děkujeme za pochvalu :)

28. 07. 2013 15:01

Díky - Miro

Díky za zatím nejlepší reporty, co jsem o letošním MoR na webu četl. Většinu navíc vidím podobně. Krtitická a rozdělující je neděle, kdy se spíše shodnu s Hellhammerem. S tou výjimkou, že Gamma Ray (i Helloween) bych si dal moc rád a Behemoth fakt nemusím - když žánrovou změnu, co třeba zase nějaké říšské Němce: Kreator, Sodom; na severu by se taky něco našlo... PS: pro mě byly Powerwolf jedním z vrcholů festu :-)

28. 07. 2013 14:00

- Hellhammer

Nejdřív bych chtěl říct,že nejsem nějaký velký fanda Powerwolf,jejich tvorba mě baví,jako oddechovka,ale nic víc.Co je zajímavý je to,že většina těch,kteří Powerwolf odsoudili jako komedii, jako zmalované šašky,co pokřikují Hu-Ha,a jako nejhorší koncert,tak si následně div nestříkli do textilu z Avantasie.To,že Avantasia je výpravné divadlo a hudební kýč toho nejhrubšího zrna(tak nějak, prostě bez urážky,kýč po Německu..),to už jim nevadí,ale Powerwolf jsou pro ně strašní.Pro mě byla strašná Avantasia,útěk proběhl po 15ti minutách,dvě a půhodiny egonanie pana Sammeta,který si myslí,že skladatelský kýč přebije hosty,tak to fakt nedávám....Doufám,že nás příští rok čeká dvouhodinovka Gamma Ray+Helloween,nebo možná by to chtělo pozvat Edguy či Avantasiu...Kde je ta odvaha pozvat nějakou žánrovou změnu,jako jednou Behemoth????Ne dáme radši 4 hodiny nějaký power metlový "opery" ... Tenhle závěr festu mi docela zkazil dojem:( PS fans Avantasie a Sammeta promiňte,nechci vám urážet váš idol,ale prostě takhle jsem to měl....

27. 07. 2013 23:10

<< 1 2 3

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0816 sekund.