CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Není důležité kdo kapelu založil a kdy do ní kdo...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: S tím oprávněním vlastnit značku je to...

ACCEPT - Humanoid
O minulém albu jsem po prvním poslechu...

ACCEPT - Humanoid
Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : To, že si Pařízek zaregistroval jako...

ACCEPT - Humanoid
Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Jana: Ok, díky za vyjasnění, pokud je to tak,...

ACCEPT - Humanoid
Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel...

MOTÖRHEAD - Kiss Of Death
Dobrá deska, 5 výborných skladeb, zbytek průměr...

CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
To Crust : situace mezi ex. cleny Citronu (...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HAMMERFALL - (r)Evolution


- Hellhammer

Jinak ještě k tomu skuhrání kvůli maskotovi v rozhovoru pro Spark..Ono když si to přečtete, tak třetinu článku(včetně úvodu) sám redaktor mluví, nebo o nepochopené Infected a chybějícím maskotovi..Co mu na to mají pak říct, když se to album fakt nechytlo? Nebo otázka, jestli se vykrádají..Rád bych viděl muzikanta, který řekne že svoji tvorbu vykrádá..

8. 09. 2014 17:09

- Hellhammer

:-) Mě se líbí ty odkazy a citace na starý alba a songy v textu Hector's Hymn. Je to celkem vtipný, až na hranici takové trochu sebeironie, což bych od HF nečekal. Rozhodně nápaditější než celej "originální" koncept zombící/infekce..A Dronjakův žlutej přeliv, to chce v tomhle věku a s jeho vizáží velkou odvahu :-D

8. 09. 2014 16:12

- Fenris 13

Já si třeba občas poslechnu Legacy of Kings, ale od tohoto dávám ruce pryč :-) Neb jedno je svědectví doby a mocná injekce tehdy skomírajícímu hevíku, druhé je projev....hmmmm, říkal jsem, že nebudu hodnotit :-)

8. 09. 2014 15:55

- Hellhammer

Ty jo zajímavý různorodý pohledy na věc :-) Pro mě ta rádoby temná zombie atmosféra na Infected byla hrůza (plus skladby totálně nezapamatovatelný blivajz)..Tohle je v pohodě, extra to nehrotí, texty jsou o ničem..ale kdo má rád starý HF, tak si na svoje podle mě přijde:-)

8. 09. 2014 15:49

- Supermartonátor

Já měl docela radost ze "zvážnění" kapely na Infected a je velká škoda, že natočili tenhle "návrat ke kořenům". Deska mě nebaví, ale v rámci žánru jsou prostě natolik dobří, že to propadák není. Navíc mají prostě skvělého zpěváka.

8. 09. 2014 15:34

- Fenris 13

Desku hodnotit nebudu - dříve uvolněné skladby Hector´s Hymn a Bushido jsem prostě nedokázal doposlouchat. Hammerfall pro mně dosáhli svého vrcholu na Crimson Thunder (i naživo to bylo skvělé, koncert v amfíku v Polné byl naprosto fantastický, zatímco pár let nato v hale Folimanka jsem raději odešel z koncertu dřív). Imho to šechno pohnojil Dronjak poté, co se přebarvil na blond :-) Po zmíněné ochutnávce desku poslouchat nebudu, zvlášť když tu máme takové laskominy, jako nedávno recenzovaný Thaurorod, či v diskuzi k téže desce zmiňovaný Enceladus.

8. 09. 2014 14:33

Nevím, co si myslet... - František Šafr

Paganova recenze mě nepřekvapuje, neboť na toto album slýchám mnoho rozdílných názorů. Pravdou je, že nové album je naprostou recyklací prvních alb (i když hráli někdy kladivouni nějak jinak?) a osobně nevím, kam ji zařadit. Na jednu stranu mi některé refrény nahánejí pocit blaženosti, ovšem na straně druhé se mi už zajídá to naprosté vykrádání sama sebe. A nevím, jak to mají ostatní, ale já nacházím na "Infected" hned několik velmi zdařilých skladeb a celkově s ním nemám žádný problém. Fanouškům kapely udělá album radost, ale mrzí mě, že kapela s takovým potenciálem zůstává stále na jednom místě. PS: Hector mě nikdy nijak nezajímal a bylo mi úplně šumák, že na obalu předchozí fošny nebyl.

8. 09. 2014 13:34

- Savapip

:)), v tomhle kole už to byl úmysl, přišlo mi to vtipný :)

8. 09. 2014 13:30

2 Savapip: - b.wolf

to's teda moc nevylepšil, ztepilý jinochu :))))

8. 09. 2014 12:59

- Savapip

to b. wolf: stepilí šakali zavile vyli..., v tomto případě padá vina na mě coby výstupní kontrolu..., tímto se omlouvám paní češtině za její znásílnění... :-)

8. 09. 2014 12:31

- Raziel

Naprosto souhlasím s anonimem - desku jsem slyšel vícekrát a rozhodně není tak špatná, jak se píše v recenzi. Není to přelomová a inovační deska, ale příjemnej power/heavy metal. Narozdíl od předchozí příšerný desky si tuhle budu určitě pouštět i v budoucnu. Mimochodem, když autorovi vadí skladby jako live life loud - to je klasická power metalová skladba, která se najde snad na každém power metalovém albu. Prostě klišé, na který se čeká a na koncertech funguje.

8. 09. 2014 11:14

Ach jo, - b.wolf

švédští vlci ZAVILI?!! To mně jako úvod recenze stačí ... :((((

8. 09. 2014 11:02

- Anonim

Teď si mě Pagane, ale opravdu hodně zklamal. Nyní nabírám přesvědčení, že ten tvůj návrat nebyl úplně dobrý nápad. Takhle psanou recenzi (pokud se ten blábol dá vůbec nazvat recenzí) bych čekal spíš od Pepsi Stona. Ne, nevadí mi, že si dal nízké hodnocení. Samozřejmě máš na to právo. Ta deska se Ti nemusí líbit, to beru. Ale fakt se mi nelíbí ten způsob, jakým si to podal. Chybí tomu ten Tvůj dříve typický nadhled a vůbec snaha nějakým způsobem tu desku uchopit. Na mě to dělá dojem, jako by si měl dvě třetiny tohodle textu napsanýho už měsíc předtím než ta deska vyšla a pak si jen čekal, až to bude venku, aby si to mohl téhle kapele pořádně osolit. A ještě přihodím můj skromný názor na tuhle desku. HammerFall po dvou slabších kouscích konečně vydali dobrou desku (neříkám nejlepší, ale dobrou). Hodnotit ji zatím nebudu, na to je ještě moc mladá.

8. 09. 2014 10:59

<< 1 2 3 4

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08508 sekund.